CreedAcqua Originale Iris Tubereuse Eau de Parfum hölgyeknek

Creed Acqua Originale Iris Tubereuse Eau de Parfum hölgyeknek
Creed Acqua Originale Iris Tubereuse Eau de Parfum hölgyeknek
100 ml

Kód: CRE0209 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Ezt a terméket már a gyártó is celofán nélkül csomagolja.

Ajándék az Ön számára
Adja meg a notino kódot a kosarában, és 15% kedvezményben részesül a parfümök és parfümszettek árából. A kedvezmény nem érvényes a már akciós és kiárusított termékekre.

Leírás Creed Acqua Originale Iris Tubereuse
Összetétel

Creed Acqua Originale Iris Tubereuse - Toszkána romantikusságát és India egzotikusságát ötvöző csábító illat.  

A Creed Acqua Originale kollekció darabjait a Creed dinasztia neves mesterparfümőre, Olivier Creed alkotta. A csúcsminőségű parfümgyártás inspirációjának nyomában tett számtalan útját foglalja benne össze. Az Iris Tubereuse Eau de Parfum esetében Oliviert két szeretett helye, Toszkána és India is megihlette.

Olivier Creed a Creed Acqua Originale Iris Tubereuse Eau de Parfum megalkotásával egy sziporkázó virágos illatot hozott létre, melyben a két egymástól nagymértékben eltérő hely esszenciája egyesül. Az Iris Tubereuse illatkompozíció fejillata narancs, galbánum és ibolya levelek akkordjaival bontakozik ki. Gyönyörű virágos szívében liliom, indiai tubarózsa és gyöngyvirág illata terjeng. Érzéki alapillatát pézsma, vanília és virágzó szicíliai narancsfa jegyek alkotják.

A Creed Acqua Originale Iris Tubereuse Eau de Parfum a tubarózsa gazdag művészi megjelenítése egy citrusos és zöld jegyekkel színezett, dominánsan virágos kompozícióban, melyet különösen azok a nők értékelnek nagyra, akik kedvelik a tubarózsa érzékien selymes, ötletes kompozíciókban megvalósított illatát. Örökre megnyeri magának az egyedülálló természetes eszenciák szerelmeseit, és persze azon hölgyeket, akik számára fontos a minőség, valamint az igazán szokatlan mértékű luxus és ötletesség. Az Iris Tubereuse egész évben hordható nappali és esti viselet. A romantikát és egzotikumot lenyűgözően egyesítő fényűző aroma viselőjére azonnal inspiráló hatással van.

Minden egyes Creed illat egyedülálló
A Creed márka niche parfümjeiben jellemzően magas a természetes összetevők aránya. Az alapanyagok különböző klimatikus és szezonális körülmények között történő kinyerése miatt azok tulajdonsága, így a kapott aroma vagy szín, eltérő lehet. Ez pedig gyakran az egész illatkompozíció, illetve színének kismértékű megváltozását eredményezi.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
galbanum, ibolya levelek, narancs
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
liliom, tubarózsa, gyöngyvirág
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
narancsfa virága, pézsma, vanília
Az illat fajtája
virágos

Creed a márkáról

Creed parfümök | Creed – az illatok királya és a királyok illata. A Creed márka már több mint 250 éve alkot nem mindennapi illatokat a királyi családok és más igényes megrendelők számára. A márkát 1760 -ban alapította James Henry Creed Londonban, mely már 7 generáción át apáról fiúra száll.
A Creed márka a hosszú és híres történelmén kívül kitűnik még azzal is, hogy a különleges parfümök értékes összetevőit ókori technikával dolgozza fel. A személyiségüknek megfelelő parfümöt olyan neves emberek is viselték, mint pl. Viktória királynő, Ferenc József császár és felesége „Sissi”, Sir Winston Churchill vagy John F. Kennedy elnök. Jelenleg is nagy szeretettel használja a márka parfümjeit Robert de Niro vagy Sylvester Stallone is.
A Creed márka továbbra is a királyi és elnöki családok márkája. A parfümjeit használja  Michelle Obama vagy Kate Middleton is. A márka székhelye Párizs közelében van, de tevékenységének körét nem olyan régen szélesítette az Egyesült Államokra is, mikor a 250. évfordulója tiszteletére 2010 -ben Manhattan -ben nyitott üzletet.
Creed előnyben részesíti a legjobb minőségű természetes összetevőket az olcsóbb szintetikus anyagokkal szemben. Olivier Creed és fia Erwin Creed személyesen keresik a világ minden részén a legtisztább összetevőket, az illatokat kézzel, az ősi tradíciók alapján készítik. Olivier és Erwin Creed a családi vállalkozásra alapoznak, valamint az eredeti és legjobb minőségű illatok gyártásának teljes elkötelezettségére.
A Creed márka kínálatában megtalálhatóak férfi, női és unisex illatok is. Elegáns flakonba vannak csomagolva, melyek a történelmi örökség modern adaptációja. A leghíresebb Creed parfümök közé a Green Irish Tweed illat tartozik 1985 -ből, melyet Olivier Creed alkotott  fougère stílusban (páfrány illatú). Az utóbbi években hatalmas sikereket ért el a gyümölcsös – pézsmás Creed Aventus illat, melyet Napoleon Bonaparte drámai élete ihletett. A Creed márka a parfüm alkotás művészete, fényűző, időntúli és modern hozzáállása a történelmi örökségnek.

Értékelés Creed Acqua Originale Iris Tubereuse