Clinique Take The Day Off™ Cleansing Oil tisztító olaj

Clinique Take The Day Off™ Cleansing Oil tisztító olaj
Clinique Take The Day Off™ Cleansing Oil tisztító olaj
200 ml

Kód: CLK0899 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Clinique Take The Day Off™ Cleansing Oil
Tulajdonságok

A mindennapi ápoláshoz a minőségi Clinique Take The Day Off™ Cleansing Oil arctisztító készítmény jelenti a megfelelő választást.

Tulajdonságok:

  • az egész arcot gyengéden és alaposan tisztítja

Tulajdonságok

Konzisztencia
olaj
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
Tisztítás

Clinique a márkáról

A Clinique márkát Estée Lauder alapította 1968-ban. Egy Vogue divatmagazinban megjelent bőrgyógyásszal készített riport jelentette számára az indíttatást. A cikkben felvetett kérdés inspirálta a minden arcbőr típushoz megfelelő első osztályú hipoallergén kozmetikumok kidolgozására.

A Clinique kozmetika a tökéletes sminkhez teljes termékcsaládokat, női és férfi parfümöket, valamint komplett arc- és testápolást kínál nők és férfiak számára. Az összes ápoló Clinique kozmetikai termékek 100%-ban parfümmentesek és szigorú allergia teszteken esnek át, ezért a legérzékenyebb bőrre is alkalmasak.

A készítmények ereje a közvetlenül a bőrgyógyászok által kifejlesztett átfogó kozmetikai termékcsalád. A Clinique arcápolás 3 lépésben szépítő elve teljesen egyedülálló. Ezért a Clinique kozmetika ideális választás a legjobb és legegyszerűbb mindennapi ápoláshoz. Próbálja ki az arcbőre igényeihez pontosan alkalmazkodó kozmetikai márkát!

Értékelés Clinique Take The Day Off™ Cleansing Oil