Culti Home Aramara illatgyöngyök

Culti Home Aramara illatgyöngyök
Culti Home Aramara illatgyöngyök
240 g
15 400Ft

6 417Ft / 100 g, áfával
Kód: CUL01096 | Több mint 5 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 03. 02.
Személyes átvétel
kedd 2021. 03. 02.

Culti Home Aramara parfüm leírása
Összetétel

Élvezze bármelyik évszakban ezt az illatot, amelyet átjárnak a napsugarak! A Culti Home Aramara illatgyöngyöket bárhová magával viheti, ahol szeretné átadni magát a nyár káprázatos illatának. Elég beleszórnia őket a Culti Home Sachet zsákocskába vagy összekevernie őket egy másik illatgyönggyel, és meg is született egy új, szokatlan kompozíció.

Tulajdonságai:

  • 240 g Aramara illatgyöngy egy csomagban
  • nyárias, citrusos illat
  • nappaliba, konyhába vagy dolgozószobába ajánljuk

Az illat összetétele:
Az Aramara illata a Földközi-tengerhez vezeti Önt, amely a keserűnarancs, a bergamott, a kardamom és a szantálfa illatát árasztja. Élvezze egy üde nyári nap érzését és merüljön el boldog gondolatokban!

Használata:
Szórja a gyöngyöket a Culti Home Sachet zsákocskába. Ugyanezen márka más illatgyöngyeivel is összekeverheti őket, hogy teljesen új, egyedi illatkompozíciót hozzon létre.

Összetétel

összetétel
keserű narancs, bergamott, szantálfa
Lakásillatosító fajtája
gyümölcsös

Culti a márkáról

A Culti márka a legkiemelkedőbb légfrissítők közé tartozik. A Culti egy olasz márka, amelynek az egyedi, luxus illatai joggal számítanak közkedveltnek a piacon. Tökéletesen beillatozzák az otthonát és az irodáját is. A kiegyensúlyozott kompozíció magába foglalja a minőségi összetevőket és habozás nélkül mondható a nívós olasz parfümgyártók egyikének.

Számos ötlet véletlenül születik, vagy mint egy tevékenység másodlagos terméke. A Culti első története 1988 - ban kezdődött el íródni, amikor ugyanis megkezdték a kísérletezéseket a helységek különböző módszerekkel való beillatozásával kapcsolatosan. Ezzel egyidejűleg huzakodott elő a Culti társaság egy igazán eredeti és forradalmi ötlettel. Az inspiráció teljesen véletlenül keletkezett, amikor ugyanis az olasz tervezők összekötötték a rattan vízfelszívó képességét, amely ezt követően elpárolgott. Ez adta meg a rattanak az igazi rugalmasságot és formálódó képességet. A fonott rattan és bambusz kosarakra tekintve jutott az eszükbe összekötni az exotikus faféléket az illatokkal.

Az eredmény figyelemre méltó volt. A fa bebizonyította, hogy képes tökéletesen elnyelni az illatokat és az ezt követő párolgás egészen kellemesen és természetesen beillatozza a helységet. Mindezek ellenére a Culti társaság még nem volt teljesen elégedett, a klasszikus virágos illatok pedig nem nyerték el az emberek tetszését. Ekkor döntötték el, hogy az otthoni illatozók összetételébe beleviszik a tiszta parfümök elemeit és esszenciáit is. Így 1990 - ben létrejöttek a Culti aroma diffúzorai. Annak érdekében, hogy a helységek alaposan be legyenek illatozva, a Cultinál figyelembe veszik az helységek közti arányokat is. Az illatokra jellemző az összetevők közötti egyensúly - természetes és kitermelt anyagok, tartósság, magas szintű minőség és esztétikai értékek, amelyekre jellemező a kifinomult formatervezés.

A Culti márka alatt az első osztályú légfrissítőkön kívül megtalálhatóak unisex parfümök is, nőknek és férfiaknak egyaránt. A Culti Ode Rosae eau de parfum unisex a marokkói rózsa és más összetevők, mint például a feketeribizli, a vetivérfű vagy az illatvirág, egyedülálló összekapcsolását kínálja. A nem hagyományos, magas szintű minőség kompozíciók már az első használat után rabul fogják ejteni a szaglósejtjeit. Kipróbálhatja a Culti Anym'Ale eau de parfum unisexet is, amely igazán pikáns és friss. Egyensúly, mágia, kihívás, szabadság - ezek az összetevők találhatóak meg a tipikus barna üvegcsékben, ezüst kupakkal.

A Culti márka története az utóbbi évtizedek sikeres történetei közé tartozik. A Culti a bizonyíték arra, hogy hogyan hozhat létre egy eredeti ötlet, a kreativitás ereje és a minőségben kompromisszumot nem ismerés, egy teljesen új jelenséget.

Értékelés Culti Home Aramara