CubaPrestige ajándékszett X. uraknak

Cuba Prestige ajándékszett X. uraknak
Cuba Prestige ajándékszett X. uraknak
ajándékszett X. uraknak
6 360Ft

6 360,00Ft / 1 db, áfával
Kód: CUB01604 | Raktáron

Gold Eau de Toilette 35 ml + Red Eau de Toilette 35 ml + Blue Eau de Toilette 35 ml + Orange Eau de Toilette 35 ml

1
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 10. 29.
Személyes átvétel
péntek 2021. 10. 29.

Leírás Cuba Prestige
Összetétel

Nem tudja eldönteni, melyik illat illik Önhöz a legjobban?A férfi Cuba Prestige parfüm-szett néhány miniatűr illatot tartalmaz, melyeknek köszönhetően minden nap más lehet az illata. Melyiket fogja elsőként használni?

Tulajdonságok:

  • ajándéknak kiváló

A szett tartalma:

  • Gold Eau de Toilette 35 ml
  • Red Eau de Toilette 35 ml
  • Blue Eau de Toilette 35 ml
  • Orange Eau de Toilette 35 ml

Összetétel

Az illat fajtája
továbbiak
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Cuba a márkáról

Cuba parfümök | Cuba – illat, ösztönzés és eredetiség. A Cuba márka gazdagítja a parfümök világát eredeti, nagyon jó minőségű és elérhető áron kapható női és férfi francia parfümökkel. A Cuba márka parfüm kínálata mindig megfelel az aktuális divatnak, melyet kifejeznek a modern üvegcsék és az ösztönző elnevezések.
A Cuba márka parfümök készítői nem hagynak ki egy neves eseményt sem, mely a parfümökkel kapcsolatos. Előszeretettel látogatják a parfüm vásárokat Párizsban, Bolognában, Sao Paulóban vagy Moszkvában, majd az út során szerzett tapasztalataikat megjelenítik az illatokban.
A Cuba parfümök mindig eredeti és gyönyörű üvegcsékben kaphatóak, melyeket a híres kubai szi-varok inspiráltak. A jól hangzó elnevezések, mint pl. Cuba Carnaval, Cuba Mexico Maya vagy Cuba City Holywood, arra engednek következtetni, hogy az illatok a széles látókörű, eredetiséget kedvelő vásárlóknak készültek. A férfi Cuba illatok kellemes dohány tónusokat tartalmaznak, me-lyek friss vagy orientális kombinációban is elérhetőek. A női parfümök romantikus virágok vagy friss tónusokat rejtenek magukban.
A Cuba márka parfümjeivel minden érzékével szívja magába az ösztönzést.

Értékelés Cuba Prestige