Collistar Mascara Infinitodúsító és göndörítő szempillaspirál

11×
Collistar Mascara Infinito dúsító és göndörítő szempillaspirál
Collistar Mascara Infinito dúsító és göndörítő szempillaspirál
Spóroljon
10 253Ft

Spóroljon 57%
árnyalat Extra Nero 11 ml
4 440Ft

Kód: COL0288 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
15 000 Ft feletti megrendelés esetén választhat egy MEDIBLANC fogkrémet a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 08. 05.
Személyes átvétel
szerda 2020. 08. 05.

Collistar Mascara Infinito termékleírás
Tulajdonságok

Dússág, térfogat, göndörítés és fény – szempillája még sosem volt ilyen varázslatosan csábító. A Collistar Mascara Infinito a szempillaspirálok új generációját képviseli, amely az abszolút tökéletes szemsminkhez maximális kiemelést és hosszú tartósságot garantál.

Tulajdonságai:

  • végtelen térfogatot ad a szempillának, terhelés nélkül
  • már az első alkalmazással intenzív fekete színnel vonja be a pillákat
  • tökéletesen elkülöníti a pillákat, és optikailag megsokszorozza azok mennyiségét
  • tökéletesen felgöndöríti a szempillát és megőrzi annak rugalmasságát
  • forradalmi, puha elasztomerből készült kefével rendelkezik

Összetétele:

  • természetes viasz – térfogatot ad a szempillának
  • sellak (természetes gyanta) – rugalmas, sima és fényes tőle a szempilla

Alkalmazása:
A kefével folyamatosan húzva fésüli át szempilláját a tövektől egészen a végekig. Alkalmazza mind felső, mind pedig alsó szempillájára.

Tulajdonságok

Árnyalat
fekete
Szempillaspirál típusa
formázó, dús hatásért

Collistar a márkáról

Collistar parfümök | Collistar kozmetika - A Collistar eredetileg csupán egy olasz gyógyszergyártó társaság részlege volt. 1983-ban azonban Daniela Sacerdote került az élére, és teljesen új irányt adott neki. E márka termékei ma Olaszország közel 2500 illatszerboltjában és áruházában, valamint több mint 3000 külföldi üzletben kaphatók.
A cég filozófiája egyszerű: csúcsminőségű és csúcshatékonyságú kozmetikumokat kínálni, versenyképes áron. A Collistar arra alapoz, hogy minden fontos célcsoport legigényesebb ügyfeleit képes kielégíteni, fiatalokat, időseket, túlérzékeny vagy száraz bőrűeket egyaránt.
E megközelítésnek köszönhetően sok sikerrel büszkélkedhet. Vezető olasz parfümgyártó, továbbá kifejlesztett egy sor forradalmian új készítményt is, az arcszérum kapszulát, a kompakt bronzpúdert és más, egyedülálló termékeket. Ezek közül az egyiket, a Nourishing Supermoisturizing Compact Cream terméket még a Milánói Leonardo da Vinci Tudomány és Technika Múzeumban is kiállították.
Nem csoda, hogy néhány stratégiai fontosságú szegmensben (anticellulitisz készítmények, férfi kozmetikumok, antiaging stb) a Collistarnak gyorsan sikerült magas piaci részesedést elérnie. Hatalmas népszerűségnek örvend például az aromaterápiás sorozat, vagy az eredeti megközelítésű napozó spray kollekció.
A Collistar a marketing területén is nagy újító. Kozmetikumok népszerűsítésére a világon elsőként kezdett úgynevezett "editorial stílusú" reklámkampányokat használni. Weboldalai mind a dizájn, mind pedig a tartalom tekintetében hagyományos papírkatalógusokra emlékeztetnek, tartalmaznak fotókat, részletes leírásokat és természetesen árakat is.
A Collistar vonzó lehet mindazok számára, akik szeretnék kipróbálni a legjobb olasz illatokat, elsőosztályú és hatásos kozmetikumokat keresnek, valamint narancsbőrrel vagy egyéb bőrproblémákkal küszködnek.

Értékelés Collistar Mascara Infinito