Clinique Chubby Stick Cheek Colour Balm

arcpirosító ceruzában

Clinique Chubby Stick Cheek Colour Balm arcpirosító ceruzában
Clinique Chubby Stick Cheek Colour Balm arcpirosító ceruzában
árnyalat 01 Amp'd Up Apple 6 g

Kód: CLK1294 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Clinique Chubby Stick Cheek Colour Balm
árnyalat 01 Amp'd Up Apple 6 g

Clinique Chubby Stick Cheek Colour Balm termékleírás

A kiváló minőségű Clinique Chubby Stick Cheek Colour Balm arcpirosító egészséges, üde és természetes megjelenést ad az arcbőrének.

Tulajdonságok:

  • egészséges színt ad az arcnak
  • világosít
  • textúrája finom és kellemesen lágy
  • könnyen használható
  • vízálló termék

Használata:
Vigye fel az arcára a széles ecset segítségével és satírozza el.

Tulajdonságok

Ingredienti attivi
E-vitamin

Clinique a márkáról

A Clinique márkát Estée Lauder alapította 1968-ban. Egy Vogue divatmagazinban megjelent bőrgyógyásszal készített riport jelentette számára az indíttatást. A cikkben felvetett kérdés inspirálta a minden arcbőr típushoz megfelelő első osztályú hipoallergén kozmetikumok kidolgozására.

A Clinique kozmetika a tökéletes sminkhez teljes termékcsaládokat, női és férfi parfümöket, valamint komplett arc- és testápolást kínál nők és férfiak számára. Az összes ápoló Clinique kozmetikai termékek 100%-ban parfümmentesek és szigorú allergia teszteken esnek át, ezért a legérzékenyebb bőrre is alkalmasak.

A készítmények ereje a közvetlenül a bőrgyógyászok által kifejlesztett átfogó kozmetikai termékcsalád. A Clinique arcápolás 3 lépésben szépítő elve teljesen egyedülálló. Ezért a Clinique kozmetika ideális választás a legjobb és legegyszerűbb mindennapi ápoláshoz. Próbálja ki az arcbőre igényeihez pontosan alkalmazkodó kozmetikai márkát!