Comptoir Sud Pacifique Mage D´Orienteau de toilette uraknak

Comptoir Sud Pacifique Mage D´Orient eau de toilette uraknak
Comptoir Sud Pacifique Mage D´Orient eau de toilette uraknak
100 ml

Kód: CMP0019 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Comptoir Sud Pacifique Mage D´Orient parfüm leírása
Összetétel

A csodálatos Comptoir Sud Pacifique Mage D´Orient parfüm érzéki aromájának köszönhetően egy nyíló virágokkal teli varázslatos keleti kertben érzi majd magát.

  • aromás illat
  • individualista nőnek
  • általános viseletre, de különleges alkalmakra is

Összetétel

Fej
licsi, bergamott, ananász, kókusz, limett
Szív
gólyaorr, narancsfa virága, jázmin, levendula
Alap
cédrus, borostyán, szantálfa, vanília, tonkabab, kókusz, vetiverfű
Az illat fajtája
orientális, fás

Comptoir Sud Pacifique a márkárólA Comptoir Sud Pacifique parfümök viselőjüket gondtalan boldogsággal és exotikus aurával öltöztetik fel.  Amennyiben szeretnének változtatni a hétköznapok egyhangúságán, hagyják magukat elcsábítani a dél-csendes-óceáni térség által inspirált illatokkal! A Comptoir Sud Pacifique parfümök csordultig vannak exotikus gyümölcsök, trópikus virágok és ínyenc hozzávalók gazdag aromájával, mint pl. a kókusz, mandula és egyébb finomságok. A Comptoir Sud Pacifique parfümök viselője az örök nyár illatában merülhet el.

A Comptoir Sud Pacifique francia márka 1974-es megalakításától kezdve máris elnyerte azon parfümkedvelők tetszését, melyek a kiegyensúlyozott és elegáns illatokat kedvelik, teli frissességgel és nyári könnyedséggel. A Comptoir Sud Pacifique illatok  egyedülálló átlátszatlan ezüst üvegekben kaphatóak, amelyek tükrözik a márka egyediségét, biztosítva a vásárlókat ezzel arról, hogy biztosan nem keverik majd össze semmilyen más parfümmel az üzletek polcain.

Értékelés Comptoir Sud Pacifique Mage D´Orient