Clinique Happy Hearteau de parfum hölgyeknek

12×
Clinique Happy Heart eau de parfum hölgyeknek
Clinique Happy Heart eau de parfum hölgyeknek
Spóroljon
28 500Ft

Spóroljon 48%
100 ml
14 710Ft

Kód: CNE0010 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap szerda 2020. 08. 12.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2020. 08. 12.

Clinique Happy Heart parfüm leírása
Összetétel

A boldogság és az életöröm apróságokban rejtőzik. A női Clinique Happy Heart Eau de Parfum olyan kellemes érzéssel járja át, mintha egy virágos kertben sétálna, megízlelné a zamatos gyümölcsöket, napsugarak melengetnék az arcát, és a szívét semmi sem nyomasztaná. Ezek azok az érzések, amikor egyszerűen csak boldog.

  • gyümölcsös-virágos illat
  • kellemes érzéseket vált ki
  • különösen melegebb időjárásban ideális

Az illat összetétele
Elsőként az üde uborkával kombinált, zamatos mandarin jelenik meg. Ezután előtérbe lép a mámorító jácint illata, és azonnal elbűvöli az érzékeit. Az illat a teljes kompozíciónak mélységet kölcsönöző, melengető szantálfa alapon nyugszik.

Az illat története
A Clinique Happy Heart parfüm 2003-ban jelent meg a piacon. A Clinique márka elsősorban azokról az első osztályú hipoallergén kozmetikai készítményeiről ismert, melyek még a legérzékenyebb arcbőrre is kiválóak. A márka termékeire jellemző az a minimalista stílusú csomagolás, ami a Clinique Happy Heart egyszerű, mégis stílusos üvegcséjén is megjelenik.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
uborka, mandarin
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
jácint
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
szantálfa, fa
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Clinique a márkáról

A Clinique márkát Estée Lauder alapította 1968-ban. Egy Vogue divatmagazinban megjelent bőrgyógyásszal készített riport jelentette számára az indíttatást. A cikkben felvetett kérdés inspirálta a minden arcbőr típushoz megfelelő első osztályú hipoallergén kozmetikumok kidolgozására.

A Clinique kozmetika a tökéletes sminkhez teljes termékcsaládokat, női és férfi parfümöket, valamint komplett arc- és testápolást kínál nők és férfiak számára. Az összes ápoló Clinique kozmetikai termékek 100%-ban parfümmentesek és szigorú allergia teszteken esnek át, ezért a legérzékenyebb bőrre is alkalmasak.

A készítmények ereje a közvetlenül a bőrgyógyászok által kifejlesztett átfogó kozmetikai termékcsalád. A Clinique arcápolás 3 lépésben szépítő elve teljesen egyedülálló. Ezért a Clinique kozmetika ideális választás a legjobb és legegyszerűbb mindennapi ápoláshoz. Próbálja ki az arcbőre igényeihez pontosan alkalmazkodó kozmetikai márkát!

Értékelés Clinique Happy Heart