CliniqueMoisture Overload ajándékszett (az intenzív hidratálásért)

Clinique Moisture Overload ajándékszett (az intenzív hidratálásért)
Clinique Moisture Overload ajándékszett (az intenzív hidratálásért)

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: CLK06456

Moisture Surge™ 100H Auto-Replenishing Hydrator hidratáló géles krém 50 ml + Moisture Surge™ Overnight Mask éjszakai hidratáló maszk 30 ml + Moisture Surge™ Eye 96-Hour Hydro-Filler Concentrate hidratáló szemkörnyékápoló gél 5 ml + Clinique kozmetikai táska

Ajándék az Ön számára
All About Eyes™ 5 ml-es szemkörnyékápoló ápoló krém, szem alatti táskák és sötét karikák ellen ingyen, amennyiben 16 000 Ft felett vásárol a Clinique márkától.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

Minden egy csomagban, amire a szép megjelenésű arcbőrre szükség lehet. A kiváló Clinique Moisture Overload kozmetikai készlet önnek, és ajándékként a szeretteinek is örömet szerez.

A szett tartalma:

  • Moisture Surge™ 100H Auto-Replenishing Hydrator hidratáló géles krém 50 ml
  • Moisture Surge™ Overnight Mask éjszakai hidratáló maszk 30 ml
  • Moisture Surge™ Eye 96-Hour Hydro-Filler Concentrate hidratáló szemkörnyékápoló gél 5 ml
  • Clinique kozmetikai táska

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
Hidratálás, Nyugtatás, highlighter, Táplálás
Ajándék szett típusa
ajándékszett
Nap elleni védelem
SPF nélkül
Mikor használatos
Nappali és éjjeli ápolás

A Clinique márkát Estée Lauder alapította 1968-ban. Egy Vogue divatmagazinban megjelent bőrgyógyásszal készített riport jelentette számára az indíttatást. A cikkben felvetett kérdés inspirálta a minden arcbőr típushoz megfelelő első osztályú hipoallergén kozmetikumok kidolgozására.

A Clinique kozmetika a tökéletes sminkhez teljes termékcsaládokat, női és férfi parfümöket, valamint komplett arc- és testápolást kínál nők és férfiak számára. Az összes ápoló Clinique kozmetikai termékek 100%-ban parfümmentesek és szigorú allergia teszteken esnek át, ezért a legérzékenyebb bőrre is alkalmasak.

A készítmények ereje a közvetlenül a bőrgyógyászok által kifejlesztett átfogó kozmetikai termékcsalád. A Clinique arcápolás 3 lépésben szépítő elve teljesen egyedülálló. Ezért a Clinique kozmetika ideális választás a legjobb és legegyszerűbb mindennapi ápoláshoz. Próbálja ki az arcbőre igényeihez pontosan alkalmazkodó kozmetikai márkát!