Creed Pure White Cologne

eau de parfum unisex 75 ml

Creed Pure White Cologne eau de parfum unisex 75 ml
Creed Pure White Cologne eau de parfum unisex 75 ml
75 ml
97 740Ft

Kód: CRE3795 | Több mint 20 db a raktáron
db
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Parfümös üveg ajándékként 15 000 Ft feletti vásárlás esetén. A színárnyalatot a kosárban választhatja ki.
Express One (Transoflex)
hétfő 2019. 06. 24.
Személyes átvétel
szombat 2019. 06. 22.
Creed Pure White Cologne
75 ml | 97 740Ft

Creed Pure White Cologne parfüm leírása

A Pure White Cologne a családi tulajdonban lévő, dinasztikus párizsi Creed luxus niche parfümház Royal Exclusives kollekciójának üde citrusos-aromás női és férfi illata. A Creed-ház joggal büszke a már 1760 óta apáról fiúra szálló világhírű hagyományaira és gazdag történelmére - hiszen több mint 250 éve készíti kivételes illatait a királyi családok és más kifinomult ízlésű igényes ügyfelei számára -, akárcsak a felülmúlhatatlan parfümjeinek előállításához használt különleges alapanyagok ősi technikákkal történő feldolgozására.

A világ egyik vezető parfümőre, a Creed dinasztia hatodik generációját képviselő Olivier Creed alkotta Creed Pure White Cologne olyan, mint a híres viktoriánus kor jellegzetes stílusában méretre szabott angol öltöny. A citrusos egyveleg a Pure White Cologne Eau de Parfum fejlődésében a londoni ködös napok finom páráját idéző enyhe édességgel és púderes eleganciával húzódik vissza.

Creed Pure White Cologne illatkompozíciója citrusos fejillatában citrom, bergamott és grapefruit akkordokkal bontakozik ki. Szívében galbánum, körte és narancsfalevelek illata árad, míg alapillatát ámbra, világos pézsma tónusok, és rizspor jegyek alkotják. A domináns citrusos oldalakat a zöld, gyümölcsös és púderes jegyekkel ötletesen átszövő egyetemes aroma gazdag és varázslatos. Ahogyan azt a klasszikus Eau de Cologne ihlette Pure White Cologne Eau de Parfum neve is sugallja, csodálatos és tiszta formában jeleníti meg az üde elegancia témáját.

A Creed Pure White Cologne főleg a nőket és férfiakat érinti meg, akik az üde citrusos-aromás illatokat kedvelik. Örökre megnyeri magának a kivételes, mesterien komponált parfümök szerelmeseit, és mindazokat, akik nagyra értékelik a minőséget és a luxust. A Pure White Cologne leginkább a melegebb hónapok nappali viseleteként érvényesül. Viselőjét üde, klasszikusan elegáns aromába burkolja és garantáltan ráirányítja környezete csodálattal teli figyelmét.

A Creed márkájú parfümöknek nem csak az illatuk elragadó, de kivételes és elegánsan szép csomagolásuk is figyelemre méltó. A Creed Royales Exclusives kollekció illatainak üvegcséi, melyek a neves Groupe Pochet üveggyár kézzel fúvott kézműves termékei, szó szerint művészi alkotások. A Pure White Cologne üvegcséjét a Creed parfümház arany logója és elegáns zárókupak díszíti.

Creed Pure White Cologne - üde citrusos illat, melyet a viktoriánus korszak angol stílusa ihletett.

Összetétel

Fej
citrom, szicíliai bergamott
Szív
galbanum, keserűnarancs, körte
Alap
ámbra, fehér pézsma, púderes tónusok, rizs
Az illat fajtája
aromás, citrusos

Creed a márkáról

Creed parfümök | Creed – az illatok királya és a királyok illata. A Creed márka már több mint 250 éve alkot nem mindennapi illatokat a királyi családok és más igényes megrendelők számára. A márkát 1760 -ban alapította James Henry Creed Londonban, mely már 7 generáción át apáról fiúra száll.
A Creed márka a hosszú és híres történelmén kívül kitűnik még azzal is, hogy a különleges parfümök értékes összetevőit ókori technikával dolgozza fel. A személyiségüknek megfelelő parfümöt olyan neves emberek is viselték, mint pl. Viktória királynő, Ferenc József császár és felesége „Sissi”, Sir Winston Churchill vagy John F. Kennedy elnök. Jelenleg is nagy szeretettel használja a márka parfümjeit Robert de Niro vagy Sylvester Stallone is.
A Creed márka továbbra is a királyi és elnöki családok márkája. A parfümjeit használja  Michelle Obama vagy Kate Middleton is. A márka székhelye Párizs közelében van, de tevékenységének körét nem olyan régen szélesítette az Egyesült Államokra is, mikor a 250. évfordulója tiszteletére 2010 -ben Manhattan -ben nyitott üzletet.
Creed előnyben részesíti a legjobb minőségű természetes összetevőket az olcsóbb szintetikus anyagokkal szemben. Olivier Creed és fia Erwin Creed személyesen keresik a világ minden részén a legtisztább összetevőket, az illatokat kézzel, az ősi tradíciók alapján készítik. Olivier és Erwin Creed a családi vállalkozásra alapoznak, valamint az eredeti és legjobb minőségű illatok gyártásának teljes elkötelezettségére.
A Creed márka kínálatában megtalálhatóak férfi, női és unisex illatok is. Elegáns flakonba vannak csomagolva, melyek a történelmi örökség modern adaptációja. A leghíresebb Creed parfümök közé a Green Irish Tweed illat tartozik 1985 -ből, melyet Olivier Creed alkotott  fougère stílusban (páfrány illatú). Az utóbbi években hatalmas sikereket ért el a gyümölcsös – pézsmás Creed Aventus illat, melyet Napoleon Bonaparte drámai élete ihletett. A Creed márka a parfüm alkotás művészete, fényűző, időntúli és modern hozzáállása a történelmi örökségnek.

Értékelés Creed Pure White Cologne

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!