Comptoir Sud Pacifique Eau Des Lagonseau de toilette hölgyeknek

Comptoir Sud Pacifique Eau Des Lagons eau de toilette hölgyeknek
Comptoir Sud Pacifique Eau Des Lagons eau de toilette hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
100 ml
18400Ft

Kód: CMP0017 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
péntek 2019. 12. 13.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2019. 12. 12.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Comptoir Sud Pacifique Eau Des Lagons parfüm leírása
Összetétel

A Comptoir Sud Pacifique Eau Des Lagons parfüm a vidám, izgalmas és gondtalan nyaralás örömteli hangulatát idézi meg, és Önt könnyedséggel és üdeséggel veszi körül.

  • virágos illat
  • modern, öntudatos nőnek
  • nappali viseletre, főleg meleg időjáráshoz

Összetétel

Fej
kaktusz, limett
Szív
lótusz, bazsarózsa
Alap
só, borostyán, fa, pézsma
Az illat fajtája
virágos, vizes

Comptoir Sud Pacifique a márkárólA Comptoir Sud Pacifique parfümök viselőjüket gondtalan boldogsággal és exotikus aurával öltöztetik fel.  Amennyiben szeretnének változtatni a hétköznapok egyhangúságán, hagyják magukat elcsábítani a dél-csendes-óceáni térség által inspirált illatokkal! A Comptoir Sud Pacifique parfümök csordultig vannak exotikus gyümölcsök, trópikus virágok és ínyenc hozzávalók gazdag aromájával, mint pl. a kókusz, mandula és egyébb finomságok. A Comptoir Sud Pacifique parfümök viselője az örök nyár illatában merülhet el.

A Comptoir Sud Pacifique francia márka 1974-es megalakításától kezdve máris elnyerte azon parfümkedvelők tetszését, melyek a kiegyensúlyozott és elegáns illatokat kedvelik, teli frissességgel és nyári könnyedséggel. A Comptoir Sud Pacifique illatok  egyedülálló átlátszatlan ezüst üvegekben kaphatóak, amelyek tükrözik a márka egyediségét, biztosítva a vásárlókat ezzel arról, hogy biztosan nem keverik majd össze semmilyen más parfümmel az üzletek polcain.

Értékelés Comptoir Sud Pacifique Eau Des Lagons