Fej Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan. | citromverbéna, nőszirom |
Szív Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető. | bazsalikom, ibolya, vetiverfű, ibolya levelek |
Alap Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat. | cédrus, borostyán, szantálfa |
Az illat fajtája | virágos, fás |
A Creed Green Irish Tweed klasszikus fougere férfi illat, amelyet először 1985-ben mutattak be a világnak. Fás és virágos jegyekkel átszőtt kellemes, púderes kompozíció. Az illat jól illik a tökéletesen elegáns és sármos csábítókhoz, akik szívesen jelennek meg értelmiségi körökben. A Green Irish Tweed inspirációjául az ír vidék és a közkedvelt tweed-divat szolgált. Kényelem, kötetlen stílus és klasszikus elegancia - ezek azok a tulajdonságok, amelyek a Creed parfümháznak ezt a kiváló parfümjét jellemzik, és azt sok világsztár kedvencévé tette.
A Green Irish Tweed nem szereti a múló csillogást. Ezt igazolja a klasszikus férfi stílusban tervezett üvegcséje is. A Creed luxusmárka motívumaival díszített praktikus fekete üveg megjelenése egyszerű és elegáns. Az üvegcse színe ellentétben áll annak fehér dobozával, ezzel is utalva a kedvelt klasszikus fekete - fehér mintára.
A Green Irish Tweed friss fejillata a púderes írisszel kombinált citromverbéna akkordjaival bontakozik ki. Az aromás ibolya, földes vetiver, lágy ibolya szirmok és a finom bazsalikom kombinációja harmonikus és kellemes érzéseket kelt. Végezetül napsütötte borostyán, cédrusfa száraz fája és egzotikus szantálfa koronázza az alkotást. Creed márkájú Eau de Parfum tartóssága kiváló, ezt a minőségi és hosszan tartó eszenciák szerelmesei pedig nagyra értékelik.
Minden egyes Creed illat egyedülálló
A Creed márka niche parfümjeiben jellemzően magas a természetes összetevők aránya. Az alapanyagok különböző klimatikus és szezonális körülmények között történő kinyerése miatt azok tulajdonsága, így a kapott aroma vagy szín, eltérő lehet. Ez pedig gyakran az egész illatkompozíció, illetve színének kismértékű megváltozását eredményezi.