Comptoir Sud Pacifique Aqua Motu Intense, eau de parfum unisex 30 ml | notino.hu

Comptoir Sud Pacifique Aqua Motu Intense

eau de parfum unisex 2 ml minta

Comptoir Sud Pacifique Aqua Motu Intense eau de parfum unisex 2 ml minta
Comptoir Sud Pacifique Aqua Motu Intense eau de parfum unisex 2 ml minta
Comptoir Sud Pacifique Aqua Motu Intense eau de parfum unisex 2 ml minta
2 ml szóró
1 540Ft

Kód: CMP0105 | Több mint 5 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
már ma
Személyes átvétel
már ma

Comptoir Sud Pacifique Aqua Motu Intense parfüm leírása

A Comptoir Sud Pacifique Aqua Motu Intense uniszex modern parfüm az életet saját szabályai szerint élő összes független férfi és nő tökéletes illata.

  • aromás illat
  • uniszex illat – nőknek és férfiaknak
  • egész napos viseletre

Összetétel

összetétel
posidonia tengeri fű, tengeri tónusok, vasvirág
Az illat fajtája
aromás, vizes

Comptoir Sud Pacifique a márkárólA Comptoir Sud Pacifique parfümök viselőjüket gondtalan boldogsággal és exotikus aurával öltöztetik fel.  Amennyiben szeretnének változtatni a hétköznapok egyhangúságán, hagyják magukat elcsábítani a dél-csendes-óceáni térség által inspirált illatokkal! A Comptoir Sud Pacifique parfümök csordultig vannak exotikus gyümölcsök, trópikus virágok és ínyenc hozzávalók gazdag aromájával, mint pl. a kókusz, mandula és egyébb finomságok. A Comptoir Sud Pacifique parfümök viselője az örök nyár illatában merülhet el.

A Comptoir Sud Pacifique francia márka 1974-es megalakításától kezdve máris elnyerte azon parfümkedvelők tetszését, melyek a kiegyensúlyozott és elegáns illatokat kedvelik, teli frissességgel és nyári könnyedséggel. A Comptoir Sud Pacifique illatok  egyedülálló átlátszatlan ezüst üvegekben kaphatóak, amelyek tükrözik a márka egyediségét, biztosítva a vásárlókat ezzel arról, hogy biztosan nem keverik majd össze semmilyen más parfümmel az üzletek polcain.

Menu