Collistar Special Perfect Body Multi-Active Deodorant Hyper-Sensitive Skin 24hrs spray dezodor az érzékeny bőrre

Collistar Special Perfect Body Multi-Active Deodorant Hyper-Sensitive Skin 24hrs spray dezodor az érzékeny bőrre
Collistar Special Perfect Body Multi-Active Deodorant Hyper-Sensitive Skin 24hrs spray dezodor az érzékeny bőrre
Spóroljon
6 901Ft

Spóroljon 13%
100 ml
6 000Ft

6 000,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: COL0155 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 06. 28.
Személyes átvétel
szombat 2021. 06. 26.

Leírás Collistar Special Perfect Body Multi-Active Deodorant Hyper-Sensitive Skin 24hrs
Tulajdonságok

A minőségi Collistar Special Perfect Body Multi-Active Deodorant Hyper-Sensitive Skin 24hrs dezodor hatékonyan győzi le a kellemetlen szagokat, hosszan tartó komfortérzetet és frissességet nyújt.

Tulajdonságok:

  • táplálja és ápolja a bőrt
  • hosszan tartó komfort- és tisztaságérzetet nyújt
  • nem hagy foltot a ruházaton

Összetétel:

  • alkoholmentes
  • parfümmentes

Használata:
Tiszta és száraz hónaljára vigye fel. Mindennapi használatra alkalmas.

Fontos figyelmeztetések

Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Tűzveszélyes.

Teljes szöveg

Tulajdonságok

Csomagolás
spray
Bőrtípus
érzékeny

Collistar a márkáról

Collistar parfümök | Collistar kozmetika - A Collistar eredetileg csupán egy olasz gyógyszergyártó társaság részlege volt. 1983-ban azonban Daniela Sacerdote került az élére, és teljesen új irányt adott neki. E márka termékei ma Olaszország közel 2500 illatszerboltjában és áruházában, valamint több mint 3000 külföldi üzletben kaphatók.
A cég filozófiája egyszerű: csúcsminőségű és csúcshatékonyságú kozmetikumokat kínálni, versenyképes áron. A Collistar arra alapoz, hogy minden fontos célcsoport legigényesebb ügyfeleit képes kielégíteni, fiatalokat, időseket, túlérzékeny vagy száraz bőrűeket egyaránt.
E megközelítésnek köszönhetően sok sikerrel büszkélkedhet. Vezető olasz parfümgyártó, továbbá kifejlesztett egy sor forradalmian új készítményt is, az arcszérum kapszulát, a kompakt bronzpúdert és más, egyedülálló termékeket. Ezek közül az egyiket, a Nourishing Supermoisturizing Compact Cream terméket még a Milánói Leonardo da Vinci Tudomány és Technika Múzeumban is kiállították.
Nem csoda, hogy néhány stratégiai fontosságú szegmensben (anticellulitisz készítmények, férfi kozmetikumok, antiaging stb) a Collistarnak gyorsan sikerült magas piaci részesedést elérnie. Hatalmas népszerűségnek örvend például az aromaterápiás sorozat, vagy az eredeti megközelítésű napozó spray kollekció.
A Collistar a marketing területén is nagy újító. Kozmetikumok népszerűsítésére a világon elsőként kezdett úgynevezett "editorial stílusú" reklámkampányokat használni. Weboldalai mind a dizájn, mind pedig a tartalom tekintetében hagyományos papírkatalógusokra emlékeztetnek, tartalmaznak fotókat, részletes leírásokat és természetesen árakat is.
A Collistar vonzó lehet mindazok számára, akik szeretnék kipróbálni a legjobb olasz illatokat, elsőosztályú és hatásos kozmetikumokat keresnek, valamint narancsbőrrel vagy egyéb bőrproblémákkal küszködnek.

Értékelés Collistar Special Perfect Body Multi-Active Deodorant Hyper-Sensitive Skin 24hrs