CollistarSmoothing Matte Primer Matt primer alapozó alá a bőr kisimításáért és a pórusok minimalizásáért

Collistar Smoothing Matte Primer Matt primer alapozó alá a bőr kisimításáért és a pórusok minimalizásáért
Collistar Smoothing Matte Primer Matt primer alapozó alá a bőr kisimításáért és a pórusok minimalizásáért
30 ml

Kód: COL03156 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább két Collistar terméket, és megajándékozzuk egy 500 ml-es kulaccsal, valamint ingyenes szállításban részesül a márka termékeire.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

Leírás Collistar Smoothing Matte Primer
Tulajdonságok

A Collistar Smoothing Matte Primer Matt primer alapozó alá a bőr kisimításáért, és a pórusok minimalizálásáért lett létrehozva. Professzionális minőségű sminket biztosít, és arcbőrét selymesen simává varázsolja. Felkészíti arcát a smink felvitelére, és meghosszabbítja a smink tartósságát.

Tulajdonságok:

  • könnyed formula, amely gyorsan felszívódik
  • ideális választás kombinált, és zsíros bőrre
  • selymesen simává teszi az arcbőrt
  • csökkenti a pórusok láthatóságát
  • hosszabbítja a smink tartósságát
  • mattítja az arcbőrt

Összetétel:

  • méhszurok kivonat - mattítja az arcbőrt, és selymesen simává teszi

Használata:
Egyenletesen és alaposan dörzsölje szét. Ezután vigye fel a sminket.

Tulajdonságok

Hatás
mattítás, pórusok minimalizálása
Hatóanyag
πρόπολη

Collistar a márkáról

Collistar parfümök | Collistar kozmetika - A Collistar eredetileg csupán egy olasz gyógyszergyártó társaság részlege volt. 1983-ban azonban Daniela Sacerdote került az élére, és teljesen új irányt adott neki. E márka termékei ma Olaszország közel 2500 illatszerboltjában és áruházában, valamint több mint 3000 külföldi üzletben kaphatók.
A cég filozófiája egyszerű: csúcsminőségű és csúcshatékonyságú kozmetikumokat kínálni, versenyképes áron. A Collistar arra alapoz, hogy minden fontos célcsoport legigényesebb ügyfeleit képes kielégíteni, fiatalokat, időseket, túlérzékeny vagy száraz bőrűeket egyaránt.
E megközelítésnek köszönhetően sok sikerrel büszkélkedhet. Vezető olasz parfümgyártó, továbbá kifejlesztett egy sor forradalmian új készítményt is, az arcszérum kapszulát, a kompakt bronzpúdert és más, egyedülálló termékeket. Ezek közül az egyiket, a Nourishing Supermoisturizing Compact Cream terméket még a Milánói Leonardo da Vinci Tudomány és Technika Múzeumban is kiállították.
Nem csoda, hogy néhány stratégiai fontosságú szegmensben (anticellulitisz készítmények, férfi kozmetikumok, antiaging stb) a Collistarnak gyorsan sikerült magas piaci részesedést elérnie. Hatalmas népszerűségnek örvend például az aromaterápiás sorozat, vagy az eredeti megközelítésű napozó spray kollekció.
A Collistar a marketing területén is nagy újító. Kozmetikumok népszerűsítésére a világon elsőként kezdett úgynevezett "editorial stílusú" reklámkampányokat használni. Weboldalai mind a dizájn, mind pedig a tartalom tekintetében hagyományos papírkatalógusokra emlékeztetnek, tartalmaznak fotókat, részletes leírásokat és természetesen árakat is.
A Collistar vonzó lehet mindazok számára, akik szeretnék kipróbálni a legjobb olasz illatokat, elsőosztályú és hatásos kozmetikumokat keresnek, valamint narancsbőrrel vagy egyéb bőrproblémákkal küszködnek.

Értékelés Collistar Smoothing Matte Primer