Creed Fantasia De Fleurseau de parfum hölgyeknek

Creed Fantasia De Fleurs eau de parfum hölgyeknek
Creed Fantasia De Fleurs eau de parfum hölgyeknek
75 ml

Kód: CRE0171 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Creed Fantasia De Fleurs parfüm leírása
Összetétel

A Creed Fantasia de Fleurs nők számára készült virágos illat, jellegzetes rózsás akkorddal. Ez az Eau de Parfum a dinasztikus, családi tulajdonban lévő luxus niche parfümház műhelyének terméke. A Creed-ház joggal büszke a már 1760 óta apáról fiúra szálló világhírű hagyományaira és gazdag történelmére - hiszen több mint 250 éve készíti kivételes illatait a királyi családok és más kifinomult ízlésű igényes ügyfelei számára -, és a felülmúlhatatlan parfümjeinek előállításához használt különleges alapanyagok ősi technikákkal történő feldolgozására is.

A Fantasia de Fleurs Eau de Parfum a Creed parfümház igazi gyöngyszemeinek egyike. Eredetileg Henry Creed, a Creed-ház harmadik generációjához tartozó mesterparfümőr a szépségéről és stílusáról messze földön híres Erzsébet királyné számára készítette. Udvarhölgyei állítólag napi három órán át fésülték a Sissi becenéven is emlegetett híres osztrák császárnő és Magyarország megkoronázott királynéja bokáig érő haját, végül ékszerekkel díszítették és Fantasia de Fleurs parfümmel illatosították fenséges frizuráját.

A Creed Fantasia de Fleurs a legnemesebb bolgár rózsák és firenzei íriszgyökér kivonatok különleges elegye. A virágos Eau de Parfum illatkompozíció fejillatában a bergamott akkordjai bontakoznak ki, szívében a már említett rózsa és írisz illata árad, míg alapillatát ámbrakivonat képezi. A gazdag aroma egy titokzatos királyné kerti sétáját idézi, és tökéletesen jeleníti meg a Sissiről alkotott képet.

A Creed Fantasia de Fleurs Eau de Parfum a gazdag virágos illatokat kedvelő hölgyek számára különösen értékes. Nemcsak a mámorító mesteri kompozíciók szerelmeseit nyeri meg magának örökre, hanem természetesen azokat is, akik nagyra értékelik a minőséget és az igazán szokatlan mértékű luxust. A Fantasia de Fleurs egész évben hordható nappali és esti viselet. Viselőjét mindig a királyi különlegesség mámorító érzésével tölti el, fennkölt és kifinomult aurájával pedig körülöleli.

A Creed márkájú parfümnek nemcsak az illata elragadó, de kivételes és elegánsan szép csomagolása is figyelemre méltó. Sok Creed parfümhöz hasonlóan a Fantasia de Fleurs végtelenül stílusos luxus üvegcséjén is megtalálható a minőségi fémjelként szolgáló "Millesime" felírat. Ez a jelzés azt jelenti, hogy a parfüm készítéséhez az adott év legjobb alapanyagait használták. A csomagolást arany és királyi vörös elemekkel díszített igényesen szép világos doboz teszi teljessé.

Creed Fantasia de Fleurs - Sissi királyné számára készült mámorítóan gazdag virágos illat.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
ámbra
Az illat fajtája
virágos

Creed a márkáról

Creed parfümök | Creed – az illatok királya és a királyok illata. A Creed márka már több mint 250 éve alkot nem mindennapi illatokat a királyi családok és más igényes megrendelők számára. A márkát 1760 -ban alapította James Henry Creed Londonban, mely már 7 generáción át apáról fiúra száll.
A Creed márka a hosszú és híres történelmén kívül kitűnik még azzal is, hogy a különleges parfümök értékes összetevőit ókori technikával dolgozza fel. A személyiségüknek megfelelő parfümöt olyan neves emberek is viselték, mint pl. Viktória királynő, Ferenc József császár és felesége „Sissi”, Sir Winston Churchill vagy John F. Kennedy elnök. Jelenleg is nagy szeretettel használja a márka parfümjeit Robert de Niro vagy Sylvester Stallone is.
A Creed márka továbbra is a királyi és elnöki családok márkája. A parfümjeit használja  Michelle Obama vagy Kate Middleton is. A márka székhelye Párizs közelében van, de tevékenységének körét nem olyan régen szélesítette az Egyesült Államokra is, mikor a 250. évfordulója tiszteletére 2010 -ben Manhattan -ben nyitott üzletet.
Creed előnyben részesíti a legjobb minőségű természetes összetevőket az olcsóbb szintetikus anyagokkal szemben. Olivier Creed és fia Erwin Creed személyesen keresik a világ minden részén a legtisztább összetevőket, az illatokat kézzel, az ősi tradíciók alapján készítik. Olivier és Erwin Creed a családi vállalkozásra alapoznak, valamint az eredeti és legjobb minőségű illatok gyártásának teljes elkötelezettségére.
A Creed márka kínálatában megtalálhatóak férfi, női és unisex illatok is. Elegáns flakonba vannak csomagolva, melyek a történelmi örökség modern adaptációja. A leghíresebb Creed parfümök közé a Green Irish Tweed illat tartozik 1985 -ből, melyet Olivier Creed alkotott  fougère stílusban (páfrány illatú). Az utóbbi években hatalmas sikereket ért el a gyümölcsös – pézsmás Creed Aventus illat, melyet Napoleon Bonaparte drámai élete ihletett. A Creed márka a parfüm alkotás művészete, fényűző, időntúli és modern hozzáállása a történelmi örökségnek.

Értékelés Creed Fantasia De Fleurs