CubaWild Heart ajándékszett uraknak

Cuba Wild Heart ajándékszett uraknak
Cuba Wild Heart ajándékszett uraknak
Spóroljon
6 590Ft

Spóroljon 6%
6 160Ft

Raktáron | 6 160,00Ft / 1 db, áfával | Kód: CUB01500

Eau de Toilette 100 ml + dezodor 200 ml + borotválkozás utáni arcvíz 100 ml

1
Express One Hungary
már holnap péntek 2021. 12. 10.
Személyes átvétel
vasárnap 2021. 12. 12.

Támogassa kedvenc illatának intenzitását.Azért, hogy az Ön mindennapi fürdőszobai rutinja tökéletesen összhangban legyen, a férfi Cuba Wild Heart parfüm-szett magán az illaton kívül még ápoló kozmetikát is tartalmaz.

Tulajdonságok:

  • ajándéktipp, mely garantáltan örömöt szerez
  • mindennapos viselésre alkalmas
  • a szett azonos kollekcióba tartozó illatokat és kozmetikai kiegészítőket tartalmaz

A szett tartalma:

  • Eau de Toilette 100 ml
  • dezodor 200 ml
  • borotválkozás utáni arcvíz 100 ml

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
fenyő
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
pacsuli, jázmin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, szantálfa, borostyán, fa
Az illat fajtája
virágos, fás
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Cuba parfümök | Cuba – illat, ösztönzés és eredetiség. A Cuba márka gazdagítja a parfümök világát eredeti, nagyon jó minőségű és elérhető áron kapható női és férfi francia parfümökkel. A Cuba márka parfüm kínálata mindig megfelel az aktuális divatnak, melyet kifejeznek a modern üvegcsék és az ösztönző elnevezések.
A Cuba márka parfümök készítői nem hagynak ki egy neves eseményt sem, mely a parfümökkel kapcsolatos. Előszeretettel látogatják a parfüm vásárokat Párizsban, Bolognában, Sao Paulóban vagy Moszkvában, majd az út során szerzett tapasztalataikat megjelenítik az illatokban.
A Cuba parfümök mindig eredeti és gyönyörű üvegcsékben kaphatóak, melyeket a híres kubai szi-varok inspiráltak. A jól hangzó elnevezések, mint pl. Cuba Carnaval, Cuba Mexico Maya vagy Cuba City Holywood, arra engednek következtetni, hogy az illatok a széles látókörű, eredetiséget kedvelő vásárlóknak készültek. A férfi Cuba illatok kellemes dohány tónusokat tartalmaznak, me-lyek friss vagy orientális kombinációban is elérhetőek. A női parfümök romantikus virágok vagy friss tónusokat rejtenek magukban.
A Cuba márka parfümjeivel minden érzékével szívja magába az ösztönzést.