Creed White Flowerseau de parfum hölgyeknek

Creed White Flowers eau de parfum hölgyeknek
Creed White Flowers eau de parfum hölgyeknek
75 ml

Kód: CRE3797 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Creed White Flowers parfüm leírása
Összetétel

A White Flowers a családi tulajdonban lévő, dinasztikus Creed párizsi niche luxus parfümház Royal Exclusives kollekciójának gazdag, virágos női illata. A Creed-ház joggal büszke a már 1760 óta apáról fiúra szálló világhírű hagyományaira és gazdag történelmére - hiszen több mint 250 éve készíti kivételes illatait a királyi családok és más kifinomult ízlésű igényes ügyfelei számára -, akárcsak a felülmúlhatatlan parfümjeinek előállításához használt különleges alapanyagok ősi technikákkal történő feldolgozására.

A White Flowers Eau de Parfum a világ egyik mesterparfümőre, a Creed dinasztia hatodik generációját képviselő Olivier Creed készítette alkotás, a márka képviselőjének megfogalmazása szerint az Édenkert illatos megjelenítése. Égi indíttatását elmondása szerint a mennyei örökkévalóság birodalmából, illetve álomképekből meríti. Hatásos és összetett, kézzel gyűjtött luxus összetevőkből alkotott mű.

A Creed White Flowers illatkompozíciója fejillatában ibolyalevél, zöld alma és a citrom akkordokkal bontakozik ki. Szívében jázmin, geránium és rózsa illatozik, alapillatát pézsma, szantálfa és nárcisz jegyek alkotják. A sárga és fehér virágos, zöld, aromás és citrusos akkordokat csodálatosan összekötő aroma gazdag, bódító, derűs, lenyűgöző és egyszerűen isteni. A teljesen csodálatos mennyei ihletésű Creed White Flowers Eau de Parfum tökéletesen megnyerő.

A Creed White Flowers főleg a gazdag, fehér virágos illatokat jellegzetes zöld jegyekkel kedvelő hölgyeket bűvöli el. Örökre megnyeri magának a különleges, mesterien komponált parfümök szerelmeseit, és természetesen mindazokat, akik nagyra értékelik a minőséget és a luxust. A White Flowers legjobban a melegebb hónapok nappali viseleteként érvényesül. Viselőjét valóban isteni, gazdag és különleges aromába burkolja, és garantálja számára a környezete csodálattal teli figyelmét.

A Creed márkájú parfümöknek nem csak az illatuk elragadó, de kivételes és elegánsan szép csomagolásuk is figyelemre méltó. A Creed Royales Exclusives kollekció illatainak üvegcséi, melyek a neves Groupe Pochet üveggyár kézzel fúvott kézműves termékei, szó szerint művészi alkotások. A White Flowers üvegcséjét a Creed parfümház arany logója és elegáns zárókupak díszíti.

Creed White Flowers - lenyűgöző, gazdag, finom és mámorító virágos illat, melyet az Édenkert ihletett.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
citrom, ibolya levelek, zöldalma
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
gólyaorr, bolgár rózsa, jázmin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
nárcisz, szantálfa, pézsma
Az illat fajtája
virágos, zöld

Creed a márkáról

Creed parfümök | Creed – az illatok királya és a királyok illata. A Creed márka már több mint 250 éve alkot nem mindennapi illatokat a királyi családok és más igényes megrendelők számára. A márkát 1760 -ban alapította James Henry Creed Londonban, mely már 7 generáción át apáról fiúra száll.
A Creed márka a hosszú és híres történelmén kívül kitűnik még azzal is, hogy a különleges parfümök értékes összetevőit ókori technikával dolgozza fel. A személyiségüknek megfelelő parfümöt olyan neves emberek is viselték, mint pl. Viktória királynő, Ferenc József császár és felesége „Sissi”, Sir Winston Churchill vagy John F. Kennedy elnök. Jelenleg is nagy szeretettel használja a márka parfümjeit Robert de Niro vagy Sylvester Stallone is.
A Creed márka továbbra is a királyi és elnöki családok márkája. A parfümjeit használja  Michelle Obama vagy Kate Middleton is. A márka székhelye Párizs közelében van, de tevékenységének körét nem olyan régen szélesítette az Egyesült Államokra is, mikor a 250. évfordulója tiszteletére 2010 -ben Manhattan -ben nyitott üzletet.
Creed előnyben részesíti a legjobb minőségű természetes összetevőket az olcsóbb szintetikus anyagokkal szemben. Olivier Creed és fia Erwin Creed személyesen keresik a világ minden részén a legtisztább összetevőket, az illatokat kézzel, az ősi tradíciók alapján készítik. Olivier és Erwin Creed a családi vállalkozásra alapoznak, valamint az eredeti és legjobb minőségű illatok gyártásának teljes elkötelezettségére.
A Creed márka kínálatában megtalálhatóak férfi, női és unisex illatok is. Elegáns flakonba vannak csomagolva, melyek a történelmi örökség modern adaptációja. A leghíresebb Creed parfümök közé a Green Irish Tweed illat tartozik 1985 -ből, melyet Olivier Creed alkotott  fougère stílusban (páfrány illatú). Az utóbbi években hatalmas sikereket ért el a gyümölcsös – pézsmás Creed Aventus illat, melyet Napoleon Bonaparte drámai élete ihletett. A Creed márka a parfüm alkotás művészete, fényűző, időntúli és modern hozzáállása a történelmi örökségnek.

Értékelés Creed White Flowers