Creed Zeste Mandarine Pamplemousse eau de toilette unisex

 • Creed Zeste Mandarine Pamplemousse eau de toilette unisex
 • Creed Zeste Mandarine Pamplemousse eau de toilette unisex 1
 • Creed Zeste Mandarine Pamplemousse eau de toilette unisex 2
 • Creed Zeste Mandarine Pamplemousse eau de toilette unisex 3
 • Creed Zeste Mandarine Pamplemousse eau de toilette unisex 4
   více

  1 termék méret 40 700 Ft

  TransoflexMár holnap (Péntek 2018.03.23.)
  Csomagküldő – átvevőhelyMár holnap (Péntek 2018.03.23.)
  Átvevőhely BudapestMár holnap (Péntek 2018.03.23.)

  A megadott idő informatív jellegű, a feltételezett kiszállítási időt jelzi.

  Creed Zeste Mandarine Pamplemousse változatok

  • Creed Zeste Mandarine Pamplemousse eau de toilette unisex 75 ml eau de toilette unisex 75 ml  

   3 db raktáron a központi raktárban

   Kód: CRE3632
   Ez a termék a gyártó által nincs celofánba csomagolva.

   40 700 Ft

  Fel

  Parfüm leírása Creed Zeste Mandarine Pamplemousse

  Értékelés

  Az üveg kinézete

  Illat intenzitás

  Intenzitás

  A teljes hatás

  Összetétel

  Fej

  mandarin, bergamott

  Szív

  fehér virágok

  Alap

  borostyán

  A Zeste Mandarine Pamplemousse a családi tulajdonban lévő, dinasztikus párizsi luxus niche parfümház gazdag citrusos női és férfi illata. A Creed-ház joggal büszke a már 1760 óta apáról fiúra szálló világhírű hagyományaira és gazdag történelmére - hiszen több mint 250 éve készíti kivételes illatait a királyi családok és más kifinomult ízlésű igényes ügyfelei számára -, akárcsak a felülmúlhatatlan parfümjeinek előállításához használt különleges alapanyagok ősi technikákkal történő feldolgozására.

  A Creed Zeste Mandarine Pamplemousse a világ egyik vezető mesterparfümőrének, a Creed dinasztia hatodik generációját képviselő Olivier Creednek azt követő első alkotása, hogy 32 éves korában mesterparfümőrré vált. Ez az élettel teli illat már 1975 óta egyesíti a citrusok erejét a fehér lonc kellemességével. Az átgondoltan, nagy alapossággal megalkotott Zeste Mandarine Pamplemousse Eau de Toilette az összetevőit harmonikus egyensúlyban tartja, és még a legjobb eszenciákat is életre kelti.

  A Creed Zeste Mandarine Pamplemousse illatkompozíciójának citrusos fejillata bergamott, grapefruit és mandarin akkordjaival bontakozik ki. Szívében fehér virágok illatoznak, alapillatát ámbra jegyek alkotják. A domináns citrusos oldalakat a fehér virágos, üdén fűszeres, állati eredetű és ámbrás jegyekkel harmonikusan átszövő egyetemes aroma frissítő, élénkítő, csupa fény és élet.

  A Creed Zeste Mandarine Pamplemousse Eau de Toilette különösen a gazdag friss citrusos illatokat fehér virágok akkordjaival kedvelő nők és férfiak szívébe lopja be magát. Örökre megnyeri magának a kivételes, mesterien komponált parfümök szerelmeseit, és mindazokat, akik nagyra értékelik a minőséget és a luxust. A Zeste Mandarine Pamplemousse egész évben hordható nappali viselet, azonban legjobban nyáron érvényesül. Viselőjét friss, élénkítő illattal öleli körül, és bármikor jó kedvre deríti.

  A Creed márkájú parfümnek az illatán kívül kivételes és gyönyörű csomagolása is elragadó. A Zeste Mandarine Pamplemousse elegáns megjelenésű üvegcséjét gyönyörű zárókupak díszíti, és arany motívumokkal díszített, megkapóan szép világos doboz teszi teljessé.

  A Creed Zeste Mandarine Pamplemousse - gazdag, frissítő és élénkítő citrusos Eau de Toilette, amely nem csak a napsütéses nyári napokat vidítja fel.

  Fel

  A Creed márkáról

  Creed parfümök | Creed – az illatok királya és a királyok illata. A Creed márka már több mint 250 éve alkot nem mindennapi illatokat a királyi családok és más igényes megrendelők számára. A márkát 1760 -ban alapította James Henry Creed Londonban, mely már 7 generáción át apáról fiúra száll. A Creed márka a hosszú és híres történelmén kívül kitűnik még azzal is, hogy a különleges parfümök értékes összetevőit ókori technikával dolgozza fel. A személyiségüknek megfelelő parfümöt olyan neves emberek is viselték, mint pl. Viktória királynő, Ferenc József császár és felesége „Sissi”, Sir Winston Churchill vagy John F. Kennedy elnök. Jelenleg is nagy szeretettel használja a márka parfümjeit Robert de Niro vagy Sylvester Stallone is. A Creed márka továbbra is a királyi és elnöki családok márkája. A parfümjeit használja  Michelle Obama vagy Kate Middleton is. A márka székhelye Párizs közelében van, de tevékenységének körét nem olyan régen szélesítette az Egyesült Államokra is, mikor a 250. évfordulója tiszteletére 2010 -ben Manhattan -ben nyitott üzletet.Creed előnyben részesíti a legjobb minőségű természetes összetevőket az olcsóbb szintetikus anyagokkal szemben. Olivier Creed és fia Erwin Creed személyesen keresik a világ minden részén a legtisztább összetevőket, az illatokat kézzel, az ősi tradíciók alapján készítik. Olivier és Erwin Creed a családi vállalkozásra alapoznak, valamint az eredeti és legjobb minőségű illatok gyártásának teljes elkötelezettségére. A Creed márka kínálatában megtalálhatóak férfi, női és unisex illatok is. Elegáns flakonba vannak csomagolva, melyek a történelmi örökség modern adaptációja. A leghíresebb Creed parfümök közé a Green Irish Tweed illat tartozik 1985 -ből, melyet Olivier Creed alkotott  fougère stílusban (páfrány illatú). Az utóbbi években hatalmas sikereket ért el a gyümölcsös – pézsmás Creed Aventus illat, melyet Napoleon Bonaparte drámai élete ihletett. A Creed márka a parfüm alkotás művészete, fényűző, időntúli és modern hozzáállása a történelmi örökségnek.

  Fel

  Értékelés Creed Zeste Mandarine Pamplemousse

  Mit gondol Ön a Creed Zeste Mandarine Pamplemousse termékről?

  A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


  Értékelés *

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "  Menu