Creed Tabarome eau de parfum teszter férfiaknak

 • Creed Tabarome eau de parfum teszter férfiaknak
 • Creed Tabarome eau de parfum teszter férfiaknak 1
   více

  Ez a termék TESZTER.
  A teszter egy speciális kiszerelés, mely általában fehér dobozva van csomagolva és nincs a szórófejen kupak. Az összetétele azonos a klasszikus kiszereléssel.
  több információ a TESZTERRŐL

  Creed Tabarome változatok

  • Creed Tabarome eau de parfum teszter férfiaknak 120 ml eau de parfum teszter férfiaknak 120 ml  

  Fel

  Parfüm leírása Creed Tabarome

  Értékelés

  Az üveg kinézete

  Illat intenzitás

  Intenzitás

  A teljes hatás

  Összetétel

  Fej

  bergamott, mandarin

  Szív

  gyömbér

  Alap

  pacsuli, dohány, bőr, borostyán, szantálfa

  A Tabarome markáns dohány jegyekkel gazdagított aromás férfi illat. Az egyedülálló, dinasztikus, családi tulajdonban lévő párizsi luxus niche parfümház műhelyének terméke. A Creed-ház joggal büszke a már 1760 óta apáról fiúra szálló világhírű hagyományaira és gazdag történelmére - hiszen több mint 250 éve készíti kivételes illatait a királyi családok és más kifinomult ízlésű igényes ügyfelei számára -, akárcsak a felülmúlhatatlan parfümjeinek előállításához használt különleges alapanyagok ősi technikákkal történő feldolgozására.

  A Tabarome Eau de Parfum Olivier Creed, a Creed dinasztia hatodik generációját képviselő mesterparfümőrének munkája, és a Creed márka igazi kincseinek egyike. Olivier eredetileg a legendás brit államférfi, a jó brandyket és minőségi szivarokat kedvelő Sir Winston Churchill számára készítette. A Tabarome elnevezés a legjobb dohány illata előtti tisztelgést jele, és egy angol klub különlegesen fényűző atmoszféráját kölcsönzi a Creed Tabarome parfüm számára. Az Eau de Parfum illatának Sir Winston személyiségéből elsősorban a szivar iránti szeretetét megjelenítő gazdag, fényűző és érzéki oldala a citrusos frissességgel tökéletes egyensúlyba került.

  A Creed Tabarome Eau de Parfum illatkompozíciója citrusos fejillatában bergamott és mandarin akkordjaival bontakozik ki. Szívében gyömbér illata árad, míg alapillatát ámbra, pacsuli, szantálfa, bőr, és természetesen dohány jegyek alkotják. A központi dohányos oldalt az üdén fűszeres, citrusos, fás, édes jegyekkel egyesítő egyetemes aroma gazdag, meleg, érzéki, és nem hiányzik belőle egy jó adag frissesség és kifinomult elegancia sem.

  Az érzéki és rendkívül férfias Creed Tabarome Eau de Parfum különösen azon férfiak tetszését váltja ki, akik a markánsan dohányos színezetű illatokat főleg üdén fűszeres, fás és citrusos oldalakkal kedvelik. Természetesen azokat sem hagyja hidegen, akik nagyra értékelik a minőséget és a luxust. A Tabarome egész évben hordható nappali és esti viselet. Viselőjét mindig vonzóan különlegessé teszi, és segít érvényre juttatnia erőteljesen férfias oldalát.

  A Creed márkájú parfümöknek nem csak az illatuk elragadó, de kivételes és elegánsan szép csomagolásuk is figyelemre méltó. Sok Creed parfümhöz hasonlóan a Tabarome végtelenül stílusos üvegcséjén is ott látható a minőséget jelző "Millesime" felírat. Ez ugyanis azt jelenti, hogy a parfüm készítéséhez az adott év legjobb alapanyagait használták fel.

  Creed Tabarome - eredeti, férfias, érzéki és kifinomult illat, melyet Sir Winston Churchill ihletett.

  Mi a Teszter? A teszter kiszerelésű parfümök úgy összetételükben, mint illatukban teljesen megegyeznek a normál, üzletekben kapható társaikkal. A boltok, parfümériák polcain ezeket találhatjuk meg, a vásárlók ezeket próbálhatják ki. A teszter csomagolása változó, általában egyszerű fehér kartondobozban, esetleg doboz és kupak nélkül érhetőek el. Kiszerelésük az esetek többségében az adott parfümből a kereskedelemben kapható legnagyobb méret. Amennyiben saját használatra vásárol parfümöt és nem ajándékba, a teszter megvásárlásával további összeget takarithat meg. Ha ajándékozásra szánja, inkább a klasszikus csomagolású az ajánlott.

  Fel

  A Creed márkáról

  Creed parfümök | Creed – az illatok királya és a királyok illata. A Creed márka már több mint 250 éve alkot nem mindennapi illatokat a királyi családok és más igényes megrendelők számára. A márkát 1760 -ban alapította James Henry Creed Londonban, mely már 7 generáción át apáról fiúra száll. A Creed márka a hosszú és híres történelmén kívül kitűnik még azzal is, hogy a különleges parfümök értékes összetevőit ókori technikával dolgozza fel. A személyiségüknek megfelelő parfümöt olyan neves emberek is viselték, mint pl. Viktória királynő, Ferenc József császár és felesége „Sissi”, Sir Winston Churchill vagy John F. Kennedy elnök. Jelenleg is nagy szeretettel használja a márka parfümjeit Robert de Niro vagy Sylvester Stallone is. A Creed márka továbbra is a királyi és elnöki családok márkája. A parfümjeit használja  Michelle Obama vagy Kate Middleton is. A márka székhelye Párizs közelében van, de tevékenységének körét nem olyan régen szélesítette az Egyesült Államokra is, mikor a 250. évfordulója tiszteletére 2010 -ben Manhattan -ben nyitott üzletet.Creed előnyben részesíti a legjobb minőségű természetes összetevőket az olcsóbb szintetikus anyagokkal szemben. Olivier Creed és fia Erwin Creed személyesen keresik a világ minden részén a legtisztább összetevőket, az illatokat kézzel, az ősi tradíciók alapján készítik. Olivier és Erwin Creed a családi vállalkozásra alapoznak, valamint az eredeti és legjobb minőségű illatok gyártásának teljes elkötelezettségére. A Creed márka kínálatában megtalálhatóak férfi, női és unisex illatok is. Elegáns flakonba vannak csomagolva, melyek a történelmi örökség modern adaptációja. A leghíresebb Creed parfümök közé a Green Irish Tweed illat tartozik 1985 -ből, melyet Olivier Creed alkotott  fougère stílusban (páfrány illatú). Az utóbbi években hatalmas sikereket ért el a gyümölcsös – pézsmás Creed Aventus illat, melyet Napoleon Bonaparte drámai élete ihletett. A Creed márka a parfüm alkotás művészete, fényűző, időntúli és modern hozzáállása a történelmi örökségnek.

  Fel

  Értékelés Creed Tabarome

  Mit gondol Ön a Creed Tabarome termékről?

  A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


  Értékelés *

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "


  Az elküldéssel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Notino s.r.o. /Kft./, az Ön személyes adatait termékértékelés feldolgozása és megjelenítése céljából feldolgozza. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák.​