Creed Neroli Sauvageeau de parfum unisex

Creed Neroli Sauvage eau de parfum unisex
Creed Neroli Sauvage eau de parfum unisex
100 ml
72 600Ft

Kód: CRE4011 | Több mint 5 db a raktáron

Ezt a terméket már a gyártó is celofán nélkül csomagolja.

1
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 07. 15.
Személyes átvétel
szerda 2020. 07. 15.

Creed Neroli Sauvage parfüm leírása
Összetétel

A Creed Neroli Sauvage citrusosan aromás női és férfi illat. Ez az Eau de Parfum a dinasztikus, családi tulajdonban lévő luxus niche parfümház műhelyének terméke. A Creed-ház joggal büszke a már 1760 óta apáról fiúra szálló világhírű hagyományaira és gazdag történelmére - hiszen több mint 250 éve készíti kivételes illatait a királyi családok és más kifinomult ízlésű igényes ügyfelei számára -, és a felülmúlhatatlan parfümjeinek előállításához használt különleges alapanyagok ősi technikákkal történő feldolgozására is.

A Neroli Sauvage Eau de Parfum a Creed márka egyik igazi gyöngyszeme. Ez a gazdagon citrusos illat nem csak a finom, zöld, édes, fűszeres és friss oldalainak köszönhetően ennyire lenyűgöző és csúcsminőségű univerzális parfüm. A legfontosabb szerep a Creed Neroli Sauvage esetében, mint azt neve is sugallja, a keserű narancs virágainak jutott. A neroli, azaz a narancsvirág a híresen szép Nerola hercegnőről kapta nevét, aki előszeretettel alkalmazta eszenciáját személyes parfümjeként. A Creed-ház hatodik generációját képviselő Olivier Creed mesterparfümőr a Neroli Sauvage parfümöt az említett hercegnő tiszteletére alkotta meg, akinek narancsvirágokban gazdag kertjei a vidám nyári mulatságok miatt váltak híressé.

A Creed Neroli Sauvage örömteli és különleges illatával ünnepli a narancsvirágot. Az illatkompozíció citrusos fejillata grapefruit és bergamott akkordjaival bontakozik ki, szívének narancsvirág jegyeit verbéna teszi teljessé, alapillatát pedig ámbra uralja. A Neroli Sauvage viselőjét áthatja a bátorság és szabadság érzésével, és ez a frissességgel társulva azonnal mosolyra deríti.

A Creed Neroli Sauvage Eau de Parfum különösen nagy hatással van azokra a nőkre és férfiakra, akik a citrusos és univerzális illatokat kedvelik. Nem csak a különleges, vidámságot sugárzó, mesterien komponált parfümök szerelmeseit nyeri meg magának örökre, hanem természetesen azokat is, akik számára fontos a minőség és a luxus. A Neroli Sauvage egész évben hordható nappali és esti viselet, azonban leginkább a melegebb napokon érvényesül. Viselőjét üde érintésével mindig felvidítja , és a vidám kerti partik hangulatát idéző aurával veszi körül.

A Creed márkájú parfümnek nem csak az illata elragadó, de kivételes és elegánsan szép csomagolása is figyelemre méltó. Sok Creed parfümhöz hasonlóan a Neroli Sauvage végtelenül stílusos luxus üvegcséjén is megtalálható a minőségi fémjelként szolgáló "Millesime" felírat. Ez a jelzés azt jelenti, hogy a parfüm készítéséhez az adott év legjobb alapanyagait használták. A csomagolást arany elemekkel díszített, igényesen szép világos doboz teszi teljessé.

Creed Neroli Sauvage - üdeséggel és örömmel teli univerzális boldogság elixír.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, grapefruit
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
vasfű, keserűnarancs
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
ámbra
Az illat fajtája
citrusos, aromás

Creed a márkáról

Creed parfümök | Creed – az illatok királya és a királyok illata. A Creed márka már több mint 250 éve alkot nem mindennapi illatokat a királyi családok és más igényes megrendelők számára. A márkát 1760 -ban alapította James Henry Creed Londonban, mely már 7 generáción át apáról fiúra száll.
A Creed márka a hosszú és híres történelmén kívül kitűnik még azzal is, hogy a különleges parfümök értékes összetevőit ókori technikával dolgozza fel. A személyiségüknek megfelelő parfümöt olyan neves emberek is viselték, mint pl. Viktória királynő, Ferenc József császár és felesége „Sissi”, Sir Winston Churchill vagy John F. Kennedy elnök. Jelenleg is nagy szeretettel használja a márka parfümjeit Robert de Niro vagy Sylvester Stallone is.
A Creed márka továbbra is a királyi és elnöki családok márkája. A parfümjeit használja  Michelle Obama vagy Kate Middleton is. A márka székhelye Párizs közelében van, de tevékenységének körét nem olyan régen szélesítette az Egyesült Államokra is, mikor a 250. évfordulója tiszteletére 2010 -ben Manhattan -ben nyitott üzletet.
Creed előnyben részesíti a legjobb minőségű természetes összetevőket az olcsóbb szintetikus anyagokkal szemben. Olivier Creed és fia Erwin Creed személyesen keresik a világ minden részén a legtisztább összetevőket, az illatokat kézzel, az ősi tradíciók alapján készítik. Olivier és Erwin Creed a családi vállalkozásra alapoznak, valamint az eredeti és legjobb minőségű illatok gyártásának teljes elkötelezettségére.
A Creed márka kínálatában megtalálhatóak férfi, női és unisex illatok is. Elegáns flakonba vannak csomagolva, melyek a történelmi örökség modern adaptációja. A leghíresebb Creed parfümök közé a Green Irish Tweed illat tartozik 1985 -ből, melyet Olivier Creed alkotott  fougère stílusban (páfrány illatú). Az utóbbi években hatalmas sikereket ért el a gyümölcsös – pézsmás Creed Aventus illat, melyet Napoleon Bonaparte drámai élete ihletett. A Creed márka a parfüm alkotás művészete, fényűző, időntúli és modern hozzáállása a történelmi örökségnek.

Értékelés Creed Neroli Sauvage