Creed Vanisia eau de parfum nőknek

 • Creed Vanisia eau de parfum nőknek
 • Creed Vanisia eau de parfum nőknek 1
 • Creed Vanisia eau de parfum nőknek 2
 • Creed Vanisia eau de parfum nőknek 3
   více

  Creed Vanisia változatok

  • Creed Vanisia eau de parfum nőknek 500 ml eau de parfum nőknek 500 ml  

   Ez a termék jelenleg nem elérhető.

   Kód: CRE0229

  Fel

  Parfüm leírása Creed Vanisia

  Értékelés

  Az üveg kinézete

  Illat intenzitás

  Intenzitás

  A teljes hatás

  Összetétel

  Fej

  bergamott

  Szív

  jázmin, bolgár rózsa

  Alap

  borostyán, vanília, szantálfa

  A Vanisia az egyedülálló, dinasztikus és családi tulajdonban lévő Creed luxus niche parfümház női keleties illata. A Creed-ház joggal büszke a már 1760 óta apáról fiúra szálló világhírű hagyományaira és gazdag történelmére - hiszen több mint 250 éve készíti kivételes illatait a királyi családok és más kifinomult ízlésű igényes ügyfelei számára -, akárcsak a felülmúlhatatlan parfümjeinek előállításához használt különleges alapanyagok ősi technikákkal történő feldolgozására.

  A Vanisia a világ egyik kiemelkedő mesterparfümőrének, a Creed dinasztia hatodik generációját képviselő Olivier Creednek az alkotása. Spanyolország királynéjának, a legendás Mária Antoinette spanyol infánsnő unokahúgának készítette. Trónra kerülése után a spanyol királyné meg akarta mutatni, hogy stílusa francia rokonaihoz méltóan kifinomult. Ezért a Creed parfümháztól egy olyan gazdag, érzéki és vonzóan titokzatos illatot rendelt, melyet spanyol fák és gazdag vanília jegyek festenek alá.

  Creed Vanisia illatkompozíciójának fejillata bergamott akkordjaival bontakozik ki. Szívében jázmin és bolgár rózsa illatozik, alapillatát szantálfa, vanília, ámbra és a borostyán jegyek alkotják. A Vanisia olyan egyetemes aroma, mely lenyűgözően ötvözi az ámbrás, púderes és érzéki oldalakat a fás és balzsamos jegyekkel. A rendkívül csábító, teljesen felejthetetlen, gazdag és titokzatos Vanisia Eau de Parfum királynőhöz illő mesteri illatalkotás.

  A Creed Vanisia egész évben hordható nappali és esti viselet. Örökre megnyeri magának a gazdag keleties illatokat jellegzetes érzéki akkordokkal kedvelő nők szívét. Viselőjét mindig kivételes misztikus illatba burkolja, megnyerően hangsúlyozva csáberejét és öntudatosságát. Azon hölgyek számára is javasoljuk, akik nagyra értékelik az évszázados hagyomány eredményezte valódi minőséget.

  A Creed márkájú parfümöknek nem csak az illatuk elragadó, de kivételes és elegánsan szép csomagolásuk is figyelemre méltó. A Vanisia elbűvölő világos üvegcséjét arany elemekkel díszített elegáns, fehér doboz teszi teljessé. Próbálja ki a híres történelmi hátterű, egyedülálló dinasztikus márka Eau de Parfum alkotását, és szeressen bele a gazdag, csábítóan titokzatos illatba, amellyel igazi királynőnek érzi majd magát!

  Creed Vanisia - gazdag, érzéki és misztikus illat, amelyet a spanyol királyné fennkölt stílusának bizonyítékaként alkottak.

  Fel

  A Creed márkáról

  Creed parfümök | Creed – az illatok királya és a királyok illata. A Creed márka már több mint 250 éve alkot nem mindennapi illatokat a királyi családok és más igényes megrendelők számára. A márkát 1760 -ban alapította James Henry Creed Londonban, mely már 7 generáción át apáról fiúra száll. A Creed márka a hosszú és híres történelmén kívül kitűnik még azzal is, hogy a különleges parfümök értékes összetevőit ókori technikával dolgozza fel. A személyiségüknek megfelelő parfümöt olyan neves emberek is viselték, mint pl. Viktória királynő, Ferenc József császár és felesége „Sissi”, Sir Winston Churchill vagy John F. Kennedy elnök. Jelenleg is nagy szeretettel használja a márka parfümjeit Robert de Niro vagy Sylvester Stallone is. A Creed márka továbbra is a királyi és elnöki családok márkája. A parfümjeit használja  Michelle Obama vagy Kate Middleton is. A márka székhelye Párizs közelében van, de tevékenységének körét nem olyan régen szélesítette az Egyesült Államokra is, mikor a 250. évfordulója tiszteletére 2010 -ben Manhattan -ben nyitott üzletet.Creed előnyben részesíti a legjobb minőségű természetes összetevőket az olcsóbb szintetikus anyagokkal szemben. Olivier Creed és fia Erwin Creed személyesen keresik a világ minden részén a legtisztább összetevőket, az illatokat kézzel, az ősi tradíciók alapján készítik. Olivier és Erwin Creed a családi vállalkozásra alapoznak, valamint az eredeti és legjobb minőségű illatok gyártásának teljes elkötelezettségére. A Creed márka kínálatában megtalálhatóak férfi, női és unisex illatok is. Elegáns flakonba vannak csomagolva, melyek a történelmi örökség modern adaptációja. A leghíresebb Creed parfümök közé a Green Irish Tweed illat tartozik 1985 -ből, melyet Olivier Creed alkotott  fougère stílusban (páfrány illatú). Az utóbbi években hatalmas sikereket ért el a gyümölcsös – pézsmás Creed Aventus illat, melyet Napoleon Bonaparte drámai élete ihletett. A Creed márka a parfüm alkotás művészete, fényűző, időntúli és modern hozzáállása a történelmi örökségnek.

  Fel

  Értékelés Creed Vanisia

  Mit gondol Ön a Creed Vanisia termékről?

  A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


  Értékelés *

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "  Az elküldéssel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Notino s.r.o. /Kft./, az Ön személyes adatait termékértékelés feldolgozása és megjelenítése céljából feldolgozza. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák.​

  Menu