CreedBois Du Portugal Eau de Parfum uraknak

Creed Bois Du Portugal Eau de Parfum uraknak
Creed Bois Du Portugal Eau de Parfum uraknak
100 ml

Kód: CRE4028 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Adja meg a notino kódot a kosarában, és 15% kedvezményben részesül a parfümök és parfümszettek árából. A kedvezmény nem érvényes a már akciós és kiárusított termékekre.

Leírás Creed Bois Du Portugal
Összetétel

A Creed Bois du Portugal keleties-fás férfi illat. Ez az Eau de Parfum a dinasztikus, családi tulajdonban lévő luxus niche parfümház műhelyének terméke. A Creed-ház joggal büszke a már 1760 óta apáról fiúra szálló világhírű hagyományaira és gazdag történelmére - hiszen több mint 250 éve készíti kivételes illatait a királyi családok és más kifinomult ízlésű igényes ügyfelei számára -, és a felülmúlhatatlan parfümjeinek előállításához használt különleges alapanyagok ősi technikákkal történő feldolgozására is.

A Bois du Portugal Eau de Parfum a Creed parfümház igazi gyöngyszemeinek egyike. A gazdag, meleg, erőteljesen férfias, így kissé rejtélyes keverék létrejöttét Portugália illatos fái ihlették. A Creed család immár hatodik generációját képviselő Olivier Creed mesterparfümőr egy meglepően sajátságos és erős parfümöt alkotott. Az illatkompozíció fejillatának bergamott tónusa és levendulás szívillata varázslatos. A parfüm komplex fás alapon nyugszik, melyben vetiver, ámbra, cédrusfa és Májszúrból szállított szantálfa akkordjai érezhetők.

A Creed Bois du Portugal mámorító illata először villámgyorsan elvarázsolja, majd rejtett mélységeinek fokozatos felfedezésére invitálja. Ez a férfiak által kedvelt komplex, csábító és nyugtató Eau de Parfum a belőle áradó melegséget nagyra értékelő nőkre is rendkívül vonzóan hat. Viselőjét mindig a különlegesség és fényűzés érzetével tölti el, és a belső erő vonzó aurájával veszi körül. Nem meglepő, hogy a Bois du Portugal Frank Sinatrának is kedvenc parfümje volt.

A Creed Bois du Portugal Eau de Parfum illatát főleg a keleties-fás illatokat szerető férfiak értékelik nagyra. Nem csak a rejtett mélységű mesteri parfümkompozíciók szerelmeseit nyeri meg magának örökre, hanem természetesen azokat is, akik számára fontos a minőség és az igazán nem mindennapi luxus. A Bois du Portugal nappali és esti viselet. Leginkább a hűvösebb hónapokban érvényesül, amikor kellemesen felmelegíti viselőjét.

A Creed márkájú parfümnek nem csak az illata elragadó, de a történelmi hagyományt modern módon megjelenítő kivételes és elegáns csomagolása is különleges. Sok Creed parfümhöz hasonlóan a Bois du Portugal üvegcséjén is ott látható a "Millesime" minőségi fémjel. Ez a jelzés azt jelenti, hogy a parfüm készítéséhez az adott év legjobb alapanyagait használták. A csomagolást arany díszítésű világos doboz teszi teljessé.

Creed Bois du Portugal - Frank Sinatra kedvenc személyes luxusillata.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
levendula
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
ámbra, vetiverfű, cédrus, szantálfa
Az illat fajtája
orientális, fás

Creed a márkáról

Creed parfümök | Creed – az illatok királya és a királyok illata. A Creed márka már több mint 250 éve alkot nem mindennapi illatokat a királyi családok és más igényes megrendelők számára. A márkát 1760 -ban alapította James Henry Creed Londonban, mely már 7 generáción át apáról fiúra száll.
A Creed márka a hosszú és híres történelmén kívül kitűnik még azzal is, hogy a különleges parfümök értékes összetevőit ókori technikával dolgozza fel. A személyiségüknek megfelelő parfümöt olyan neves emberek is viselték, mint pl. Viktória királynő, Ferenc József császár és felesége „Sissi”, Sir Winston Churchill vagy John F. Kennedy elnök. Jelenleg is nagy szeretettel használja a márka parfümjeit Robert de Niro vagy Sylvester Stallone is.
A Creed márka továbbra is a királyi és elnöki családok márkája. A parfümjeit használja  Michelle Obama vagy Kate Middleton is. A márka székhelye Párizs közelében van, de tevékenységének körét nem olyan régen szélesítette az Egyesült Államokra is, mikor a 250. évfordulója tiszteletére 2010 -ben Manhattan -ben nyitott üzletet.
Creed előnyben részesíti a legjobb minőségű természetes összetevőket az olcsóbb szintetikus anyagokkal szemben. Olivier Creed és fia Erwin Creed személyesen keresik a világ minden részén a legtisztább összetevőket, az illatokat kézzel, az ősi tradíciók alapján készítik. Olivier és Erwin Creed a családi vállalkozásra alapoznak, valamint az eredeti és legjobb minőségű illatok gyártásának teljes elkötelezettségére.
A Creed márka kínálatában megtalálhatóak férfi, női és unisex illatok is. Elegáns flakonba vannak csomagolva, melyek a történelmi örökség modern adaptációja. A leghíresebb Creed parfümök közé a Green Irish Tweed illat tartozik 1985 -ből, melyet Olivier Creed alkotott  fougère stílusban (páfrány illatú). Az utóbbi években hatalmas sikereket ért el a gyümölcsös – pézsmás Creed Aventus illat, melyet Napoleon Bonaparte drámai élete ihletett. A Creed márka a parfüm alkotás művészete, fényűző, időntúli és modern hozzáállása a történelmi örökségnek.

Értékelés Creed Bois Du Portugal