Ugrás a fő tartalomhoz
Coach Dreams Eau de Parfum hölgyeknek
Coach Dreams Eau de Parfum hölgyeknek
Coach Dreams Eau de Parfum hölgyeknek
Fej
keserű narancs, körte, gyümölcs
Szív
gardénia, kaktusz virága
Alap
fás tónusok, ambroxan
Az illat fajtájagyümölcsös, virágos

Kövesse álmait, és induljon útnak. A Coach Dreams Eau de Parfum hölgyeknek csodás gyümölcsös, romantikusan virágos illatba burkolja viselőjét. Az illatot az amerikai roadtrip, kalandokkal teli kirándulás inspirálta. Tökéletes társ a forró nyári, és tavaszi hónapokra, minden modern nőnek.

  • főként melegebb időjáráshoz
  • gyümölcsös-virágos illat
  • mindennapi viseletre

Illat összetétele
A Coach Dreams illat első tónusában a frissítő gyümölcsök keverednek. Körte és keserű narancs kombinációja tölti fel új energiával. Kibontakozik a gardénia illata amelyet a kaktusz virága tesz különlegessé. Legtovább bőrén a fás tónusok, és ambroxan illata marad meg, amelyek az illat alapjában találhatóak.

Illat története
A Coach márkát főként a minőségi bőr táskáinak és lezser ruháinak köszönhetően ismerhetjük. Kollekciójukat érzéki, összetéveszthetetlen illatokkal is bővítették, és 2020-ban jelent meg a Coach Dreams Eau de Parfum hölgyeknek. Frissítően gyümölcsös illata különleges virágos tónusainak köszönhetően, és ideális mindennapi társ.

CoachDreams Eau de Parfum hölgyeknek

1×
38 700Ft
27%-kal kedvezőbb ár
90 ml
27 910Ft

Raktáron | 31 011,11Ft / 100 ml, áfával | Kód: COA00341
1
Szeretnék többet megtudni a gravírozásról
Termékmintát csatolunk rendeléséhez. Abban az esetben, ha nem tetszik Önnek, ingyenesen visszaküldheti nekünk a nagy kiszerelésű terméket.Szeretnék többet tudni
Express One Hungary
csütörtök 2024. 02. 29.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2024. 02. 28.