Coach Coach Floral ajándékszett I. hölgyeknek

Coach Coach Floral ajándékszett I. hölgyeknek
Coach Coach Floral ajándékszett I. hölgyeknek
ajándékszett I. hölgyeknek
22 320Ft

22 320Ft / 1 db, áfával
Kód: COA00177 | Raktáron

Eau de Parfum 90 ml + testápoló tej 100 ml + Eau de Parfum 7,5 ml

1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 03. 09.
Személyes átvétel
kedd 2021. 03. 09.

Coach Coach Floral parfüm leírása
Összetétel

Ideális ajándékot keres kedvesének, lánytestvérének, vagy édesanyjának?A női Coach Coach Floral Floral parfüm-szett garantáltan mosolyt csal szerettei arcára.

Tulajdonságok:

  • minden nő örül neki
  • ajándéknak kiváló
  • a szett a szép csomagolásával első látásra felkelti az érdeklődést

A szett tartalma:

  • Eau de Parfum 90 ml
  • testápoló tej 100 ml
  • Eau de Parfum 7,5 ml

Összetétel

Az illat fajtája
virágos, fás
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Coach a márkáról

Coach parfümök | Coach – az ikonikus amerikai márka illatai. A bőrtermékekkel fogalkozó amerikai Coach márka az exkluzív női retiküljeinek köszönhetően híresült el, de az egész világ kedveli a többi termékeit is: ruhákat, cipőket, szemüvegeket, poggyászokat, kiegészítőket és nem utolsósorban parfümöket.
A Coach története 1941 -ben kezdődik, amikor bőrrel dolgozó szakemberek csoportja Manhattan -ben megalapította a márka elődjét. Hamarosan tovább fejlesztette a társaságot Miles és Lillian Cahn, akik a bőriparban szerzett tapasztalataiknak és üzleti érzéküknek köszönhetően sikeres vállalkozást hoztak létre.
A márka, mely családi műhelyként kezdett, egy pár év elteltével ikonikus amerikai márkává vált a poggyászok, kiegészítők és parfümök terén, hisz vitte őt előre az alapítók minőség utáni vágya, a mesteri szaktudás és az újítások. Többször is tulajdonost váltott a cég, de hírnevét folyamatosan megőrizte, leginkább a pontos munkának és a legjobb anyagok használatának köszönhetően.
2007 -ben jelent meg az első parfümje. Ezen a területen is kitűnik a Coach márka a minőség utáni vágy, tökéletesség és a modern design -nak köszönhetően. Jelenleg már több mint 20 illata van, melyeket Estee Lauder -rel közösen készítenek. A kreativitás terén együttműködik a Firmenich társasággal, a parfümök tervezésében pedig neves parfümőrök segítenek, Honorine Blanc vagy Celine Barel.
Coach – a bőr illatától egyészen a legmodernebb parfümökig …

Értékelés Coach Coach Floral