Comptoir Sud PacifiqueAqua Motu Intense Eau de Parfum unisex

1×
Comptoir Sud Pacifique Aqua Motu Intense Eau de Parfum unisex
Comptoir Sud Pacifique Aqua Motu Intense Eau de Parfum unisex
30 ml
20 570Ft

2 db a raktáron | 68 566,67Ft / 100 ml, áfával | Kód: CMP0067
1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
szerda 2021. 12. 01.

Felejtse el a szabályokat, határokat és limiteket. Az unisex Comptoir Sud Pacifique Aqua Motu Intense Eau de Parfum azok számára való, akik nem félnek kitűnni a tömegből.

  • aromás illat fűszeres jegyekkel
  • mindennapos viseletre alkalmas illat
  • unisex – nőknek és férfiaknak is

Összetétel

összetétel
tengeri tónusok, posidonia tengeri fű, vasvirág
Az illat fajtája
aromás, vizes

A Comptoir Sud Pacifique parfümök viselőjüket gondtalan boldogsággal és exotikus aurával öltöztetik fel.  Amennyiben szeretnének változtatni a hétköznapok egyhangúságán, hagyják magukat elcsábítani a dél-csendes-óceáni térség által inspirált illatokkal! A Comptoir Sud Pacifique parfümök csordultig vannak exotikus gyümölcsök, trópikus virágok és ínyenc hozzávalók gazdag aromájával, mint pl. a kókusz, mandula és egyébb finomságok. A Comptoir Sud Pacifique parfümök viselője az örök nyár illatában merülhet el.

A Comptoir Sud Pacifique francia márka 1974-es megalakításától kezdve máris elnyerte azon parfümkedvelők tetszését, melyek a kiegyensúlyozott és elegáns illatokat kedvelik, teli frissességgel és nyári könnyedséggel. A Comptoir Sud Pacifique illatok  egyedülálló átlátszatlan ezüst üvegekben kaphatóak, amelyek tükrözik a márka egyediségét, biztosítva a vásárlókat ezzel arról, hogy biztosan nem keverik majd össze semmilyen más parfümmel az üzletek polcain.