Cuba Jungle Zebra Eau de Parfum hölgyeknek

Cuba Jungle Zebra Eau de Parfum hölgyeknek
Cuba Jungle Zebra Eau de Parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
100 ml
3 790Ft

3 790,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: CUB0044 | Több mint 5 db a raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Választhat egy Notino Safety Kit és egy Notino Travel Kit közül a kosarában ajándékként, ha 17 000 Ft felett vásárol parfümöket.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 08. 06.
Személyes átvétel
péntek 2021. 08. 06.

Leírás Cuba Jungle Zebra
Összetétel

A nőkben rejtőző finomság és erő kombinációja immár formát öltött az illatok világában. Az Cuba Jungle Zebra eau de parfum megengedi, hogy minden oldalról megnyilvánuljon a személyisége és tökéletesen kiegészíti egyedülálló kisugárzását.

  • fűszeres illat
  • aromás illat fűszeres jegyekkel
  • a dinamikus, vezetőszellemű egyéniségeknek
  • mindennapos viseletre alkalmas illat

Összetétel

összetétel
fűszer, tündérrózsa, szerecsendió, kardamon
Az illat fajtája
aromás, fűszeres

Cuba a márkáról

Cuba parfümök | Cuba – illat, ösztönzés és eredetiség. A Cuba márka gazdagítja a parfümök világát eredeti, nagyon jó minőségű és elérhető áron kapható női és férfi francia parfümökkel. A Cuba márka parfüm kínálata mindig megfelel az aktuális divatnak, melyet kifejeznek a modern üvegcsék és az ösztönző elnevezések.
A Cuba márka parfümök készítői nem hagynak ki egy neves eseményt sem, mely a parfümökkel kapcsolatos. Előszeretettel látogatják a parfüm vásárokat Párizsban, Bolognában, Sao Paulóban vagy Moszkvában, majd az út során szerzett tapasztalataikat megjelenítik az illatokban.
A Cuba parfümök mindig eredeti és gyönyörű üvegcsékben kaphatóak, melyeket a híres kubai szi-varok inspiráltak. A jól hangzó elnevezések, mint pl. Cuba Carnaval, Cuba Mexico Maya vagy Cuba City Holywood, arra engednek következtetni, hogy az illatok a széles látókörű, eredetiséget kedvelő vásárlóknak készültek. A férfi Cuba illatok kellemes dohány tónusokat tartalmaznak, me-lyek friss vagy orientális kombinációban is elérhetőek. A női parfümök romantikus virágok vagy friss tónusokat rejtenek magukban.
A Cuba márka parfümjeivel minden érzékével szívja magába az ösztönzést.

Értékelés Cuba Jungle Zebra