Comodynes Make-up Remover Micellar Solutionsminklemosó kendő száraz bőrre

Comodynes Make-up Remover Micellar Solution sminklemosó kendő száraz bőrre
Comodynes Make-up Remover Micellar Solution sminklemosó kendő száraz bőrre
20 db
1 570Ft

Kód: CMD0017 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2020. 11. 30.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2020. 11. 28.

Comodynes Make-up Remover Micellar Solution termékleírás
Tulajdonságok

Tulajdonságok:

  • hatékonyan távolítja el az arcbőrről a sminket
  • frissítő és nyugtató hatású

Tulajdonságok

Konzisztencia
tisztító törlőkendő
Arcbőrtípus
száraz

Comodynes a márkáról

A Comodynes márka megfelel a kozmetika legújabb értelmezése szerinti legszigorúbb követelményeknek. A hatékonyságot a gyógyszeripar szigorú előírásaival társítja, és a legigényesebb ügyfeleknek tervezett innovatív, megbízható és kiváló minőségű termékekkel jelenik meg a piacon.

A Comodynes az innovatív gyógyszeripari kozmetikumok szakterületén élen járó Dermofarm Laboratorios alá tartozik. A laboratóriumuk több mint 40 éve kutatja az ügyfelek igényeit, tökéletesíti a receptúrákat és az elvárásoknak megfelelő termékek kifejlesztésén dolgoznik. A Comodynes kozmetikumok kizárólag a Dermofarm Laboratorios együttműködésével születnek és a kutatócsoport mindig lépést tart a legújabb technológiai fejlődésekkel.

A Comodynes 1996-ban jelent meg a piacon az első sminklemosó kendővel, ami forradalmi változást hozott a sminkeltávolításba. A vállalat azóta is új és intelligens megoldásokat nyújt a modern, felgyorsult életvitelhez. Tevékenységét a termékek legszigorúbb minőség-ellenőrzése, biztonságosságának és hatékonyságának megőrzése mellett végzi.

Értékelés Comodynes Make-up Remover Micellar Solution