Clinique High Impact™ Curling Mascara hosszabbító és göndörítő szempillaspirál

5×
Clinique High Impact™ Curling Mascara hosszabbító és göndörítő szempillaspirál
Clinique High Impact™ Curling Mascara hosszabbító és göndörítő szempillaspirál
Spóroljon
7 800Ft

Spóroljon 10%
árnyalat 01 Black 8 ml
6 970Ft

87 125,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: CLK0126 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Adja meg a cl10 kódot a kosarában, és 10% kedvezményben részesül a Clinique márka teljes kínálatára. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 06. 28.
Személyes átvétel
szombat 2021. 06. 26.

Leírás Clinique High Impact™ Curling Mascara
Tulajdonságok

Olyan szempillákra vágyik, amilyeneket a reklámokban látott? A Clinique High Impact Curling hosszabbító és ívelő hatású szempillaspirál néhány másodperc alatt ilyenné teszi a pillákat. A különleges, hajlított kefe intenzív színnel vonja be őket, és a legutolsó szálat is könnyedén megemeli.

Tulajdonságai:

  • akár 24 órán át hosszabbítja és íveltté tesz minden pillát
  • fokozza a szemek szépségét és kiemeli a tekintetet
  • meleg vízzel könnyen eltávolítható
  • telt színt ad a pilláknak
  • nem kenődik el és nem csomósodik

Összetétele:

  • szemészetileg tesztelt
  • parabén- és parfümmentes

Alkalmazása:
A kefe segítségével vigye fel a szempillák teljes hosszára, a tövüktől egészen a végükig, és fésülje át a pillákat. Intenzívebb tekintet eléréséhez két réteget vigyen fel. Ügyeljen arra, hogy a szemmel közvetlenül ne érintkezzen.

Tulajdonságok

Árnyalat
fekete
Szempillaspirál típusa
hosszabbító, formázó, dús hatásért

Clinique a márkáról

A Clinique márkát Estée Lauder alapította 1968-ban. Egy Vogue divatmagazinban megjelent bőrgyógyásszal készített riport jelentette számára az indíttatást. A cikkben felvetett kérdés inspirálta a minden arcbőr típushoz megfelelő első osztályú hipoallergén kozmetikumok kidolgozására.

A Clinique kozmetika a tökéletes sminkhez teljes termékcsaládokat, női és férfi parfümöket, valamint komplett arc- és testápolást kínál nők és férfiak számára. Az összes ápoló Clinique kozmetikai termékek 100%-ban parfümmentesek és szigorú allergia teszteken esnek át, ezért a legérzékenyebb bőrre is alkalmasak.

A készítmények ereje a közvetlenül a bőrgyógyászok által kifejlesztett átfogó kozmetikai termékcsalád. A Clinique arcápolás 3 lépésben szépítő elve teljesen egyedülálló. Ezért a Clinique kozmetika ideális választás a legjobb és legegyszerűbb mindennapi ápoláshoz. Próbálja ki az arcbőre igényeihez pontosan alkalmazkodó kozmetikai márkát!

Értékelés Clinique High Impact™ Curling Mascara5