Creed Spice & Woodeau de parfum unisex

Creed Spice & Wood eau de parfum unisex
Creed Spice & Wood eau de parfum unisex
75 ml

Kód: CRE3794 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Creed Spice & Wood parfüm leírása
Összetétel

A Spice and Wood a családi tulajdonban lévő, dinasztikus párizsi Creed luxus niche parfümház Royal Exclusives kollekciójának üde keleties-fás női és férfi illata. A Creed-ház joggal büszke a már 1760 óta apáról fiúra szálló világhírű hagyományaira és gazdag történelmére - hiszen több mint 250 éve készíti kivételes illatait a királyi családok és más kifinomult ízlésű igényes ügyfelei számára -, akárcsak a felülmúlhatatlan parfümjeinek előállításához használt különleges alapanyagok ősi technikákkal történő feldolgozására.

A Creed Spice and Wood Eau de Parfum a világ egyik vezető mesterparfümőrének alkotása, a Creed dinasztia hatodik generációját képviselő Oliver Creed munkája, melyet Kleopátra és Marcus Antonius legendás szerelmi története ihletett. A nap sugaraiban fürdő citrom, melengető szegfűszeg és zamatos alma hatásos belépője az ősi Nílust idéző cédrusfa gazdag jegyeiben folytatódik.

A Creed Spice and Wood illatkompozíció a fejillatában bergamott, citrom és alma akkordjaival bontakozik ki. Szívében nyírfa, pacsuli, angyalgyökér, szegfűszeg és bors illatozik, alapillatát pézsma, írisz, tölgyfazuzmó és cédrus jegyei alkotják. A fás és üdén fűszeres akkordokat a citrusos, bőrös, pézsmás és púderes jegyekkel ötletesen átszövő gazdag aroma egyszerre üde és gazdag. A Spice and Wood Eau de Parfum megalkotásával a Creed parfümház ismét megmutatta, hogy milyen zseniálisan kelti életre illatokkal a lenyűgöző történeteket.

A Creed Spice and Wood különösen azon hölgyek és urak szívébe lopja be magát, akik kedvelik az üde fás illatokat, amelyekben a fűszereké a főszerep. Örökre megnyeri magának a kivételes, mesterien komponált parfümök szerelmeseit, és mindazokat, akik nagyra értékelik a minőséget és a luxust. A Spice and Wood egész évben hordható nappali és esti viselet. Viselőjét mély és kifinomult aromába burkolja, és garantáltan ráirányítja környezete csodálattal teli figyelmét.

A Creed márkájú parfümöknek nemcsak az illatuk elragadó, de kivételes és elegánsan szép csomagolásuk is figyelemre méltó. A Creed Royales Exclusives kollekció illatainak üvegcséi, melyek a neves Groupe Pochet üveggyár kézzel fúvott kézműves termékei, szó szerint művészi alkotások. A Spice and Wood üvegcséjét a Creed parfümház arany logója és elegáns zárókupak díszíti.

Creed Spice and Wood - Kleopátra és Marcus Antonius szerelmi története ihlette üde fás-fűszeres illat.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, citrom, vanília
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
bors, pacsuli, angelikafű, nyír, szegfűszeg
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, tölgymoha, pézsma, nőszirom
Az illat fajtája
orientális, fás

Creed a márkáról

Creed parfümök | Creed – az illatok királya és a királyok illata. A Creed márka már több mint 250 éve alkot nem mindennapi illatokat a királyi családok és más igényes megrendelők számára. A márkát 1760 -ban alapította James Henry Creed Londonban, mely már 7 generáción át apáról fiúra száll.
A Creed márka a hosszú és híres történelmén kívül kitűnik még azzal is, hogy a különleges parfümök értékes összetevőit ókori technikával dolgozza fel. A személyiségüknek megfelelő parfümöt olyan neves emberek is viselték, mint pl. Viktória királynő, Ferenc József császár és felesége „Sissi”, Sir Winston Churchill vagy John F. Kennedy elnök. Jelenleg is nagy szeretettel használja a márka parfümjeit Robert de Niro vagy Sylvester Stallone is.
A Creed márka továbbra is a királyi és elnöki családok márkája. A parfümjeit használja  Michelle Obama vagy Kate Middleton is. A márka székhelye Párizs közelében van, de tevékenységének körét nem olyan régen szélesítette az Egyesült Államokra is, mikor a 250. évfordulója tiszteletére 2010 -ben Manhattan -ben nyitott üzletet.
Creed előnyben részesíti a legjobb minőségű természetes összetevőket az olcsóbb szintetikus anyagokkal szemben. Olivier Creed és fia Erwin Creed személyesen keresik a világ minden részén a legtisztább összetevőket, az illatokat kézzel, az ősi tradíciók alapján készítik. Olivier és Erwin Creed a családi vállalkozásra alapoznak, valamint az eredeti és legjobb minőségű illatok gyártásának teljes elkötelezettségére.
A Creed márka kínálatában megtalálhatóak férfi, női és unisex illatok is. Elegáns flakonba vannak csomagolva, melyek a történelmi örökség modern adaptációja. A leghíresebb Creed parfümök közé a Green Irish Tweed illat tartozik 1985 -ből, melyet Olivier Creed alkotott  fougère stílusban (páfrány illatú). Az utóbbi években hatalmas sikereket ért el a gyümölcsös – pézsmás Creed Aventus illat, melyet Napoleon Bonaparte drámai élete ihletett. A Creed márka a parfüm alkotás művészete, fényűző, időntúli és modern hozzáállása a történelmi örökségnek.

Értékelés Creed Spice & Wood