Coty Aspenkölnivíz uraknak

3×
Coty Aspen kölnivíz uraknak
Coty Aspen kölnivíz uraknak
118 ml

Kód: COT1252 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Ezt a terméket már a gyártó is celofán nélkül csomagolja.

Coty Aspen parfüm leírása
Összetétel

A Coty Aspen a magabiztos és félelmet nem ismerő valódi férfiak fougeres-fás illata. Az illatot a vidék és annak vad természete ihlette. Megérinti nem mindennapi aromája, mely új erőt és energiákat ébreszt Önben. Az Aspen illattal különlegesnek és rendkívül vonzónak fogja érezni magát.

Aspen Coty fejillatát lenyűgöző bergamott, frissítő citrom, mámorító galbanum és varázslatos zöld jegyek alkotják. A szívillatban rejtőzködő selyem jázmin, izgató geránium és jellegzetes boróka eszenciák bujkálnak. Az aromás koriandert a narancsliget mágikus virágai ölelik körül. Az alapillat melengető cédrusfából,napsütötte borostyánból és jegenyefenyőből tevődik össze. A selymes tiszta moha tökéletesen egyesül a becses és érzéki pézsmával. A Coty márka összetéveszthetetlen férfi illata elsősorban őszi és téli viseletre való.

A rendkívüli Coty Aspen férfi illat a férfias erőt és a hamisítatlan karizmát szimbolizálja. Úgy tervezték, hogy egyetlen nő se tudjon neki ellenállni. Az Aspen illat tökéletesen eggyé válik bőrével és szokatlanul csábító aromát hagy rajta. A Coty illatmárka világszerte rendkívül kedvelt és népszerű. Minősége és hosszan tartó hatása kiemelkedő. Az illat 1989 óta kapható.  

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
zöld tónusok, bergamott, citrom, galbanum
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
gólyaorr, boróka, koriander, narancsfa virága, jázmin, levendula
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, borostyán, fenyő, pézsma, moha
Az illat fajtája
orientális, virágos

Coty a márkárólA francia Coty a legrégibb parfüm márkák egyike. 1904-ben alakult azzal a céllal, hogy vásárlóinak igazán minőségi és luxus illatokat biztosítson, melyek bárki számára elérhetőek lesznek. A márka megalapítója François Coty volt, az a lelkes látnok, aki a parfümök világába számos innovációt hozott. A Coty parfümök első szériája 1905-ben jött napvilágra.

Ma már a Coty márka egy többnemzetiségű társulás, mely név alá számos világszerte ismert márka csoportosul, mint pl. Chloé, Adidas vagy Guess. A Coty parfümök a márka megalapítása óta széles vásárlói kört alakított ki magának az egész világban, és ezt nem csak sokéves tradíciójának köszönheti, hanem egyedülálló minőségének is. A Coty parfümök így minden bizonnyal az egyik legkedveltebb klasszikusok közé tartozik, amelyekben biztosan nem fog csalódni!

Értékelés Coty Aspen