Creed Tubéreuse Indiana

eau de parfum teszter nőknek 75 ml

Creed Tubéreuse Indiana eau de parfum teszter nőknek 75 ml
Creed Tubéreuse Indiana eau de parfum teszter nőknek 75 ml
Creed Tubéreuse Indiana eau de parfum teszter nőknek 75 ml
Kód: CRE0179 | 4 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 03. 26.
Személyes átvétel
hétfő 2019. 03. 25.
Creed Tubéreuse Indiana
eau de parfum teszter nőknek 75 ml | 41 000Ft

Creed Tubéreuse Indiana parfüm leírása

A Tubereuse Indiana a családi tulajdonban lévő, dinasztikus párizsi Creed niche luxus parfümház Royal Exclusives kollekciójának gazdag, virágos női illata. A Creed-ház joggal büszke a már 1760 óta apáról fiúra szálló világhírű hagyományaira és gazdag történelmére - hiszen több mint 250 éve készíti kivételes illatait a királyi családok és más kifinomult ízlésű igényes ügyfelei számára -, akárcsak a felülmúlhatatlan parfümjeinek előállításához használt különleges alapanyagok ősi technikákkal történő feldolgozására.

A Tubereuse Indiana Eau de Parfum a világ egyik kiemelkedő mesterparfümőrének, a Creed dinasztia hatodik generációját képviselő Olivier Creednek az alkotása -dicsőítő óda a tubarózsához, az érzelmi mélységet, a kiegyensúlyozottságot és a művészi elmélyülést támogató tulajdonságai miatt a hagyományos ájurvéda orvoslás nagyra becsült virágához. A spirituális szertartások és meditációk során az egész világon használt, éjszaka nyíló virág különleges illata mély, mégis érzéki.

A Creed Tubereuse Indiana minimalista illatkompozíciójának fejillata bergamott akkordjaival bontakozik ki, szívében tubarózsa illatozik, alapillatát vanília és ámbra jegyek alkotják. A tubarózsa domináns illatát az állati eredetű, ámbrás és vaníliás jegyekkel átszövő gazdag aroma, érzéki, egzotikus, varázslatos, átszellemült és karakteres. A tubarózsa jellegzetes illatával meghatározott, titokzatos, már-már misztikus Creed Tubereuse Indiana Eau de Parfum tökéletes varázslatos éjszakát vagy szép álmokat ígérő lágy, ugyanakkor szenvedélyes ködbe burkolja a viselőjét.

A Creed Tubereuse Indiana Eau de Parfum a gazdag, fehér virágos illatokat kedvelő hölgyek tetszését nyeri el, olyan illatokét, ahol a tubarózsa játssza a főszerepet. Nem csak az egyedülálló, mesteri parfümkompozíciók szerelmeseit nyeri meg magának örökre, hanem természetesen azokat is, akik számára fontos a minőség, a luxus és a hétköznapokon felüli különlegesség. A Tubereuse Indiana egész évben hordható nappali és esti viselet.

A Creed márkájú parfümöknek nem csak az illatuk elragadó, de kivételes és elegánsan szép csomagolásuk is figyelemre méltó. A Tubereuse Indiana eredeti üvegcséjének különleges zárókupakja a tubarózsa spirituális orvoslásban, ájurvédában betöltött jelentőségére utal, amit arany elemekkel díszített elegáns fehér doboz teszi teljessé.

Creed Tubereuse Indiana - gazdag, mély és csábító virágos illat, melyben a tubarózsáé a főszerep.

Összetétel

Alap
borostyán, vanília
Fej
bergamott
Szív
tubarózsa
Az illat fajtája
továbbiak

Creed a márkáról

Creed parfümök | Creed – az illatok királya és a királyok illata. A Creed márka már több mint 250 éve alkot nem mindennapi illatokat a királyi családok és más igényes megrendelők számára. A márkát 1760 -ban alapította James Henry Creed Londonban, mely már 7 generáción át apáról fiúra száll.
A Creed márka a hosszú és híres történelmén kívül kitűnik még azzal is, hogy a különleges parfümök értékes összetevőit ókori technikával dolgozza fel. A személyiségüknek megfelelő parfümöt olyan neves emberek is viselték, mint pl. Viktória királynő, Ferenc József császár és felesége „Sissi”, Sir Winston Churchill vagy John F. Kennedy elnök. Jelenleg is nagy szeretettel használja a márka parfümjeit Robert de Niro vagy Sylvester Stallone is.
A Creed márka továbbra is a királyi és elnöki családok márkája. A parfümjeit használja  Michelle Obama vagy Kate Middleton is. A márka székhelye Párizs közelében van, de tevékenységének körét nem olyan régen szélesítette az Egyesült Államokra is, mikor a 250. évfordulója tiszteletére 2010 -ben Manhattan -ben nyitott üzletet.
Creed előnyben részesíti a legjobb minőségű természetes összetevőket az olcsóbb szintetikus anyagokkal szemben. Olivier Creed és fia Erwin Creed személyesen keresik a világ minden részén a legtisztább összetevőket, az illatokat kézzel, az ősi tradíciók alapján készítik. Olivier és Erwin Creed a családi vállalkozásra alapoznak, valamint az eredeti és legjobb minőségű illatok gyártásának teljes elkötelezettségére.
A Creed márka kínálatában megtalálhatóak férfi, női és unisex illatok is. Elegáns flakonba vannak csomagolva, melyek a történelmi örökség modern adaptációja. A leghíresebb Creed parfümök közé a Green Irish Tweed illat tartozik 1985 -ből, melyet Olivier Creed alkotott  fougère stílusban (páfrány illatú). Az utóbbi években hatalmas sikereket ért el a gyümölcsös – pézsmás Creed Aventus illat, melyet Napoleon Bonaparte drámai élete ihletett. A Creed márka a parfüm alkotás művészete, fényűző, időntúli és modern hozzáállása a történelmi örökségnek.

Értékelés Creed Tubéreuse Indiana

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!