+3642-220141 H-P 8-22 ó., SZ-V 10-22 ó.

Culti Decor aroma diffúzor töltelékkel töltelékkel nagy csomagolás (Aramara)

 • Culti Decor aroma diffúzor töltelékkel töltelékkel nagy csomagolás (Aramara)
   více

  2 termék méret 33 300 Ft - tól Ingyenes kiszállítás

  TransoflexSzerda 2018. 04. 25.
  Csomagküldő – átvevőhelySzerda 2018. 04. 25.
  Átvevőhely BudapestSzerda 2018. 04. 25.

  A megadott idő informatív jellegű, a feltételezett kiszállítási időt jelzi.

  Culti Decor változatok

  • Culti Decor aroma diffúzor töltelékkel 1000 ml töltelékkel nagy csomagolás (Aramara) aroma diffúzor töltelékkel 1000 ml töltelékkel nagy csomagolás (Aramara) ÚJDONSÁG

   3 db raktáron a központi raktárban

   Kód: CUL0304

   33 300 FtIngyenes kiszállítás

  • Culti Decor aroma diffúzor töltelékkel 1000 ml töltelékkel nagy csomagolás (Mediterranea) aroma diffúzor töltelékkel 1000 ml töltelékkel nagy csomagolás (Mediterranea) ÚJDONSÁG

   Több mint 5 db raktáron a központi raktárban

   Kód: CUL0577

   33 300 FtIngyenes kiszállítás

  áru speciális kedvezménnyel

  • Culti Decor aroma diffúzor töltelékkel 1000 ml töltelékkel nagy csomagolás (Aramara) aroma diffúzor töltelékkel 1000 ml töltelékkel nagy csomagolás (Aramara) 

   Kód: CUL00633
   Megjegyzés: Celofán nélkül,    A termék tartalma: 100%

   29 990 Ft Kedvezmény: 3 310 Ft

  • Culti Decor aroma diffúzor töltelékkel 1000 ml töltelékkel nagy csomagolás (Mediterranea) aroma diffúzor töltelékkel 1000 ml töltelékkel nagy csomagolás (Mediterranea) 

   Kód: CUL00634
   Megjegyzés: Celofán nélkül,    A termék tartalma: 100%

   29 990 Ft Kedvezmény: 3 310 Ft

  Fel

  Parfüm leírása Culti Decor

  Értékelés

  Az üveg kinézete

  Illat intenzitás

  Intenzitás

  A teljes hatás

  Az illatosító Culti Decor aroma diffúzor kellemes módja a helyiségek illatosításnak. Az aroma diffúzor egy töltetet tartalmaz, mely a belehelyezett pálcikák segítségével fokozatosan párolog ki a levegőbe és meghitt aromát áraszt a helyiségben.

  Használata:

  Nyissa ki az aroma diffúzor fedelét és öntse bele a töltetet. Az aroma diffúzorból az illat a belé helyezett pálcikák segítségével fokozatosan szabadul fel. Minél több pálcikát helyez a tartályba, annál erősebben lesz érezhető az illatesszencia a helyiségben. A helyiség illatának intenzitását a folyadékban lévő pálcikák időnkénti megfordításával is fokozhatja. Ez az aroma diffúzor töltettel együtt kerül szállításra. Tartsa távol a gyermekektől. Amennyiben a diffúzor töltete a bőrrel érintkezik, azonnal mossa le bő vízzel és szappannal. Szembe jutás esetén öblítse néhány percen keresztül bő vízzel a szemét. A mellékelt útmutató szerint járjon el.

  Fel

  A Culti márkáról

  A Culti márka a legkiemelkedőbb légfrissítők közé tartozik. A Culti egy olasz márka, amelynek az egyedi, luxus illatai joggal számítanak közkedveltnek a piacon. Tökéletesen beillatozzák az otthonát és az irodáját is. A kiegyensúlyozott kompozíció magába foglalja a minőségi összetevőket és habozás nélkül mondható a nívós olasz parfümgyártók egyikének.

  Számos ötlet véletlenül születik, vagy mint egy tevékenység másodlagos terméke. A Culti első története 1988 - ban kezdődött el íródni, amikor ugyanis megkezdték a kísérletezéseket a helységek különböző módszerekkel való beillatozásával kapcsolatosan. Ezzel egyidejűleg huzakodott elő a Culti társaság egy igazán eredeti és forradalmi ötlettel. Az inspiráció teljesen véletlenül keletkezett, amikor ugyanis az olasz tervezők összekötötték a rattan vízfelszívó képességét, amely ezt követően elpárolgott. Ez adta meg a rattanak az igazi rugalmasságot és formálódó képességet. A fonott rattan és bambusz kosarakra tekintve jutott az eszükbe összekötni az exotikus faféléket az illatokkal.

  Az eredmény figyelemre méltó volt. A fa bebizonyította, hogy képes tökéletesen elnyelni az illatokat és az ezt követő párolgás egészen kellemesen és természetesen beillatozza a helységet. Mindezek ellenére a Culti társaság még nem volt teljesen elégedett, a klasszikus virágos illatok pedig nem nyerték el az emberek tetszését. Ekkor döntötték el, hogy az otthoni illatozók összetételébe beleviszik a tiszta parfümök elemeit és esszenciáit is. Így 1990 - ben létrejöttek a Culti aroma diffúzorai. Annak érdekében, hogy a helységek alaposan be legyenek illatozva, a Cultinál figyelembe veszik az helységek közti arányokat is. Az illatokra jellemző az összetevők közötti egyensúly - természetes és kitermelt anyagok, tartósság, magas szintű minőség és esztétikai értékek, amelyekre jellemező a kifinomult formatervezés.

  A Culti márka alatt az első osztályú légfrissítőkön kívül megtalálhatóak unisex parfümök is, nőknek és férfiaknak egyaránt. A Culti Ode Rosae eau de parfum unisex a marokkói rózsa és más összetevők, mint például a feketeribizli, a vetivérfű vagy az illatvirág, egyedülálló összekapcsolását kínálja. A nem hagyományos, magas szintű minőség kompozíciók már az első használat után rabul fogják ejteni a szaglósejtjeit. Kipróbálhatja a Culti Anym'Ale eau de parfum unisexet is, amely igazán pikáns és friss. Egyensúly, mágia, kihívás, szabadság - ezek az összetevők találhatóak meg a tipikus barna üvegcsékben, ezüst kupakkal.

  A Culti márka története az utóbbi évtizedek sikeres történetei közé tartozik. A Culti a bizonyíték arra, hogy hogyan hozhat létre egy eredeti ötlet, a kreativitás ereje és a minőségben kompromisszumot nem ismerés, egy teljesen új jelenséget.

   

   

  Fel

  Értékelés Culti Decor

  Mit gondol Ön a Culti Decor termékről?

  A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


  Értékelés *

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "