CliniqueiD™ Active Cartridge Concentrate™ for Fatigue energizáló és védő koncentrátum

1×
Clinique iD™ Active Cartridge Concentrate™ for Fatigue energizáló és védő koncentrátum
Clinique iD™ Active Cartridge Concentrate™ for Fatigue energizáló és védő koncentrátum
Spóroljon
6 190Ft

Spóroljon 10%
10 ml
5 570Ft

Raktáron | 55 700,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: CLK04442
1
Express One Hungary
kedd 2022. 01. 25.
Személyes átvétel
kedd 2022. 01. 25.

Alkossa meg saját testreszabott arcbőr ápolását! Az új Clinique iD sorozattal összesen 15 kombinációból választhat, és így pontosan azt nyújthatja arcbőre számára, amire szüksége van.

Ébressze fel arcbőrét és szabadítsa meg a kimerültség látható jeleitől! A Clinique iD energizáló és védőkoncentrátum forradalmasítja a bőrápolást. A benne található taurinnak köszönhetően összességében csökkenti a fáradtság jeleit, megújult energiát nyújt az arcbőrnek és visszaadja természetes fényét.

Kombinálja a koncentrátumot a 3 Clinique iD alapápoló készítmények egyikével (külön vásárolhatók).

Tulajdonságai:

  • láthatóan távolítja el az arcbőrről a fáradtság jeleit
  • összességében serkenti az arcbőrt
  • segít élénkíteni az arcbőrt
  • nem komedogén

Összetétele:

  • taurin – serkenti és élénkíti a bőrt
  • Custom-Blend Chemistry™ technológia – megőrzi az összetevőkben az aktív anyagokat
  • parfümmentes

Alkalmazása:
Az első használatkor tegye bele a koncentrátumot a Clinique iD egyik alaphidratációs bázisába. A személyre szabott ápolást (koncentrátum + a kiválasztott alapápolás) kis mennyiségben vigye fel a megtisztított arcra, nyakra és dekoltázsra, majd lágyan masszírozza bele bőrébe. Használja reggel és este.

Tökéletes kombináció:
Az egyik alapápoló terméket (hidratáló emulzió, hidratáló gél vagy mattító gél) mindig az 5 aktív koncentrátum valamelyikével keverje össze.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra, ráncok és érett bőr
Hatás
Anti-age, highlighter, egységesítés
Mikor használatos
Nappali és éjjeli ápolás

A Clinique márkát Estée Lauder alapította 1968-ban. Egy Vogue divatmagazinban megjelent bőrgyógyásszal készített riport jelentette számára az indíttatást. A cikkben felvetett kérdés inspirálta a minden arcbőr típushoz megfelelő első osztályú hipoallergén kozmetikumok kidolgozására.

A Clinique kozmetika a tökéletes sminkhez teljes termékcsaládokat, női és férfi parfümöket, valamint komplett arc- és testápolást kínál nők és férfiak számára. Az összes ápoló Clinique kozmetikai termékek 100%-ban parfümmentesek és szigorú allergia teszteken esnek át, ezért a legérzékenyebb bőrre is alkalmasak.

A készítmények ereje a közvetlenül a bőrgyógyászok által kifejlesztett átfogó kozmetikai termékcsalád. A Clinique arcápolás 3 lépésben szépítő elve teljesen egyedülálló. Ezért a Clinique kozmetika ideális választás a legjobb és legegyszerűbb mindennapi ápoláshoz. Próbálja ki az arcbőre igényeihez pontosan alkalmazkodó kozmetikai márkát!