Creed Royal Mayfair eau de parfum unisex

Márka: Creed

a termék mérete 4 36 500 Ft - tól

Csomagküldő – átvevőhelyKedd 2017.05.30.
TransoflexKedd 2017.05.30.

A megadott idő informatív jellegű, a feltételezett kiszállítási időt jelzi.

Creed Royal Mayfair változatok

 • Creed Royal Mayfair eau de parfum unisex 250 ml eau de parfum unisex 250 ml 

  4 db raktáron a központi raktárban

  Kód: CRE3710

  102 100 Ft

 • Creed Royal Mayfair eau de parfum unisex 120 ml eau de parfum unisex 120 ml Kiárusítás

  Több mint 5 db raktáron a központi raktárban

  Kód: CRE3655

  59 670 Ft

 • Creed Royal Mayfair eau de parfum unisex 75 ml eau de parfum unisex 75 ml 

  Több mint 20 db raktáron a központi raktárban

  Kód: CRE3664

  58 900 Ft

 • Creed Royal Mayfair eau de parfum unisex 30 ml eau de parfum unisex 30 ml Kiárusítás

  5 db raktáron a központi raktárban

  Kód: CRE3709

  36 500 Ft

 • Creed Royal Mayfair eau de parfum unisex 2 ml minta eau de parfum unisex 2 ml minta 

  Több mint 20 db raktáron a központi raktárban

  Kód: CRE3808

  3 490 Ft

Fel

Parfüm leírása Creed Royal Mayfair

Értékelés

Az üveg kinézete

Illat intenzitás

Intenzitás

A teljes hatás

Összetétel

Fej

gin, limett, fenyő

Szív

rózsa

Alap

cédrus, eukaliptus, narancs

A Royal Mayfair a családi tulajdonban lévő, dinasztikus párizsi niche luxus parfümház üde zöld női és férfi illata. A Creed-ház joggal büszke a már 1760 óta apáról fiúra szálló világhírű hagyományaira és gazdag történelmére - hiszen több mint 250 éve készíti kivételes illatait a királyi családok és más kifinomult ízlésű igényes ügyfelei számára -, akárcsak a felülmúlhatatlan parfümjeinek előállításához használt különleges alapanyagok ősi technikákkal történő feldolgozására.

A Creed Royal Mayfair Olivier Creed, a Creed dinasztia hatodik generációját képviselő mesterparfümőr alkotása. Hosszú és jelentős történelemmel rendelkező illat. Az Eau de Parfum születését kifejezetten a Windsor hercegének megrendelésére készített illat inspirálta. Majdnem egy évszázaddal később került csak nyilvános kiadásra, amikor a márka egyik legnépszerűbb illatává vált, és keresettségének köszönhetően többször is újra kellett gyártani. Napjainkban a királyi eredetére és a Creed parfümház London Mayfair negyedében lévő üzletére utaló elnevezéssel kapható.

A Creed Royal Mayfair illatkompozíciója fejillatában brit gin, jamaicai zöldcitrom és skót-felföldi fenyő akkordjaival bontakozik ki. Szívillatában a windsori herceg különleges rózsájának illata árad, míg alapillatát bahamai narancs, kanadai cédrus és ausztrál eukaliptusz jegyei alkotják. A fás és aromás oldalakat a citrusos, rózsás és kámforos jegyekkel gyönyörűen átszövő gazdag aroma üdén zöld, kifinomultan elegáns és merész. A Royal Mayfair Eau de Parfum előkelő múltja és a London kortárs divatikonjának számító Mayfair negyed hatása teljesen megkapó.

A Creed Royal Mayfair Eau de Parfum főleg azokat a nőket és férfiakat bűvöli el, akik a jellegzetes fás és aromás oldalú üde zöld illatokat szeretik. Örökre megnyeri magának a kivételes, mesterien komponált parfümök szerelmeseit, és mindazokat, akik nagyra értékelik a minőséget és a luxust. A Royal Mayfair egész évben hordható nappali és esti viselet. Viselőjét üdítő és fenségesen nemes aromával veszi körül, és gondoskodik a környezetéből felé áradó csodálattal teli figyelemről.

A Creed márkájú parfümöknek nem csak az illatuk elragadó, de kivételes és elegánsan szép csomagolásuk is figyelemre méltó. Elegáns formájú üvegcséjét gyönyörű zárókupak díszíti, és arany motívumokkal gazdagított megnyerően szép világos doboz teszi teljessé.

Creed Royal Mayfair - a kifinomult stílust ünneplő üde, modern, elegáns és merész illat.

Fel

A Creed márkáról

Creed parfümök | Creed – az illatok királya és a királyok illata. A Creed márka már több mint 250 éve alkot nem mindennapi illatokat a királyi családok és más igényes megrendelők számára. A márkát 1760 -ban alapította James Henry Creed Londonban, mely már 7 generáción át apáról fiúra száll. A Creed márka a hosszú és híres történelmén kívül kitűnik még azzal is, hogy a különleges parfümök értékes összetevőit ókori technikával dolgozza fel. A személyiségüknek megfelelő parfümöt olyan neves emberek is viselték, mint pl. Viktória királynő, Ferenc József császár és felesége „Sissi”, Sir Winston Churchill vagy John F. Kennedy elnök. Jelenleg is nagy szeretettel használja a márka parfümjeit Robert de Niro vagy Sylvester Stallone is. A Creed márka továbbra is a királyi és elnöki családok márkája. A parfümjeit használja  Michelle Obama vagy Kate Middleton is. A márka székhelye Párizs közelében van, de tevékenységének körét nem olyan régen szélesítette az Egyesült Államokra is, mikor a 250. évfordulója tiszteletére 2010 -ben Manhattan -ben nyitott üzletet.Creed előnyben részesíti a legjobb minőségű természetes összetevőket az olcsóbb szintetikus anyagokkal szemben. Olivier Creed és fia Erwin Creed személyesen keresik a világ minden részén a legtisztább összetevőket, az illatokat kézzel, az ősi tradíciók alapján készítik. Olivier és Erwin Creed a családi vállalkozásra alapoznak, valamint az eredeti és legjobb minőségű illatok gyártásának teljes elkötelezettségére. A Creed márka kínálatában megtalálhatóak férfi, női és unisex illatok is. Elegáns flakonba vannak csomagolva, melyek a történelmi örökség modern adaptációja. A leghíresebb Creed parfümök közé a Green Irish Tweed illat tartozik 1985 -ből, melyet Olivier Creed alkotott  fougère stílusban (páfrány illatú). Az utóbbi években hatalmas sikereket ért el a gyümölcsös – pézsmás Creed Aventus illat, melyet Napoleon Bonaparte drámai élete ihletett. A Creed márka a parfüm alkotás művészete, fényűző, időntúli és modern hozzáállása a történelmi örökségnek.

Fel

Értékelés Creed Royal Mayfair

Mit gondol Ön a Creed Royal Mayfair termékről?

A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


Értékelés *

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobbMontale 10% zlavaniche samples - free delivery