CoachCoach Floral Blush Eau de Parfum hölgyeknek

Coach Coach Floral Blush Eau de Parfum hölgyeknek
Coach Coach Floral Blush Eau de Parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
15 090Ft

Spóroljon 7%
50 ml
13 990Ft

Raktáron | 27 980,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: COA00272
1
Express One Hungary
kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
hétfő 2021. 12. 06.

Igazi tavaszi illatot rejt flakonjában a Coach Floral Blush Eau de Parfum hölgyeknek. Az illat kompozíciója romantikusan virágos, mégis frissítő gyümölcskoktéljának köszönhetően. Garantáltan jobb kedvre deríti, és új energiával tölti fel bármikor használja majd. A romantikus nőknek ideális mindennapos társa lesz.

  • főként melegebb időjáráshoz
  • virágos-gyümölcsös illat
  • mindennapos viseletre

Illat összetétele
Az egzotikus grapefruit a goji bogyóval együtt azonnal új energiával tölti fel, és már az első pillanatokban felfrissíti. A Coach Floral Blush szíve a romantikus bazsarózsa, és lédús őszibarack kombinációját rejti magában. Legtovább bőrén pedig az illat alapjában található érzéki pézsma akkordok maradnak  meg.

Illat története
Ezt a csodás üde illatkompozíciót Juliette Karagueuzoglou alkotta meg a Coach számára 2019-ben. Frissítő, üde, romantikusan virágos a Coach Floral Blush Eau de Parfum hölgyeknek. Minimalista flakonja áttetsző, rózsaszín tónusú flakont kapott, és egy apró rózsa virág díszíti a flakon nyakát.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
grapefruit, goji
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
őszibarack, bazsarózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Coach parfümök | Coach – az ikonikus amerikai márka illatai. A bőrtermékekkel fogalkozó amerikai Coach márka az exkluzív női retiküljeinek köszönhetően híresült el, de az egész világ kedveli a többi termékeit is: ruhákat, cipőket, szemüvegeket, poggyászokat, kiegészítőket és nem utolsósorban parfümöket.
A Coach története 1941 -ben kezdődik, amikor bőrrel dolgozó szakemberek csoportja Manhattan -ben megalapította a márka elődjét. Hamarosan tovább fejlesztette a társaságot Miles és Lillian Cahn, akik a bőriparban szerzett tapasztalataiknak és üzleti érzéküknek köszönhetően sikeres vállalkozást hoztak létre.
A márka, mely családi műhelyként kezdett, egy pár év elteltével ikonikus amerikai márkává vált a poggyászok, kiegészítők és parfümök terén, hisz vitte őt előre az alapítók minőség utáni vágya, a mesteri szaktudás és az újítások. Többször is tulajdonost váltott a cég, de hírnevét folyamatosan megőrizte, leginkább a pontos munkának és a legjobb anyagok használatának köszönhetően.
2007 -ben jelent meg az első parfümje. Ezen a területen is kitűnik a Coach márka a minőség utáni vágy, tökéletesség és a modern design -nak köszönhetően. Jelenleg már több mint 20 illata van, melyeket Estee Lauder -rel közösen készítenek. A kreativitás terén együttműködik a Firmenich társasággal, a parfümök tervezésében pedig neves parfümőrök segítenek, Honorine Blanc vagy Celine Barel.
Coach – a bőr illatától egyészen a legmodernebb parfümökig …