Comptoir Sud PacifiqueVanille Abricot Eau de Toilette hölgyeknek

Comptoir Sud Pacifique Vanille Abricot Eau de Toilette hölgyeknek
Comptoir Sud Pacifique Vanille Abricot Eau de Toilette hölgyeknek
100 ml
28 700Ft

Raktáron | 28 700,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: CMP0020
1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 02.

Burkolja magát olyan illatba, amelytől a hangulata egész nap remek lesz. Az Comptoir Sud Pacifique Vanille Abricot eau de toilette az optimizmus és a tökéletes boldogság érzésének kifejeződése.

  • édes illat
  • gyümölcsös illat
  • ideális a szabadgondolkodású nőnek
  • mindennapos viseletre alkalmas illat

Teljes összetevőlista

ALCOHOL DENAT. / S.D. ALCOHOL 39C., PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, LIMONENE, LINALOOL, CITRAL A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
sárgabarack, papaya
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
sárgabarack, papaya
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cukor, vanília
Az illat fajtája
orientális

A Comptoir Sud Pacifique parfümök viselőjüket gondtalan boldogsággal és exotikus aurával öltöztetik fel.  Amennyiben szeretnének változtatni a hétköznapok egyhangúságán, hagyják magukat elcsábítani a dél-csendes-óceáni térség által inspirált illatokkal! A Comptoir Sud Pacifique parfümök csordultig vannak exotikus gyümölcsök, trópikus virágok és ínyenc hozzávalók gazdag aromájával, mint pl. a kókusz, mandula és egyébb finomságok. A Comptoir Sud Pacifique parfümök viselője az örök nyár illatában merülhet el.

A Comptoir Sud Pacifique francia márka 1974-es megalakításától kezdve máris elnyerte azon parfümkedvelők tetszését, melyek a kiegyensúlyozott és elegáns illatokat kedvelik, teli frissességgel és nyári könnyedséggel. A Comptoir Sud Pacifique illatok  egyedülálló átlátszatlan ezüst üvegekben kaphatóak, amelyek tükrözik a márka egyediségét, biztosítva a vásárlókat ezzel arról, hogy biztosan nem keverik majd össze semmilyen más parfümmel az üzletek polcain.