Creed Sublime Vanilleeau de parfum unisex

Creed Sublime Vanille eau de parfum unisex
Creed Sublime Vanille eau de parfum unisex
98 400Ft
75 ml
Kód: CRE3793 | 4 db a raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és válassza ki a tökéletes ajándékot a kosarában. Szeretnék ajándékot
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 07. 08.
Személyes átvétel
szerda 2020. 07. 08.

Creed Sublime Vanille parfüm leírása
Összetétel

A Sublime Vanille a családi tulajdonban lévő és a maga nemében egyedülálló dinasztikus párizsi Creed luxus niche parfümház Royal Exclusives kollekciójának üde keleties-vaníliás női és férfi illata. A Creed-ház joggal büszke a már 1760 óta apáról fiúra szálló világhírű hagyományaira és gazdag történelmére - hiszen több mint 250 éve készíti kivételes illatait a királyi családok és más kifinomult ízlésű igényes ügyfelei számára -, akárcsak a felülmúlhatatlan parfümjeinek előállításához használt különleges alapanyagok ősi technikákkal történő feldolgozására.

A Creed Sublime Vanille Eau de Parfum a világ egyik mesterparfümőre, a Creed dinasztia hatodik generációját képviselő Olivier Creed készítette alkotás, az egyik legnépszerűbb parfümipari alapanyag, a vanília ünnepe. A sziporkázó citrusos jegyek miatt még inkább különleges tonkabab kihívó kapcsolatában mutatja azt be. Az eredmény egy sokoldalú, finoman keleties és kissé gourmand illat, amely a vaníliás parfümök szerelmeseit ugyanúgy megérinti, mint a rendkívül sajátos parfüm alapanyagnak új csodálóit. A márka képviselőinek megfogalmazása szerint azok, akik találkoznak a Sublime Vanille parfümmel, képtelenek ellenállni hipnotikus varázsának és örömmel adják át magukat részegítő dekadenciájának.

A Creed Sublime Vanille illatkompozíció fejillata az afrikai szigetek vaníliájával és a tonkabab akkordjaival bontakozik ki. Szívében fenséges bergamott és citrom illatozik, míg alapillatát bergamott és a vietnami eredetű legértékesebb pézsma (tonkin pézsma) jegyei alkotják. A vaníliás, citrusos és aromás oldalakat az édes, balzsamos és púderes jegyekkel ötletesen átszövő egyetemes aroma egyszerre finom és bódító.

A Creed Sublime Vanille főleg azokat a nőket és férfiakat hódítja meg, akik kedvelik a finom keleties vaníliás illatokat. Örökre megnyeri magának a kivételes, mesterien komponált parfümök szerelmeseit, és mindazokat, akik nagyra értékelik a minőséget és a luxust. A Sublime Vanille egész évben hordható nappali és esti viselet. Viselőjét finom, bódító és teljesen ellenállhatatlan vanília aromába burkolja, és garantálja számára a környezetéből felé áradó csodálattal teli figyelmet.

A Creed márkájú parfümöknek nem csak az illatuk elragadó, de kivételes és elegánsan szép csomagolásuk is figyelemre méltó. A Creed Royales Exclusives kollekció illatainak üvegcséi, melyek a neves Groupe Pochet üveggyár kézzel fúvott kézműves termékei, szó szerint művészi alkotások. A Sublime Vanille üvegcséjét a Creed parfümház arany logója és elegáns zárókupak díszíti.

Creed Sublime Vanille - vanília tonkababbal és citrommal egy eredeti, finoman keleties kompozícióban.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
vanília orchidea, Bourbon vanília
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
tonkabab
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
bergamott, citrom, pézsma
Az illat fajtája
orientális

Creed a márkáról

Creed parfümök | Creed – az illatok királya és a királyok illata. A Creed márka már több mint 250 éve alkot nem mindennapi illatokat a királyi családok és más igényes megrendelők számára. A márkát 1760 -ban alapította James Henry Creed Londonban, mely már 7 generáción át apáról fiúra száll.
A Creed márka a hosszú és híres történelmén kívül kitűnik még azzal is, hogy a különleges parfümök értékes összetevőit ókori technikával dolgozza fel. A személyiségüknek megfelelő parfümöt olyan neves emberek is viselték, mint pl. Viktória királynő, Ferenc József császár és felesége „Sissi”, Sir Winston Churchill vagy John F. Kennedy elnök. Jelenleg is nagy szeretettel használja a márka parfümjeit Robert de Niro vagy Sylvester Stallone is.
A Creed márka továbbra is a királyi és elnöki családok márkája. A parfümjeit használja  Michelle Obama vagy Kate Middleton is. A márka székhelye Párizs közelében van, de tevékenységének körét nem olyan régen szélesítette az Egyesült Államokra is, mikor a 250. évfordulója tiszteletére 2010 -ben Manhattan -ben nyitott üzletet.
Creed előnyben részesíti a legjobb minőségű természetes összetevőket az olcsóbb szintetikus anyagokkal szemben. Olivier Creed és fia Erwin Creed személyesen keresik a világ minden részén a legtisztább összetevőket, az illatokat kézzel, az ősi tradíciók alapján készítik. Olivier és Erwin Creed a családi vállalkozásra alapoznak, valamint az eredeti és legjobb minőségű illatok gyártásának teljes elkötelezettségére.
A Creed márka kínálatában megtalálhatóak férfi, női és unisex illatok is. Elegáns flakonba vannak csomagolva, melyek a történelmi örökség modern adaptációja. A leghíresebb Creed parfümök közé a Green Irish Tweed illat tartozik 1985 -ből, melyet Olivier Creed alkotott  fougère stílusban (páfrány illatú). Az utóbbi években hatalmas sikereket ért el a gyümölcsös – pézsmás Creed Aventus illat, melyet Napoleon Bonaparte drámai élete ihletett. A Creed márka a parfüm alkotás művészete, fényűző, időntúli és modern hozzáállása a történelmi örökségnek.

Értékelés Creed Sublime Vanille