Creed Acqua Originale Cedre Blanceau de parfum unisex

Creed Acqua Originale Cedre Blanc eau de parfum unisex
Creed Acqua Originale Cedre Blanc eau de parfum unisex
100 ml

Kód: CRE0208 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Ezt a terméket már a gyártó is celofán nélkül csomagolja.

Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és válassza ki a tökéletes ajándékot a kosarában. Szeretnék ajándékot
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

Creed Acqua Originale Cedre Blanc parfüm leírása
Összetétel

A Cedre Blanc a családi tulajdonban lévő dinasztikus Creed niche luxus parfümház Acqua Originale kollekciójának nők és férfiak számára készült fás aromás illata. A Creed-ház joggal büszke a már 1760 óta apáról fiúra szálló világhírű hagyományaira és gazdag történelmére - hiszen több mint 250 éve készíti kivételes illatait a királyi családok és más kifinomult ízlésű igényes ügyfelei számára -, és a felülmúlhatatlan parfümjeinek előállításához használt különleges alapanyagok ősi technikákkal történő feldolgozására is.

A Creed Acqua Originale kollekció darabjait a Creed dinasztia neves mesterparfümőre, Olivier Creed alkotta. A csúcsminőségű parfümgyártás inspirációjának nyomában tett számtalan útját foglalja benne össze. A Cedre Blanc Eau de Parfum esetében Olivier Virginiában a Kék-hegység fás és virágos illatából merített ihletett. A lenyűgözően gyönyörű erdőt tökéletesen idéző Acqua Originale Cedre Blanc a Creed parfümház valódi gyöngyszemeinek egyike.

A Creed Acqua Originale Cedre Blanc fejillata bergamott, kardamom, garbánum és babérlevél akkordjaival bontakozik ki. Virágos szívében muskátli, liliom és jázmin illata terjeng, míg alapillatát cédrus, vetiver és szantálfa jegyek alkotják. A gazdag aroma harmonikusan egyesíti a fás és virágos oldalakat a fűszerek üde illatával, és Olivier Creed egyik legkedvesebb vidékén, az érintetlen természet szépsége nyújtotta élményét közvetíti.

A Creed Acqua Originale Cedre Blanc Eau de Parfum különösen azoknak a nőknek és férfiaknak lopja be magát a szívébe, akik a fás aromás illatokat jellegzetes virágos elemekkel kedvelik. Örökre megnyeri magának az egyedülálló természetes eszenciák szerelmeseit, és persze mindazokat, akik nagyra értékelik a minőséget és az igazán szokatlan mértékű luxust. A Cedre Blanc egész évben hordható nappali és esti viselet. Viselőjét képes bármikor a csodálatos érintetlen természetbe repíteni, és a napokat harmóniával tölti fel.

A Creed márkájú parfümnek nem csak az illata elragadó, de a történelmi hagyományt modern módon megjelenítő kivételes és elegáns csomagolása is különleges. A Cedre Blanc vándormadár szárnyakra emlékeztető fújt üvegből, kézműves munkával készített üvegcséje a luxus üvegtermékek gyártásában majd négyszáz éves hagyománnyal rendelkező Pochet de Courval gyártóval történő együttműködés eredménye. Finom dizájnjával és arany díszítésével egyszerűen elragadó. A csomagolást ugyancsak arany díszítésű világos doboz teszi teljessé.

Creed Acqua Originale Cedre Blanc - az érintetlen virginiai természet illata.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, kardamon, galbanum, babérlevél
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
liliom, gólyaorr, jázmin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, szantálfa, vetiverfű
Az illat fajtája
aromás, fás

Creed a márkáról

Creed parfümök | Creed – az illatok királya és a királyok illata. A Creed márka már több mint 250 éve alkot nem mindennapi illatokat a királyi családok és más igényes megrendelők számára. A márkát 1760 -ban alapította James Henry Creed Londonban, mely már 7 generáción át apáról fiúra száll.
A Creed márka a hosszú és híres történelmén kívül kitűnik még azzal is, hogy a különleges parfümök értékes összetevőit ókori technikával dolgozza fel. A személyiségüknek megfelelő parfümöt olyan neves emberek is viselték, mint pl. Viktória királynő, Ferenc József császár és felesége „Sissi”, Sir Winston Churchill vagy John F. Kennedy elnök. Jelenleg is nagy szeretettel használja a márka parfümjeit Robert de Niro vagy Sylvester Stallone is.
A Creed márka továbbra is a királyi és elnöki családok márkája. A parfümjeit használja  Michelle Obama vagy Kate Middleton is. A márka székhelye Párizs közelében van, de tevékenységének körét nem olyan régen szélesítette az Egyesült Államokra is, mikor a 250. évfordulója tiszteletére 2010 -ben Manhattan -ben nyitott üzletet.
Creed előnyben részesíti a legjobb minőségű természetes összetevőket az olcsóbb szintetikus anyagokkal szemben. Olivier Creed és fia Erwin Creed személyesen keresik a világ minden részén a legtisztább összetevőket, az illatokat kézzel, az ősi tradíciók alapján készítik. Olivier és Erwin Creed a családi vállalkozásra alapoznak, valamint az eredeti és legjobb minőségű illatok gyártásának teljes elkötelezettségére.
A Creed márka kínálatában megtalálhatóak férfi, női és unisex illatok is. Elegáns flakonba vannak csomagolva, melyek a történelmi örökség modern adaptációja. A leghíresebb Creed parfümök közé a Green Irish Tweed illat tartozik 1985 -ből, melyet Olivier Creed alkotott  fougère stílusban (páfrány illatú). Az utóbbi években hatalmas sikereket ért el a gyümölcsös – pézsmás Creed Aventus illat, melyet Napoleon Bonaparte drámai élete ihletett. A Creed márka a parfüm alkotás művészete, fényűző, időntúli és modern hozzáállása a történelmi örökségnek.

Értékelés Creed Acqua Originale Cedre Blanc