Creed Acqua Originale Asian Green Tea Eau de Parfum unisex

Creed Acqua Originale Asian Green Tea Eau de Parfum unisex
Creed Acqua Originale Asian Green Tea Eau de Parfum unisex
Spóroljon
71 300Ft

Spóroljon 19%
100 ml
57 500Ft

57 500Ft / 100 ml, áfával
Kód: CRE0207 | 1 db a raktáron

Ezt a terméket már a gyártó is celofán nélkül csomagolja.

1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 01. 27.
Személyes átvétel
szerda 2021. 01. 27.

Creed Acqua Originale Asian Green Tea parfüm leírása
Összetétel

Az Asian Green Tea a családi tulajdonban lévő dinasztikus Creed niche luxus parfümház Acqua Originale kollekciójának nők és férfiak számára készült citrusos aromás illata. A Creed-ház joggal büszke a már 1760 óta apáról fiúra szálló világhírű hagyományaira és gazdag történelmére - hiszen több mint 250 éve készíti kivételes illatait a királyi családok és más kifinomult ízlésű igényes ügyfelei számára -, és a felülmúlhatatlan parfümjeinek előállításához használt különleges alapanyagok ősi technikákkal történő feldolgozására is.

A Creed Acqua Originale kollekció darabjait a Creed dinasztia neves mesterparfümőre, Olivier Creed alkotta. A csúcsminőségű parfümgyártás inspirációjának nyomában tett számtalan útját foglalja benne össze. A sorozat minden parfümje a természet intenzív zöld szépségét dicsőítő óda. Az Asian Green Tea Eau de Parfum esetében Oliviert egyik kedvenc ázsiai vidéke, Malajzia ihlette meg.

A Creed Acqua Originale Asian Green Tea fejillatában sziporkázva bontakoznak ki a bergamott, mandarin, citrom és narancsvirág akkordjai. Gazdag szívében kunkor (heliotrop), ibolya, zöld tea, rózsa és fekete ribizli illata árad. Alapillatát borostyán, szantálfa és pézsma jegyek alkotják. A kompozíció szívillatában a tea elragadó és megkapó jegye a tradicionális ital származási helyét idézi. Erre utal az Eau de Parfum neve is - "Ázsiai zöld tea."

A Creed Acqua Originale Asian Green Tea Eau de Parfum különösen azon nők és férfiak tetszését nyeri el, akik eredeti tea jegyekkel kedvelik a citrusos aromás illatokat. Örökre megnyeri magának az egyedülálló természetes eszenciák szerelmeseit, és persze mindazokat, akik nagyra értékelik a minőséget és az igazán szokatlan mértékű luxust. Az Asian Green Tea egész évben hordható nappali és esti viselet. Viselőjét bármikor képes az elragadó malajziai tájakra repíteni, és az unalmas napokat egyedi atmoszférával teszi különlegessé.

A Creed márkájú parfümnek nem csak az illata elragadó, de a történelmi hagyományt modern módon megjelenítő kivételes és elegáns csomagolása is különleges. Az Asian Green Tea fújt üvegből vándormadár szárnyakra emlékeztető kézműves munkával készített üvegcséje a luxus üvegtermékek gyártásában majd négyszáz éves hagyománnyal rendelkező Pochet de Courval gyártóval történő együttműködés eredménye. Finom dizájnjával és arany díszítésével egyszerűen elragadó. A csomagolást ugyancsak arany díszítésű világos doboz teszi teljessé.

Creed Acqua Originale Asian Green Tea - citrusok, virágok és tea illata, melyet a gyönyörű Malajzia ihletett.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
mandarin-narancs aroma, bergamott, keserűnarancs, citrom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
zöld tea, feketeribizli, ibolya, heliotrop, rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
szantálfa, borostyán
Az illat fajtája
citrusos, aromás

Creed a márkáról

p>Creed parfümök | Creed – az illatok királya és a királyok illata. A Creed márka már több mint 250 éve alkot nem mindennapi illatokat a királyi családok és más igényes megrendelők számára. A márkát 1760 -ban alapította James Henry Creed Londonban, mely már 7 generáción át apáról fiúra száll.
A Creed márka a hosszú és híres történelmén kívül kitűnik még azzal is, hogy a különleges parfümök értékes összetevőit ókori technikával dolgozza fel. A személyiségüknek megfelelő parfümöt olyan neves emberek is viselték, mint pl. Viktória királynő, Ferenc József császár és felesége „Sissi”, Sir Winston Churchill vagy John F. Kennedy elnök. Jelenleg is nagy szeretettel használja a márka parfümjeit Robert de Niro vagy Sylvester Stallone is.
A Creed márka továbbra is a királyi és elnöki családok márkája. A parfümjeit használja  Michelle Obama vagy Kate Middleton is. A márka székhelye Párizs közelében van, de tevékenységének körét nem olyan régen szélesítette az Egyesült Államokra is, mikor a 250. évfordulója tiszteletére 2010 -ben Manhattan -ben nyitott üzletet.
Creed előnyben részesíti a legjobb minőségű természetes összetevőket az olcsóbb szintetikus anyagokkal szemben. Olivier Creed és fia Erwin Creed személyesen keresik a világ minden részén a legtisztább összetevőket, az illatokat kézzel, az ősi tradíciók alapján készítik. Olivier és Erwin Creed a családi vállalkozásra alapoznak, valamint az eredeti és legjobb minőségű illatok gyártásának teljes elkötelezettségére.
A Creed márka kínálatában megtalálhatóak férfi, női és unisex illatok is. Elegáns flakonba vannak csomagolva, melyek a történelmi örökség modern adaptációja. A leghíresebb Creed parfümök közé a Green Irish Tweed illat tartozik 1985 -ből, melyet Olivier Creed alkotott  fougère stílusban (páfrány illatú). Az utóbbi években hatalmas sikereket ért el a gyümölcsös – pézsmás Creed Aventus illat, melyet Napoleon Bonaparte drámai élete ihletett. A Creed márka a parfüm alkotás művészete, fényűző, időntúli és modern hozzáállása a történelmi örökségnek.

Értékelés Creed Acqua Originale Asian Green Tea