CliniqueEven Better™ Pop Lip Colour Foundation hosszan tartó rúzs

Clinique Even Better™ Pop Lip Colour Foundation hosszan tartó rúzs
Clinique Even Better™ Pop Lip Colour Foundation hosszan tartó rúzs

Természetes árnyalatú rúzsok, amelyek minden bőrtípusnak jól állnak. A Clinique Even Better™ Pop Lip Colour Foundation hosszan tartó rúzs könnyedén felvihető, és kiemeli ajkai természetes szépségét. E vitaminnal dúsított összetételének köszönhetően táplálja ajakit, és megelőzi kiszáradásukat. Természetes árnyalatai ideálisak a mindennapi sminkhez.

Tulajdonságok:

  • magában, vagy szájceruzával is viselhető
  • táplálja, és hidratálja ajkait
  • kellemes, krémes textúra
  • természetes hatású
  • könnyen felvihető

Összetétel:

  • E vitamin - táplálja, hidratálja ajkait, és biztosítja a rúzs hosszantartó hatását

Használata:
Vigye fel a rúzst az ajkaira középről a sarkak felé finoman kihúzva.

Tulajdonságok

Árnyalat
nude
Konzisztencia
kemény
Hatóanyag
E-vitamin
Hatás
hidratáló

A Clinique márkát Estée Lauder alapította 1968-ban. Egy Vogue divatmagazinban megjelent bőrgyógyásszal készített riport jelentette számára az indíttatást. A cikkben felvetett kérdés inspirálta a minden arcbőr típushoz megfelelő első osztályú hipoallergén kozmetikumok kidolgozására.

A Clinique kozmetika a tökéletes sminkhez teljes termékcsaládokat, női és férfi parfümöket, valamint komplett arc- és testápolást kínál nők és férfiak számára. Az összes ápoló Clinique kozmetikai termékek 100%-ban parfümmentesek és szigorú allergia teszteken esnek át, ezért a legérzékenyebb bőrre is alkalmasak.

A készítmények ereje a közvetlenül a bőrgyógyászok által kifejlesztett átfogó kozmetikai termékcsalád. A Clinique arcápolás 3 lépésben szépítő elve teljesen egyedülálló. Ezért a Clinique kozmetika ideális választás a legjobb és legegyszerűbb mindennapi ápoláshoz. Próbálja ki az arcbőre igényeihez pontosan alkalmazkodó kozmetikai márkát!