Clinique High Impactszempillaspirál a dús pillákért

9×
Clinique High Impact szempillaspirál a dús pillákért
Clinique High Impact szempillaspirál a dús pillákért
árnyalat 01 Black 7 ml
7360Ft

Kód: CLK0127 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 04. 08.
Csomagküldő – átvevőhely
szerda 2020. 04. 08.

Clinique High Impact termékleírás
Tulajdonságok

Adjon a szempilláinak azonnali drámai megjelenést. A Clinique High Impact tömegnövelő szempillaspirál minden szempillát befog és kiemel, így tökéletes mélységet ad a tekintetének. A telt színű festék a tövétől a végéig bevonja a szempillákat, valamint a hétköznapi és az ünnepélyesebb sminkjét is tökéletesen kiemeli.

Tulajdonságai:

  • jelentős tömeget és hosszúságot ad a szempilláknak
  • formázza és erősebbé teszi a szempillákat
  • intenzív és erős színnel biztosítja a drámai hatást
  • minden pillát elválaszt egymástól és bevon a festékkel

Összetétele:

  • ftalát- és parfümmentes
  • hipoallergén

Alkalmazása:
Helyezze a kefét a szempillák tövéhez és cikk-cakk vonalban gyengéden fésülje át vele a tövüktől a szempillákat. Ha erősebb hatást szeretne elérni, vigyen fel még egy réteget. A 2. réteg felvitele előtt a csomósodás elkerülése végett hagyja a festéket megszáradni. Az alsó szempillák festését a kefét függőlegesen tartva végezze.

Tulajdonságok

Árnyalat
fekete
Szempillaspirál típusa
érzékeny szemre, dús hatásért

Clinique a márkáról

A Clinique márkát Estée Lauder alapította 1968-ban. Egy Vogue divatmagazinban megjelent bőrgyógyásszal készített riport jelentette számára az indíttatást. A cikkben felvetett kérdés inspirálta a minden arcbőr típushoz megfelelő első osztályú hipoallergén kozmetikumok kidolgozására.

A Clinique kozmetika a tökéletes sminkhez teljes termékcsaládokat, női és férfi parfümöket, valamint komplett arc- és testápolást kínál nők és férfiak számára. Az összes ápoló Clinique kozmetikai termékek 100%-ban parfümmentesek és szigorú allergia teszteken esnek át, ezért a legérzékenyebb bőrre is alkalmasak.

A készítmények ereje a közvetlenül a bőrgyógyászok által kifejlesztett átfogó kozmetikai termékcsalád. A Clinique arcápolás 3 lépésben szépítő elve teljesen egyedülálló. Ezért a Clinique kozmetika ideális választás a legjobb és legegyszerűbb mindennapi ápoláshoz. Próbálja ki az arcbőre igényeihez pontosan alkalmazkodó kozmetikai márkát!

Értékelés Clinique High Impact