Comptoir Sud Pacifique Vanille Passion

eau de parfum nőknek 100 ml

Comptoir Sud Pacifique Vanille Passion eau de parfum nőknek 100 ml
100 ml

Kód: CMP0084 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Comptoir Sud Pacifique Vanille Passion
100 ml

Áru elérhetőségének nyomon követése

Comptoir Sud Pacifique Vanille Passion parfüm leírása

A különleges Comptoir Sud Pacifique Vanille Passion parfüm egy olyan tiszta női illat, melynek köszönhetően Önön egyetlen társaság sem tud csak majd úgy keresztülnézni.

  • keleties illat
  • romantikus nőnek
  • általános viseletre, de különleges alkalmakra is

Összetétel

Fej
vanília
Szív
vanília
Az illat fajtája
orientális

Comptoir Sud Pacifique a márkárólA Comptoir Sud Pacifique parfümök viselőjüket gondtalan boldogsággal és exotikus aurával öltöztetik fel.  Amennyiben szeretnének változtatni a hétköznapok egyhangúságán, hagyják magukat elcsábítani a dél-csendes-óceáni térség által inspirált illatokkal! A Comptoir Sud Pacifique parfümök csordultig vannak exotikus gyümölcsök, trópikus virágok és ínyenc hozzávalók gazdag aromájával, mint pl. a kókusz, mandula és egyébb finomságok. A Comptoir Sud Pacifique parfümök viselője az örök nyár illatában merülhet el.

A Comptoir Sud Pacifique francia márka 1974-es megalakításától kezdve máris elnyerte azon parfümkedvelők tetszését, melyek a kiegyensúlyozott és elegáns illatokat kedvelik, teli frissességgel és nyári könnyedséggel. A Comptoir Sud Pacifique illatok  egyedülálló átlátszatlan ezüst üvegekben kaphatóak, amelyek tükrözik a márka egyediségét, biztosítva a vásárlókat ezzel arról, hogy biztosan nem keverik majd össze semmilyen más parfümmel az üzletek polcain.

Értékelés Comptoir Sud Pacifique Vanille Passion

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!