Creed Royal Water eau de parfum unisex

Márka: Creed

a termék mérete 2 44 900 Ft - tól

Csomagküldő – átvevőhelySzerda 2017.05.03.
TransoflexSzerda 2017.05.03.

A megadott idő informatív jellegű, a feltételezett kiszállítási időt jelzi.

Creed Royal Water változatok

 • Creed Royal Water eau de parfum unisex 120 ml eau de parfum unisex 120 ml 

  Több mint 5 db raktáron a központi raktárban

  Kód: CRE0087
  Ez a termék a gyártó által nincs celofánba csomagolva.

  51 600 Ft

 • Creed Royal Water eau de parfum unisex 75 ml eau de parfum unisex 75 ml Kiárusítás

  Több mint 20 db raktáron a központi raktárban

  Kód: CRE0106
  Ez a termék a gyártó által nincs celofánba csomagolva.

  44 900 Ft

áru speciális kedvezménnyel

 • Creed Royal Water eau de parfum unisex 75 ml eau de parfum unisex 75 ml 

  Kód: CRE3606
  Megjegyzés: Celofán nélkül,    A termék tartalma: 99%

  41 830 Ft Kedvezmény: 3 070 Ft

 • Creed Royal Water eau de parfum unisex 120 ml eau de parfum unisex 120 ml 

  Kód: CRE3656
  Megjegyzés: Kevesebb a flakon tartalma,    A termék tartalma: 98%

  45 760 Ft Kedvezmény: 2 380 Ft

További termékek Creed Royal Water

Fel

Parfüm leírása Creed Royal Water

Értékelés

Az üveg kinézete

Illat intenzitás

Intenzitás

A teljes hatás

Összetétel

Fej

citrusok, menta

Szív

boróka, bazsalikom

Alap

ámbra, pézsma

A Royal Water a családi tulajdonban lévő, dinasztikus párizsi luxus niche parfümház citrusos-aromás női és férfi illata. A Creed-ház joggal büszke a már 1760 óta apáról fiúra szálló világhírű hagyományaira és gazdag történelmére - hiszen több mint 250 éve készíti kivételes illatait a királyi családok és más kifinomult ízlésű igényes ügyfelei számára -, akárcsak a felülmúlhatatlan parfümjeinek előállításához használt különleges alapanyagok ősi technikákkal történő feldolgozására.

A Creed Royal Water a Creed dinasztia hatodik generációjához tartozó és világszerte elismert Olivier Creed mesterparfümőr alkotása, amely a márka képviselőjének megfogalmazása szerint száraz, tiszta, visszafogott klasszikus, és a Windsor dinasztia következő generációja - a brit királyi család fiatal tagjai - iránti tisztelet jegyében született. A sokoldalú Royal Water Eau de Parfum az ő varázsukat, energiájukat és hatalmukat fejezi ki. Fenségesen kifinomult, választékos, mégis szívélyes - ilyen a Creed Royal Water illata.

A Creed Royal Water illatkompozíció fejillata citrusok és menta akkordjaival bontakozik ki. Szívében borókabogyó és bazsalikom illatozik, míg alapillatát pézsma és ámbra jegyek alkotják. Az üde fűszeres oldalakat az aromás, zöld és citrusos jegyekkel gyönyörűen átszövő egyetemes aroma üdén zöld és gazdag egyszerre.

A Creed Royal Water Eau de Parfum különösen azon nők és férfiak szívébe lopja be magát, akik kedvelik a markánsan zöld oldalú friss citrusos-aromás illatokat. Örökre megnyeri magának a kivételes, mesterien komponált parfümök szerelmeseit, és mindazokat, akik nagyra értékelik a minőséget és a luxust. A Royal Water egész évben hordható nappali és esti viselet, azonban leginkább a melegebb napokon érvényesül. Viselőjét frissítő és fenségesen nemes aromával öleli körül, mely garantáltan ráirányítja környezete csodálattal teli figyelmét.

A Creed márkájú parfümöknek nem csak az illatuk elragadó, de kivételes és elegánsan szép csomagolásuk is figyelemre méltó. Akárcsak több Creed parfüm esetében, így a Royal Water hihetetlenül stílusos luxusüvegcséjén is ott látható a minőségre utaló "Millesime" felírat. Ez ugyanis azt jelenti, hogy a parfüm készítéséhez az adott év legjobb alapanyagait használták fel. Csomagolását ezüst díszítésű, gyönyörű, világos doboz teszi teljessé.

Creed Royal Water - a brit királyi család fiatal generációja ihlette fenséges illat.

Fel

A Creed márkáról

Creed parfümök | Creed – az illatok királya és a királyok illata. A Creed márka már több mint 250 éve alkot nem mindennapi illatokat a királyi családok és más igényes megrendelők számára. A márkát 1760 -ban alapította James Henry Creed Londonban, mely már 7 generáción át apáról fiúra száll. A Creed márka a hosszú és híres történelmén kívül kitűnik még azzal is, hogy a különleges parfümök értékes összetevőit ókori technikával dolgozza fel. A személyiségüknek megfelelő parfümöt olyan neves emberek is viselték, mint pl. Viktória királynő, Ferenc József császár és felesége „Sissi”, Sir Winston Churchill vagy John F. Kennedy elnök. Jelenleg is nagy szeretettel használja a márka parfümjeit Robert de Niro vagy Sylvester Stallone is. A Creed márka továbbra is a királyi és elnöki családok márkája. A parfümjeit használja  Michelle Obama vagy Kate Middleton is. A márka székhelye Párizs közelében van, de tevékenységének körét nem olyan régen szélesítette az Egyesült Államokra is, mikor a 250. évfordulója tiszteletére 2010 -ben Manhattan -ben nyitott üzletet.Creed előnyben részesíti a legjobb minőségű természetes összetevőket az olcsóbb szintetikus anyagokkal szemben. Olivier Creed és fia Erwin Creed személyesen keresik a világ minden részén a legtisztább összetevőket, az illatokat kézzel, az ősi tradíciók alapján készítik. Olivier és Erwin Creed a családi vállalkozásra alapoznak, valamint az eredeti és legjobb minőségű illatok gyártásának teljes elkötelezettségére. A Creed márka kínálatában megtalálhatóak férfi, női és unisex illatok is. Elegáns flakonba vannak csomagolva, melyek a történelmi örökség modern adaptációja. A leghíresebb Creed parfümök közé a Green Irish Tweed illat tartozik 1985 -ből, melyet Olivier Creed alkotott  fougère stílusban (páfrány illatú). Az utóbbi években hatalmas sikereket ért el a gyümölcsös – pézsmás Creed Aventus illat, melyet Napoleon Bonaparte drámai élete ihletett. A Creed márka a parfüm alkotás művészete, fényűző, időntúli és modern hozzáállása a történelmi örökségnek.

Fel

Értékelés Creed Royal Water

Mit gondol Ön a Creed Royal Water termékről?

A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


Értékelés *

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobbsummer niche 2017niche sale