Comptoir Sud PacifiqueVanille Ambre Eau de Toilette hölgyeknek

2×
Comptoir Sud Pacifique Vanille Ambre Eau de Toilette hölgyeknek
Comptoir Sud Pacifique Vanille Ambre Eau de Toilette hölgyeknek
100 ml
31 460Ft

1 db a raktáron | 31 460,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: CMP0027
1
Express One Hungary
kedd 2022. 01. 25.
Személyes átvétel
kedd 2022. 01. 25.

A nőkben rejtőző finomság és erő kombinációja immár formát öltött az illatok világában. Az Comptoir Sud Pacifique Vanille Ambre eau de toilette megengedi, hogy minden oldalról megnyilvánuljon a személyisége és tökéletesen kiegészíti egyedülálló kisugárzását.

  • keleties illat
  • minden nő érzékiségét kiemeli
  • mindennapos viseletre alkalmas illat

Teljes összetevőlista

ALCOHOL DENAT. / S.D. ALCOHOL 39C., AQUA /WATER, PARFUM / FRAGRANCE, LINALOOL, BENZYL BENZOATE, CITRONELLOL, COUMARIN, BENZYL CINNAMATE, GERANIOL. A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Összetétel

összetétel
borostyán, pézsma, vanília, pacsuli
Az illat fajtája
orientális

A Comptoir Sud Pacifique parfümök viselőjüket gondtalan boldogsággal és exotikus aurával öltöztetik fel.  Amennyiben szeretnének változtatni a hétköznapok egyhangúságán, hagyják magukat elcsábítani a dél-csendes-óceáni térség által inspirált illatokkal! A Comptoir Sud Pacifique parfümök csordultig vannak exotikus gyümölcsök, trópikus virágok és ínyenc hozzávalók gazdag aromájával, mint pl. a kókusz, mandula és egyébb finomságok. A Comptoir Sud Pacifique parfümök viselője az örök nyár illatában merülhet el.

A Comptoir Sud Pacifique francia márka 1974-es megalakításától kezdve máris elnyerte azon parfümkedvelők tetszését, melyek a kiegyensúlyozott és elegáns illatokat kedvelik, teli frissességgel és nyári könnyedséggel. A Comptoir Sud Pacifique illatok  egyedülálló átlátszatlan ezüst üvegekben kaphatóak, amelyek tükrözik a márka egyediségét, biztosítva a vásárlókat ezzel arról, hogy biztosan nem keverik majd össze semmilyen más parfümmel az üzletek polcain.