Clinique Happy in Bloom 2017eau de parfum hölgyeknek

Clinique Happy in Bloom 2017 eau de parfum hölgyeknek
Clinique Happy in Bloom 2017 eau de parfum hölgyeknek
19500Ft

Spóroljon 36%
50 ml
12410Ft

Kód: CNE01157 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 12. 17.
Személyes átvétel
kedd 2019. 12. 17.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Clinique Happy in Bloom 2017 parfüm leírása
Összetétel

A vidám Clinique Happy in Bloom 2017 parfüm az optimizmus és a tökéletes boldogság megtestesítője. Burkolja magát be Ön is ebbe az illatba, és a hangulata egész nap remek lesz!

  • virágos illat
  • optimista nőnek
  • általános viseletre, de különleges alkalmakra is

Összetétel

Fej
zöld tónusok, mirabolán, vízi tónusok
Szív
gyöngyvirág, frézia
Alap
fás tónusok, borostyán
Az illat fajtája
vizes, gyümölcsös

Clinique a márkáról

A Clinique márkát Estée Lauder alapította 1968-ban. Egy Vogue divatmagazinban megjelent bőrgyógyásszal készített riport jelentette számára az indíttatást. A cikkben felvetett kérdés inspirálta a minden arcbőr típushoz megfelelő első osztályú hipoallergén kozmetikumok kidolgozására.

A Clinique kozmetika a tökéletes sminkhez teljes termékcsaládokat, női és férfi parfümöket, valamint komplett arc- és testápolást kínál nők és férfiak számára. Az összes ápoló Clinique kozmetikai termékek 100%-ban parfümmentesek és szigorú allergia teszteken esnek át, ezért a legérzékenyebb bőrre is alkalmasak.

A készítmények ereje a közvetlenül a bőrgyógyászok által kifejlesztett átfogó kozmetikai termékcsalád. A Clinique arcápolás 3 lépésben szépítő elve teljesen egyedülálló. Ezért a Clinique kozmetika ideális választás a legjobb és legegyszerűbb mindennapi ápoláshoz. Próbálja ki az arcbőre igényeihez pontosan alkalmazkodó kozmetikai márkát!

Értékelés Clinique Happy in Bloom 2017