Creed Love in Black eau de parfum nőknek

 • Creed Love in Black eau de parfum nőknek
 • Creed Love in Black eau de parfum nőknek 1
 • Creed Love in Black eau de parfum nőknek 2
 • Creed Love in Black eau de parfum nőknek 3
 • Creed Love in Black eau de parfum nőknek 4
   více

  1 termék méret 54 900 Ft

  Express One (Transoflex)Csütörtök 2018. 05. 24.
  Csomagküldő – átvevőhelyCsütörtök 2018. 05. 24.
  Átvevőhely BudapestCsütörtök 2018. 05. 24.

  A megadott idő informatív jellegű, a feltételezett kiszállítási időt jelzi.

  Creed Love in Black változatok

  • Creed Love in Black eau de parfum nőknek 75 ml eau de parfum nőknek 75 ml  

   5 db raktáron a központi raktárban

   Kód: CRE0098
   Ez a termék a gyártó által nincs celofánba csomagolva.

   54 900 Ft

  Fel

  Parfüm leírása Creed Love in Black

  Értékelés

  Az üveg kinézete

  Illat intenzitás

  Intenzitás

  A teljes hatás

  Összetétel

  Fej

  ibolya, cédrus, mezei virágok

  Szív

  pézsma, nőszirom, szegfűszeg

  Alap

  rózsa, feketeribizli

  A Love in Black a családi tulajdonban lévő dinasztikus Creed niche luxus parfümház virágos női illata. A Creed-ház joggal büszke a már 1760 óta apáról fiúra szálló világhírű hagyományaira és gazdag történelmére - hiszen több mint 250 éve készíti kivételes illatait a királyi családok és más kifinomult ízlésű igényes ügyfelei számára -, és a felülmúlhatatlan parfümjeinek előállításához használt különleges alapanyagok ősi technikákkal történő feldolgozására is. A Creed Love in Black Eau de Parfum az alkonyatkor nyíló vadvirágok illatát árasztja.

  A Love in Black Eau de Parfum a Creed parfümház igazi gyöngyszemeinek egyike. Ez a csábító és egyben elegáns illat a világ egyik mesterparfümőrének, a Creed dinasztia hatodik generációját képviselő Olivier Creednek, és a hetedik generációhoz tartozó Erwin Creednek a közös munkája. A Creed Love in Black megalkotását Jacqueline Kennedy Onassis, az Egyesült Államok first ladyje ihlette, aki a 20. század talán legérdekesebb titokzatos szépségű asszonya volt. Az illat tökéletesen mutatja meg ennek a felejthetetlen hölgynek a nemes és kifinomult ízlését.

  A Love in Black Eau de Parfum a Jacqueline szívéhez közelálló távoli helyekről származó összetevőkből készült. Még az üvegcsét is második házassága színhelyének, a görög szigeteknek a sötét homokja, valamint kedvenc fekete bársony lovaglókalapja ihlette. A Creed Love in Black illatkompozíció fejillata olasz ibolya, virginiai cédrus és mezei virágok akkordjaival bontakozik ki. Szívében írisz, szegfűszeg és pézsma illatozik, míg alapillatát fekete ribizli és a bolgár rózsa jegyei alkotják. A púderes, virágos és fás oldalakat a gyümölcsös és melengetően fűszeres jegyekkel mesterien átszövő gazdag aroma fenségesen elegáns és fesztelenül csábító.

  A különleges kifinomult tulajdonságokkal teli Creed Love in Black Eau de Parfum különösen nagy hatással van azokra a nőkre, akik szeretik az olyan púderes-virágos illatokat, melyben a főszerepet az ibolya és az írisz töltik be. Örökre megnyeri magának a felejthetetlen Jacqueline Kennedy Onassis egyedi stílusát kedvelő, valamint a minőséget és luxust nagyra értékelő hölgyeket. A Love in Black egész évben hordható nappali és esti viselet. Legjobban azonban az őszi éjszakákon érvényesül. Viselőjét mindig eltölti a különlegesség csodálatos érzésével, és a fennköltség és kifinomult stílus aurájával öleli körül.

  A Creed márkájú parfümnek nem csak az illata elragadó, de kivételes és elegánsan szép csomagolása is figyelemre méltó. Sok Creed parfümhöz hasonlóan ennek az üvegcséjén is megtalálható a minőségre utaló "Millesime" felirat. Ez a jelzés azt jelenti, hogy a parfüm készítéséhez az adott év legjobb alapanyagait használták.

  Creed Love in Black - illat, melyet Jacqueline Kennedy Onassis misztikus szépsége ihletett.

  Fel

  A Creed márkáról

  Creed parfümök | Creed – az illatok királya és a királyok illata. A Creed márka már több mint 250 éve alkot nem mindennapi illatokat a királyi családok és más igényes megrendelők számára. A márkát 1760 -ban alapította James Henry Creed Londonban, mely már 7 generáción át apáról fiúra száll. A Creed márka a hosszú és híres történelmén kívül kitűnik még azzal is, hogy a különleges parfümök értékes összetevőit ókori technikával dolgozza fel. A személyiségüknek megfelelő parfümöt olyan neves emberek is viselték, mint pl. Viktória királynő, Ferenc József császár és felesége „Sissi”, Sir Winston Churchill vagy John F. Kennedy elnök. Jelenleg is nagy szeretettel használja a márka parfümjeit Robert de Niro vagy Sylvester Stallone is. A Creed márka továbbra is a királyi és elnöki családok márkája. A parfümjeit használja  Michelle Obama vagy Kate Middleton is. A márka székhelye Párizs közelében van, de tevékenységének körét nem olyan régen szélesítette az Egyesült Államokra is, mikor a 250. évfordulója tiszteletére 2010 -ben Manhattan -ben nyitott üzletet.Creed előnyben részesíti a legjobb minőségű természetes összetevőket az olcsóbb szintetikus anyagokkal szemben. Olivier Creed és fia Erwin Creed személyesen keresik a világ minden részén a legtisztább összetevőket, az illatokat kézzel, az ősi tradíciók alapján készítik. Olivier és Erwin Creed a családi vállalkozásra alapoznak, valamint az eredeti és legjobb minőségű illatok gyártásának teljes elkötelezettségére. A Creed márka kínálatában megtalálhatóak férfi, női és unisex illatok is. Elegáns flakonba vannak csomagolva, melyek a történelmi örökség modern adaptációja. A leghíresebb Creed parfümök közé a Green Irish Tweed illat tartozik 1985 -ből, melyet Olivier Creed alkotott  fougère stílusban (páfrány illatú). Az utóbbi években hatalmas sikereket ért el a gyümölcsös – pézsmás Creed Aventus illat, melyet Napoleon Bonaparte drámai élete ihletett. A Creed márka a parfüm alkotás művészete, fényűző, időntúli és modern hozzáállása a történelmi örökségnek.

  Fel

  Értékelés Creed Love in Black

  Mit gondol Ön a Creed Love in Black termékről?

  A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


  Értékelés *

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "  Az elküldéssel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Notino s.r.o. /Kft./, 639 00 Brno, Londýnské náměstí 881/6, cégazonosító száma 27609057, az Ön személyes adatait termékértékelés feldolgozása és megjelenítése céljából feldolgozza. Az adatok átadhatók leányvállalatok és további adatfeldolgozók részére, akik azokat feldolgozhatják. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni, valamint kérni az adatkezelőtől a személyes adataihoz történő hozzáférését, azok javítását, törlését, valamint átadhatóságát, illetve feldolgozhatóságának korlátozását. Bővebb információkat a személyes adatkezelési alapelvek tartalmaznak.​

  Menu