Creed Acqua Fiorentina Eau de Parfum hölgyeknek

Creed Acqua Fiorentina Eau de Parfum hölgyeknek
Creed Acqua Fiorentina Eau de Parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
75 ml
62 800Ft

83 733,33Ft / 100 ml, áfával
Kód: CRE0093 | 4 db a raktáron

Ezt a terméket már a gyártó is celofán nélkül csomagolja.

1
Ajándék az Ön számára
Egy strandtáska és egy kulacs közül választhat a kosarában ajándékként, ha 15 000 Ft felett vásárol.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
már holnap kedd 2021. 07. 27.
Személyes átvétel
már holnap kedd 2021. 07. 27.

Leírás Creed Acqua Fiorentina
Összetétel

Az Acqua Fiorentina a dinasztikus és családi tulajdonban lévő Creed luxus niche parfümház nők számára alkotott különleges citrusos-gyümölcsös illata. A Creed-ház joggal büszke a már 1760 óta apáról fiúra szálló világhírű hagyományaira és gazdag történelmére - hiszen több mint 250 éve készíti kivételes illatait a királyi családok és más kifinomult ízlésű igényes ügyfelei számára -, és a felülmúlhatatlan parfümjeinek előállításához használt különleges alapanyagok ősi technikákkal történő feldolgozására is. A Creed Acqua Fiorentina Eau de Parfum a 15. századi Firenze reneszánsz művészete és kultúrája által ihletett üde illat.

A Creed Acqua Fiorentina a világ egyik mesterparfümőrének, a Creed dinasztia hatodik generációját képviselő Olivier Creednek, és a hetedik generációhoz tartozó Erwin Creednek közös alkotása. Ez a gyümölcsös-virágos Eau de Parfum Firenze ligeteiből és ültetvényeiből származó alapanyagokból készül. A Creed Acqua Fiorentina illatkompozíciójának fejillata édes szilva és alma akkordokkal bontakozik ki. Szívében rózsa, szegfű, bergamott és citrom illata árad, míg melengetően varázslatos alapillatát virginiai cédrus, szantálfa és fehér grapefruit jegyek alkotják. Az Acqua Fiorentina Eau de Parfum egyetemes aromája lenyűgözően ötvözi a citrusos, gyümölcsös és fás oldalakat az enyhén és diszkréten édes és üde jegyekkel, valamint a rózsának, a virágok királynőjének csodálatos aromájával.

A Creed Acqua Fiorentina Eau de Parfum csábító és rendkívül nőies illata üdeséget és eleganciát sugároz, ugyanakkor a finom csáberő sem hiányzik belőle. Az Acqua Fiorentina hatása egyáltalán nem túlzó és tolakodó, ezért rendkívül kellemes viselet, így minden olyan nő tökéletes kiegészítője, aki alkalomtól függetlenül egész nap folyamán gyönyörű illatba szeretne burkolózni. Örökre belopja magát a citrusos-gyümölcsös illatokat lenyűgöző fás aromás vonásokkal kedvelő nők szívébe. Azon hölgyeknek is kifejezetten ajánljuk, akik nagyra értékelik az évszázados hagyomány eredményezte valódi minőséget.

A Creed parfümöknek nem csak az illatuk elragadó, de kivételes és elegáns csomagolásuk is figyelemre méltó. Az Acqua Fiorentina varázslatosan szép világos reneszánsz stílusú üvegcséjét finom megjelenésű fehér doboz teszi teljessé. Próbálja ki a nagy múltú, dinasztikus parfümház Eau de Parfum készítményét, és szeressen bele az elbűvölő reneszánsz Firenze ihlette harmonikus, üde, ugyanakkor elegáns illatba!

Creed Acqua Fiorentina - vonzó, harmonikus, üde és elegáns illat, melyet a 15. századi Itália kultúrája és művészete ihletett.

Teljes összetevőlista

ALCOOL (ALCOHOL) / PARFUM (FRAGRANCE) / AQUA (WATER) / ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE / BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE /ETHYLHEXYL SALICYLATE / LIMONENE /LINALOOL / CITRAL / CINNAMAL/ BHT A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
szilva, alma
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, citrom, körte, bergamott
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, szantálfa
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Creed a márkáról

Creed parfümök | Creed – az illatok királya és a királyok illata. A Creed márka már több mint 250 éve alkot nem mindennapi illatokat a királyi családok és más igényes megrendelők számára. A márkát 1760 -ban alapította James Henry Creed Londonban, mely már 7 generáción át apáról fiúra száll.
A Creed márka a hosszú és híres történelmén kívül kitűnik még azzal is, hogy a különleges parfümök értékes összetevőit ókori technikával dolgozza fel. A személyiségüknek megfelelő parfümöt olyan neves emberek is viselték, mint pl. Viktória királynő, Ferenc József császár és felesége „Sissi”, Sir Winston Churchill vagy John F. Kennedy elnök. Jelenleg is nagy szeretettel használja a márka parfümjeit Robert de Niro vagy Sylvester Stallone is.
A Creed márka továbbra is a királyi és elnöki családok márkája. A parfümjeit használja  Michelle Obama vagy Kate Middleton is. A márka székhelye Párizs közelében van, de tevékenységének körét nem olyan régen szélesítette az Egyesült Államokra is, mikor a 250. évfordulója tiszteletére 2010 -ben Manhattan -ben nyitott üzletet.
Creed előnyben részesíti a legjobb minőségű természetes összetevőket az olcsóbb szintetikus anyagokkal szemben. Olivier Creed és fia Erwin Creed személyesen keresik a világ minden részén a legtisztább összetevőket, az illatokat kézzel, az ősi tradíciók alapján készítik. Olivier és Erwin Creed a családi vállalkozásra alapoznak, valamint az eredeti és legjobb minőségű illatok gyártásának teljes elkötelezettségére.
A Creed márka kínálatában megtalálhatóak férfi, női és unisex illatok is. Elegáns flakonba vannak csomagolva, melyek a történelmi örökség modern adaptációja. A leghíresebb Creed parfümök közé a Green Irish Tweed illat tartozik 1985 -ből, melyet Olivier Creed alkotott  fougère stílusban (páfrány illatú). Az utóbbi években hatalmas sikereket ért el a gyümölcsös – pézsmás Creed Aventus illat, melyet Napoleon Bonaparte drámai élete ihletett. A Creed márka a parfüm alkotás művészete, fényűző, időntúli és modern hozzáállása a történelmi örökségnek.

Értékelés Creed Acqua Fiorentina