Collistar3 In 1 Base, Strengthener & Fixer körömerősítő lakk 3 az 1-ben

Collistar 3 In 1 Base, Strengthener & Fixer körömerősítő lakk 3 az 1-ben
Collistar 3 In 1 Base, Strengthener & Fixer körömerősítő lakk 3 az 1-ben
10 ml

Kód: COL0223 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább két Collistar terméket, és megajándékozzuk egy 500 ml-es kulaccsal, valamint ingyenes szállításban részesül a márka termékeire.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

Leírás Collistar 3 In 1 Base, Strengthener & Fixer
Tulajdonságok

A minőségi Collistar 3 In 1 Base, Strengthener & Fixer készítmény professzionális ápolást biztosít a körmeinek.

Tulajdonságok:

  • erősíti a körmöket
  • fényt ad a matt és sérült körmöknek
  • védi a körmöket a repedezéstől, töredezéstől és szálkásodástól
  • hatékonyan regenerálja a körmöket

Használata:
Vigyen fel egy réteget közvetlenül a körmökre.

Teljes összetevőlista

ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ISOBUTYL ACETATE, PHTHALIC ANHYDRIDE/ TRIMELLITIC ANHYDRIDE/GLYCOLS COPOLYMER, ISOPROPYL ALCOHOL, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, BENZOPHENONE-3, CITRAL, ACETYL METHIONINE, CI 60725 A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Tulajdonságok

Hatás
feszesítő

Collistar 3 In 1 Base, Strengthener & Fixer vonatkozásában írtuk
Cikkek

Collistar a márkáról

Collistar parfümök | Collistar kozmetika - A Collistar eredetileg csupán egy olasz gyógyszergyártó társaság részlege volt. 1983-ban azonban Daniela Sacerdote került az élére, és teljesen új irányt adott neki. E márka termékei ma Olaszország közel 2500 illatszerboltjában és áruházában, valamint több mint 3000 külföldi üzletben kaphatók.
A cég filozófiája egyszerű: csúcsminőségű és csúcshatékonyságú kozmetikumokat kínálni, versenyképes áron. A Collistar arra alapoz, hogy minden fontos célcsoport legigényesebb ügyfeleit képes kielégíteni, fiatalokat, időseket, túlérzékeny vagy száraz bőrűeket egyaránt.
E megközelítésnek köszönhetően sok sikerrel büszkélkedhet. Vezető olasz parfümgyártó, továbbá kifejlesztett egy sor forradalmian új készítményt is, az arcszérum kapszulát, a kompakt bronzpúdert és más, egyedülálló termékeket. Ezek közül az egyiket, a Nourishing Supermoisturizing Compact Cream terméket még a Milánói Leonardo da Vinci Tudomány és Technika Múzeumban is kiállították.
Nem csoda, hogy néhány stratégiai fontosságú szegmensben (anticellulitisz készítmények, férfi kozmetikumok, antiaging stb) a Collistarnak gyorsan sikerült magas piaci részesedést elérnie. Hatalmas népszerűségnek örvend például az aromaterápiás sorozat, vagy az eredeti megközelítésű napozó spray kollekció.
A Collistar a marketing területén is nagy újító. Kozmetikumok népszerűsítésére a világon elsőként kezdett úgynevezett "editorial stílusú" reklámkampányokat használni. Weboldalai mind a dizájn, mind pedig a tartalom tekintetében hagyományos papírkatalógusokra emlékeztetnek, tartalmaznak fotókat, részletes leírásokat és természetesen árakat is.
A Collistar vonzó lehet mindazok számára, akik szeretnék kipróbálni a legjobb olasz illatokat, elsőosztályú és hatásos kozmetikumokat keresnek, valamint narancsbőrrel vagy egyéb bőrproblémákkal küszködnek.

Értékelés Collistar 3 In 1 Base, Strengthener & Fixer