Creed Royal Watereau de parfum unisex

Creed Royal Water eau de parfum unisex
Creed Royal Water eau de parfum unisex
100 ml

Kód: CRE4013 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

Az elküldéssel engedélyezi a Notino s.r.o. társaság számára azt, hogy az Ön e-mail címére a társaság, legfeljebb 1 évig, egy konkrét termékének elérhetőségéről tájékoztatást küldjön. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák tartalmazzák.​

Creed Royal Water parfüm leírása
Összetétel

A Royal Water a családi tulajdonban lévő, dinasztikus párizsi luxus niche parfümház citrusos-aromás női és férfi illata. A Creed-ház joggal büszke a már 1760 óta apáról fiúra szálló világhírű hagyományaira és gazdag történelmére - hiszen több mint 250 éve készíti kivételes illatait a királyi családok és más kifinomult ízlésű igényes ügyfelei számára -, akárcsak a felülmúlhatatlan parfümjeinek előállításához használt különleges alapanyagok ősi technikákkal történő feldolgozására.

A Creed Royal Water a Creed dinasztia hatodik generációjához tartozó és világszerte elismert Olivier Creed mesterparfümőr alkotása, amely a márka képviselőjének megfogalmazása szerint száraz, tiszta, visszafogott klasszikus, és a Windsor dinasztia következő generációja - a brit királyi család fiatal tagjai - iránti tisztelet jegyében született. A sokoldalú Royal Water Eau de Parfum az ő varázsukat, energiájukat és hatalmukat fejezi ki. Fenségesen kifinomult, választékos, mégis szívélyes - ilyen a Creed Royal Water illata.

A Creed Royal Water illatkompozíció fejillata citrusok és menta akkordjaival bontakozik ki. Szívében borókabogyó és bazsalikom illatozik, míg alapillatát pézsma és ámbra jegyek alkotják. Az üde fűszeres oldalakat az aromás, zöld és citrusos jegyekkel gyönyörűen átszövő egyetemes aroma üdén zöld és gazdag egyszerre.

A Creed Royal Water Eau de Parfum különösen azon nők és férfiak szívébe lopja be magát, akik kedvelik a markánsan zöld oldalú friss citrusos-aromás illatokat. Örökre megnyeri magának a kivételes, mesterien komponált parfümök szerelmeseit, és mindazokat, akik nagyra értékelik a minőséget és a luxust. A Royal Water egész évben hordható nappali és esti viselet, azonban leginkább a melegebb napokon érvényesül. Viselőjét frissítő és fenségesen nemes aromával öleli körül, mely garantáltan ráirányítja környezete csodálattal teli figyelmét.

A Creed márkájú parfümöknek nem csak az illatuk elragadó, de kivételes és elegánsan szép csomagolásuk is figyelemre méltó. Akárcsak több Creed parfüm esetében, így a Royal Water hihetetlenül stílusos luxusüvegcséjén is ott látható a minőségre utaló "Millesime" felírat. Ez ugyanis azt jelenti, hogy a parfüm készítéséhez az adott év legjobb alapanyagait használták fel. Csomagolását ezüst díszítésű, gyönyörű, világos doboz teszi teljessé.

Creed Royal Water - a brit királyi család fiatal generációja ihlette fenséges illat.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
citrusok, menta
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
boróka, bazsalikom
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, pézsma
Az illat fajtája
citrusos, aromás

Creed a márkáról

Creed parfümök | Creed – az illatok királya és a királyok illata. A Creed márka már több mint 250 éve alkot nem mindennapi illatokat a királyi családok és más igényes megrendelők számára. A márkát 1760 -ban alapította James Henry Creed Londonban, mely már 7 generáción át apáról fiúra száll.
A Creed márka a hosszú és híres történelmén kívül kitűnik még azzal is, hogy a különleges parfümök értékes összetevőit ókori technikával dolgozza fel. A személyiségüknek megfelelő parfümöt olyan neves emberek is viselték, mint pl. Viktória királynő, Ferenc József császár és felesége „Sissi”, Sir Winston Churchill vagy John F. Kennedy elnök. Jelenleg is nagy szeretettel használja a márka parfümjeit Robert de Niro vagy Sylvester Stallone is.
A Creed márka továbbra is a királyi és elnöki családok márkája. A parfümjeit használja  Michelle Obama vagy Kate Middleton is. A márka székhelye Párizs közelében van, de tevékenységének körét nem olyan régen szélesítette az Egyesült Államokra is, mikor a 250. évfordulója tiszteletére 2010 -ben Manhattan -ben nyitott üzletet.
Creed előnyben részesíti a legjobb minőségű természetes összetevőket az olcsóbb szintetikus anyagokkal szemben. Olivier Creed és fia Erwin Creed személyesen keresik a világ minden részén a legtisztább összetevőket, az illatokat kézzel, az ősi tradíciók alapján készítik. Olivier és Erwin Creed a családi vállalkozásra alapoznak, valamint az eredeti és legjobb minőségű illatok gyártásának teljes elkötelezettségére.
A Creed márka kínálatában megtalálhatóak férfi, női és unisex illatok is. Elegáns flakonba vannak csomagolva, melyek a történelmi örökség modern adaptációja. A leghíresebb Creed parfümök közé a Green Irish Tweed illat tartozik 1985 -ből, melyet Olivier Creed alkotott  fougère stílusban (páfrány illatú). Az utóbbi években hatalmas sikereket ért el a gyümölcsös – pézsmás Creed Aventus illat, melyet Napoleon Bonaparte drámai élete ihletett. A Creed márka a parfüm alkotás művészete, fényűző, időntúli és modern hozzáállása a történelmi örökségnek.

Értékelés Creed Royal Water