Cuba Brown Eau de Toilette uraknak

Cuba Brown Eau de Toilette uraknak
Cuba Brown Eau de Toilette uraknak
100 ml
2 310Ft

2 310,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: CUB0026 | Több mint 5 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 08. 03.
Személyes átvétel
kedd 2021. 08. 03.

Leírás Cuba Brown
Összetétel

Időtálló klasszikus, amely a férfias elegancia és a természetes kisugárzás előtt tiszteleg. A férfi Cuba Brown Eau de Toilette gyorsan egyéniségének nélkülözhetetlen részévé válik.

  • fás illat
  • chypre illat
  • minden modern úriember értékelni fogja
  • mindennapos viseletre alkalmas illat

Összetétel

összetétel
fás tónusok, jázmin, bergamott, moha
Az illat fajtája
chypre, fás

Cuba a márkáról

Cuba parfümök | Cuba – illat, ösztönzés és eredetiség. A Cuba márka gazdagítja a parfümök világát eredeti, nagyon jó minőségű és elérhető áron kapható női és férfi francia parfümökkel. A Cuba márka parfüm kínálata mindig megfelel az aktuális divatnak, melyet kifejeznek a modern üvegcsék és az ösztönző elnevezések.
A Cuba márka parfümök készítői nem hagynak ki egy neves eseményt sem, mely a parfümökkel kapcsolatos. Előszeretettel látogatják a parfüm vásárokat Párizsban, Bolognában, Sao Paulóban vagy Moszkvában, majd az út során szerzett tapasztalataikat megjelenítik az illatokban.
A Cuba parfümök mindig eredeti és gyönyörű üvegcsékben kaphatóak, melyeket a híres kubai szi-varok inspiráltak. A jól hangzó elnevezések, mint pl. Cuba Carnaval, Cuba Mexico Maya vagy Cuba City Holywood, arra engednek következtetni, hogy az illatok a széles látókörű, eredetiséget kedvelő vásárlóknak készültek. A férfi Cuba illatok kellemes dohány tónusokat tartalmaznak, me-lyek friss vagy orientális kombinációban is elérhetőek. A női parfümök romantikus virágok vagy friss tónusokat rejtenek magukban.
A Cuba márka parfümjeivel minden érzékével szívja magába az ösztönzést.

Értékelés Cuba Brown