Creed Fleurs de Bulgarie eau de parfum teszter nőknek

 • Creed Fleurs de Bulgarie eau de parfum teszter nőknek
 • Creed Fleurs de Bulgarie eau de parfum teszter nőknek 1
   více

  Ez a termék TESZTER.
  A teszter egy speciális kiszerelés, mely általában fehér dobozva van csomagolva és nincs a szórófejen kupak. Az összetétele azonos a klasszikus kiszereléssel.
  több információ a TESZTERRŐL

  Creed Fleurs de Bulgarie változatok

  • Creed Fleurs de Bulgarie eau de parfum teszter nőknek 75 ml eau de parfum teszter nőknek 75 ml  

  Fel

  Parfüm leírása Creed Fleurs de Bulgarie

  Értékelés

  Az üveg kinézete

  Illat intenzitás

  Intenzitás

  A teljes hatás

  Összetétel

  Fej

  bergamott

  Szív

  bolgár rózsa

  Alap

  borostyán, pézsma

  A Creed Fleurs de Bulgarie a családi tulajdonban lévő dinasztikus niche luxus parfümház gazdag virágos női illata. A Creed-ház joggal büszke a már 1760 óta apáról fiúra szálló kivételes hagyományaira és tekintélyes történelmére - hiszen több mint 250 éve készíti kivételes illatait a királyi családok és más kifinomult ízlésű igényes ügyfelei számára-, és a felülmúlhatatlan parfümjeinek előállításához használt különleges alapanyagok ősi technikákkal történő feldolgozására is.

  A Creed Fleurs de Bulgarie eredetileg Viktória királynő számára 1845-ben készített erőteljes illat volt. A hagyományos pézsma alapra helyezett, tiszta bolgár rózsa luxus eszenciáját jelentő Fleurs de Bulgarie Eau de Parfum volt az első "Millesime" minőség jelölésű parfüm. Ez a jelzés arra utal, hogy készítéséhez az adott év legjobb alapanyagait használták. A Creed dinasztia harmadik generációját képviselő Henry Creed mesterparfümőr által alkotott Creed Fleurs de Bulgarie egyértelműen olyan nők számára készült, akik elvárják, hogy a lehető legjobbat kapják.

  A Creed Fleurs de Bulgarie Eau de Parfum illatkompozíciója fejillatában bergamott akkordjaival bontakozik ki, szívében bolgár rózsa illata árad, míg alapillatát ámbra jegyek alkotják. Agazdag aroma a domináns rózsás karaktert ámbrás, citrusos és állati eredetű vonásokkal átszőve egyesíti a pézsmás jegyekkel. Az eredmény egy gazdag, igazán királynői, fennkölten elegáns, üde és egyben érett illat. A Fleurs de Bulgarie a legfinomabb rózsák gyönyörű ünnepe, és az örök szépség tökéletes modellje.

  A Creed Fleurs de Bulgarie azokat a nőket nyeri meg magának, akik szeretik a gazdag, virágos illatokat, valamint a rózsa és pézsma lenyűgöző kombinációját. Ez a fenségesen elegáns Eau de Parfum egész évben hordható nappali és esti viselet. A Creed márkájú parfümnek nem csak az illata elragadó, de a történelmi hagyományt modern módon megjelenítő kivételes és elegánsan szép csomagolása is különleges. Az arany elemekkel és eredeti zárókupakkal díszített átlátszó üvegcsét finoman szép világos doboz teszi teljessé.

  Creed Fleurs de Bulgarie - bolgár rózsa és pézsma egy gazdag, virágos, igazi királynői illatban.

  Mi a Teszter? A teszter kiszerelésű parfümök úgy összetételükben, mint illatukban teljesen megegyeznek a normál, üzletekben kapható társaikkal. A boltok, parfümériák polcain ezeket találhatjuk meg, a vásárlók ezeket próbálhatják ki. A teszter csomagolása változó, általában egyszerű fehér kartondobozban, esetleg doboz és kupak nélkül érhetőek el. Kiszerelésük az esetek többségében az adott parfümből a kereskedelemben kapható legnagyobb méret. Amennyiben saját használatra vásárol parfümöt és nem ajándékba, a teszter megvásárlásával további összeget takarithat meg. Ha ajándékozásra szánja, inkább a klasszikus csomagolású az ajánlott.

  Fel

  A Creed márkáról

  Creed parfümök | Creed – az illatok királya és a királyok illata. A Creed márka már több mint 250 éve alkot nem mindennapi illatokat a királyi családok és más igényes megrendelők számára. A márkát 1760 -ban alapította James Henry Creed Londonban, mely már 7 generáción át apáról fiúra száll. A Creed márka a hosszú és híres történelmén kívül kitűnik még azzal is, hogy a különleges parfümök értékes összetevőit ókori technikával dolgozza fel. A személyiségüknek megfelelő parfümöt olyan neves emberek is viselték, mint pl. Viktória királynő, Ferenc József császár és felesége „Sissi”, Sir Winston Churchill vagy John F. Kennedy elnök. Jelenleg is nagy szeretettel használja a márka parfümjeit Robert de Niro vagy Sylvester Stallone is. A Creed márka továbbra is a királyi és elnöki családok márkája. A parfümjeit használja  Michelle Obama vagy Kate Middleton is. A márka székhelye Párizs közelében van, de tevékenységének körét nem olyan régen szélesítette az Egyesült Államokra is, mikor a 250. évfordulója tiszteletére 2010 -ben Manhattan -ben nyitott üzletet.Creed előnyben részesíti a legjobb minőségű természetes összetevőket az olcsóbb szintetikus anyagokkal szemben. Olivier Creed és fia Erwin Creed személyesen keresik a világ minden részén a legtisztább összetevőket, az illatokat kézzel, az ősi tradíciók alapján készítik. Olivier és Erwin Creed a családi vállalkozásra alapoznak, valamint az eredeti és legjobb minőségű illatok gyártásának teljes elkötelezettségére. A Creed márka kínálatában megtalálhatóak férfi, női és unisex illatok is. Elegáns flakonba vannak csomagolva, melyek a történelmi örökség modern adaptációja. A leghíresebb Creed parfümök közé a Green Irish Tweed illat tartozik 1985 -ből, melyet Olivier Creed alkotott  fougère stílusban (páfrány illatú). Az utóbbi években hatalmas sikereket ért el a gyümölcsös – pézsmás Creed Aventus illat, melyet Napoleon Bonaparte drámai élete ihletett. A Creed márka a parfüm alkotás művészete, fényűző, időntúli és modern hozzáállása a történelmi örökségnek.

  Fel

  Értékelés Creed Fleurs de Bulgarie

  Mit gondol Ön a Creed Fleurs de Bulgarie termékről?

  A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


  Értékelés *

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "


  Az elküldéssel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Notino s.r.o. /Kft./, az Ön személyes adatait termékértékelés feldolgozása és megjelenítése céljából feldolgozza. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák.​